33

Анонимен

преди 5 години

ЗАНИМАВАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ МРЪСНИ ПАРИ И С НАШИТЕ МУТРИ , СТИГА ГЛЕДАХТЕ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ- ТО НЕ НИ ГРЕЕ!

32

Pesho

преди 5 години

Лондон , който е това което е днес , благодарение на търговията с роби , използването на робски труд в Новия свят , Индия , Австралия /страна изградена от каторжници / , експлоатацоията на природните ресурси на колониите си в замяна на забогатяването на единици от местните ще говори за МРЪСНИ ПАРИ . Най -лицемерната нация в света са англетата.

31

не може да бъде

преди 5 години

Англичаните да се откажат от "мръсните пари"!?Това е все едно да накараш куче да се откаже от пържола с кокал и да мине на тревен фураж!?

30

Анонимен

преди 5 години

Ще ги борят с насърчаване. Колкото повече "мръсни" пари за пране от лошите руски олигарси, толкова по-добре. Хем остават почтени за пред овцете, хем джобовете им пълни. Така се прави, викаш силно "Дръжте крадеца!" и тъпчеш джобовете докато другите гонят крадеца и нд гледат към тебе...

29

Анонимен

преди 5 години

Ами те тези забогатяли и олигарси не са ли от времето на Елцин и Горбачов?Други руски олигарси пък са руски евреи.Та срещу кого се "борят" не е много ясно.Струва ми се,че има друг сериозен конфликт - между ЕС и Англия и страдат невинни хора.

28

Коняр МакГредър

преди 5 години

"Тези пари са откраднати от руския пролетарий и той иска възмездие."И възмездието е да ги дадеш на горките бледолики милиардери в Лондонското сити. Оттук има само една стъпка да се сетите от кого са назначени въпросните олигарси. С каква цел. И къде завършва ограбеното. А "пролетариите"... Те дори на са на шахматната дъска.

27

Анонимен

преди 5 години

Да им вземат крадените пари и да ги пращат да пасят. Тези пари са откраднати от руския пролетарий и той иска възмездие.

26

Анонимен

преди 5 години

Е, как... ще ги претикат през офшорки, оттук, оттам и ще ги изперат, че и за още лоши олигарси ще питат. Те руските пари на олигарсите са най-мръсни, затова трябва да се изпират, а американските мръсни пари са най-чисти. Нали така?

25

Анонимен

преди 5 години

Ще се борят по два начина.Първи начин - законодателно им ги крадат.Втори начин - правят още по лесно да дойдат на Острова /на прокажените/ за да им ги откраднат, естествено.Все пак от 500 години са си пирати.

24

123

преди 5 години

Ще ги борат по английско-еврейски модел, т.е. ще ги гепят всичките. Обикновенният руснак ще разбере след година две какво значи това.

23

Анонимен

преди 5 години

На вас пука ли ви за руските олигарси? На мен - не.

22

Анонимен

преди 5 години

Като са мръсни, да ги изпират бе!

21

Анонимен

преди 5 години

Да бе борят се егати артистите !!! Щом иде реч за пари банките веднага ги хапват, а после когато както им е удобно реват, че били мръсни ха-ха.

20

Анонимен

преди 5 години

Както се борят с американските мръсни пари.Или руските мръсни са по-мръсни от американските мръсни?Голяма тъпотевина!

19

Агент Краварски

преди 5 години

Как ли?Ами много просто - по краварски,но с нови методи, разработени от МИ-6 - с"руски"Новочок и стари средства - имперски кражби!

18

Дрън срън

преди 5 години

Тереза Maybe ще изхвърчи от премиерския пост преди Брекзита да влезе в сила

17

Пепо

преди 5 години

Само бият тъпанът и друго нищо. Така говореха и преди да купят Челси, че това са мръсни пари, едва ли не щели да свикат референдум, а след няколко месеца вече беше признат отбора за руска собственост! Хвърлят само прах в очите на слепите...

16

London

преди 5 години

Англичаните са тарикати. Прооштряваха олигарсите да си вкарват парите и сега хоп конфискация.

15

ilia

преди 5 години

Мръсните пари , от римско време до сега , го ползват за чисти сметки!Или като хиени да откраднат парите на крадците от Русия!Или Англия да помогне на Русия с корупцията!!

14

Анонимен

преди 5 години

"Как на Острова ще се борят с руските "мръсни" пари""както са се борили винаги до сега - дават гражданство и руските/китайските/или каквито и да е други притежатели на "мръсни пари" и парите автоматично стават чисти