8

Ddd

преди 5 години

Най-лесно е да хванеш телефонен измамник, толкова следи оставят след себе си ,че могат да бъдат проследени с лекота. Друг е въпроса, защо никой не иска да ги залови. Хващат ги само когато случая добие широка медийност.

7

бай х

преди 5 години

... в Дупнишко има ли милиционере кои взимат заплата ?

6

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Патрулките по аутобаните в Германия не са обозначени (и повечето полицаи не са в униворми) , а пък тук искат от сто метра предупредителен знак, че има радар. А пък там достатъчно доказателство за акт е снимка на движещата се кола и скоростта с която се движи. Не помня но и глобите са солени 300? май беше за превишение с 50км.

5

Анонимен

преди 5 години

Още едно потвърждение, че в схемата са намесени доста хора - нотариуси, общински, банкови, пощенски (за селата) служители, че и какви ли не още...Измамниците никога звънят "на сляпо"!Звънят на тези, които имат влогове, имоти, близки в чужбина, които ги подпомагат финансово. С други думи - пълна предварителна информация! Не сме чул/прочели "новина", че на измамниците е дадена сума от 27,96 - примерно

4

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тия на снимката що спят у колата, а не ловят измамнците в Германия полицаите ходят пеша с коли са само на повикване, явно много бензиин имат.Да и аз съм виждал в Германия полицаите патрулират пеш. Санкционират за неспазване на чистотата, помагат на нуждаещи се, упътват гостите на съответният град за местонахождението на обекти. Патрулките някой от тях не са обозначени, ползват само буркан и патрулират по аутобаните.

3

Анонимен

преди 5 години

"Възрастната жена решава да не подава жалба в полицията, защото редовно й се налага да се справя с "ало" измамници."А това как да го разбирам!?!? Значи жената са я пробвали по друга схема НЯКОЛКО ПЪТИ и няма никакъв резултат. Сигурно не иска да пуска жалба не защото не вярва, че институциите няма да си свършат работата и да търсят измамниците, а за да не им навреди на мошениците. И понеже не вярва на тия институции е отишла на място, което я е спасило на практика. Оправяйте се сами един вид!

2

Анонимен

преди 5 години

Дупнишко са едни от най-атакуваните, но за техен късмет и най-трудно податливите...Как се стига дотам да разчиташ на късмет, а не на институции да не ставаш жертва на престъпност..

1

Анонимен

преди 5 години

Тия на снимката що спят у колата, а не ловят измамнците в Германия полицаите ходят пеша с коли са само на повикване, явно много бензиин имат.