14

Руслан

преди 5 години

Щом "зелените" протестират значи има нещо смислено в този проект!

13

Марто

преди 5 години

До Башка ЛудПо-добре ли ще е да бъде на Прокопиев този министър? Видяхме предишните Прокопита министри каква я свършиха!

12

Башка Луд

преди 5 години

Ненакрадоха се!Тази дупка за пари ще я плащат и пра внуците ни! Цеко министърът да си събира партакешите и да го няма! Нечий Димов!

11

НЕмА ГРОБИЩЕ ВЕЧЕ

преди 5 години

НАд 500 отровени с хлор токсични канцерогенни разтвори от РЗИ Плевен чрез ВиК Белене чакат най сетне да се открие новото гробище за да умрат спокойни..Сега няма къде д аги погребат.Диверсантите смело предлагат на заразени с рак лечение в Турция з а поне по 200 000 евра живи на всеки отровен с вода с канцерогенни съставки разтворени с NACLO/натриев хипо хлорид и други

10

Белене е ЕКО

преди 5 години

В Белене може д а поиграете КАРТИ С ВСЕКИ СОБСТВЕНИК НА РЕСТОРАНТ докато се чака някой все още неотровен от ВиК да дойде на чаша бира.От Деков до Румъния е зелен рай. Отличен пешеходен град.Много велосипедисти алеи древни крепости.. Мост на Дунава..Острови с плажове..Минерална вода..басейни..

9

Анонимен

преди 5 години

Гърция се готви да проведе обществен търг за 2,6 гигавата проекти за възобновяеми източници на енергия на стойност 2.5млрд.евро, за да привлече инвестиции и да повиши използване на чиста енергия в странатаА ние ще строим мощности за 2 гигавата на цена десет пъти по-висока и с огромен риск за околната среда

8

Крадци

преди 5 години

Крадците се задействаха яко. По повеля на ББ, който отричаше проекта, когато друг лапаше от него.Политиците ни са срам за България. Но тук нищо ново.

7

Сокол 9

преди 5 години

Довечера на протеста няма повече какво да говорим

6

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ Белене е най-екологичния проект тъй като никога няма да заработи

5

иван

преди 5 години

Този е Цеко министър - не е еко!!!

4

въпрос

преди 5 години

Що за екоминистър е този тип, който предпочита АЕЦ вместо ВЕИ? Отговор - Български министър!

3

гошко

преди 5 години

Страшно влечуго е тоя, имаме още малко време да ги изметем тия преди да са продали и последните незасегати от "еко" проекти и руски перални места.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да го уволни този ***! Слуга на мафията!

1

Анонимен

преди 5 години

Е...при този екоминистър...не се и съмнявам...всички проекти на олигарситв и руските платени агенти в България...са с изрядни екооценки.