38

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЕНКЪ- НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЛЪЖЕ- А ВИЕ СИГУРНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ- ДОКАЗАТЕЛСТВОТО КОЕТУ ЕЛЕНКЪ ПОДАДЕ Е АМИ ДА ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ТЕ КРАДАТ. ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ- ОКОЛНА СРЕДА ОБЯВИ- ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ИЗТИЧАТ НЕКОНТРОЛИРУЕМО ТОП *** И.

37

Анонимен

преди 5 години

ИЗ МОТИВИТЕ КЪМ ДЕЛОТО: ПЪРВИЯТ ОТВЕТНИК НЕ Е ПРЕДСТАВИЛ ДОКУМЕНТ КОЙТО ДА ДОКАЗВА ЧЕ СА ИЗПЛАТЕНИ ХОНОРАРИ РАВНИ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ НА МИЛИОН. ЕЛЕНКЪ- БОРИСОВ ИЗЛЪГА ЗА ХОНОРАРИТЕ, ЗАЩОТО АЗ КАЗАХ ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ, ХЕКИМЯН- А ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ- АМИ ДА ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ТЕ КРАДАТ.

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМдаааа, вихреше се се тая като разгонена *** - и на танцьорка се прави - жалка картинка, та щяха даже заедно да ударят един танц със Станишко, ама нещо се разбутаха нещата - т р а г е д и я пълна

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолкото и да те боли драги мой тая за нищо не става - пълна нещастница......

34

Анонимен

преди 5 години

До ГабиВнимавай, че да не те погне и тебе тая - ще изкара още някоя хилядарка. Манипулаторка долна. ГОЛЯМАТА журналистка дето ни я натрисаха и навираха непрекъснато в очите. Ама сега без станьо нещо го закъса за пари, а ??

33

Свибанкя

преди 5 години

До Калеко АлекоА интимната приятелка Цветелина беше използвана много умело за всякакви банкови спекулации.Тя милата е бедна почти като цвъ-само 7 жилища в София.

32

лъжечко

преди 5 години

Чух я сутринта какво казва за парите-ще ги даде на фонд за репродуктивно здраве.Ако не я бях чул лично,щях да ви повярвам.

31

Анонимен

преди 5 години

Йончева, само една ти беше грешката - трябваше да му поискаш 50 000.Такива варели с лой трябва да се цедят яко. Муха го ухапала.Но няма да се учудя също като Цветанов накрая да се отърве. Той цели избори купува, какво остана за един съдия.

30

Анонимен

преди 5 години

На лъжата краката са къси. Обаче някои направиха кариера с ментене.

29

Анонимен

преди 5 години

Калеко ***, ***, ако знаеш какво отврат впечатление правиш с коментарите си, ще спреш. Ама акъл си требе. Ти си типичен избирател на една партия, която няма НИТО ЕДИН интелигентен гласоподавател. .

28

Габи

преди 5 години

Тази грозна бесепарка какви пари иска бе. То бива *** та не бива. Чакам последната инстанция....А иначе всички знаеха с какви пари обикаля света когато беше любовница на Станишев....

27

Калеко Алеко

преди 5 години

Факт е че по-времето когато Станишко беше Премиер, както и интимен приятел на другарката Йончева, за нейни журналистически проучвания в различни точки на света неминуемо са отпуснати доста пари, които тя дори и да не е каширала директно в джоба си, все пак е имала предимство пред много други кадърни журналисти, които не са били от нейната комунистическа семка. Вижте карирерата и сега - една тясно партийна журналистка изпълняваща мръсните поръчки на Партията-Майка ... !!!

26

bobi

преди 5 години

е кой е плащал тогава за нейните безсмислени разходки по света и заснемането на глупавите й филми? Откъде изобщо се пръкна тая, че и в парламента се натика.. Много нагло същество.

25

7+

преди 5 години

Следователно имаме за премиер доказан лъжец. Но в България и Ц. Ц. беше доказан престъпник, но...

24

Анонимен

преди 5 години

Браво на Елена, здраво го заби на дебелия и крадлив Тулупин. Да дава парите, къде се смушил мишока страхлив? На съда заявил, че не бил казал така!!! А Той бълва простотии ежедневно. Ако хората не се страхуват от него, досега да е осъден стотици пъти. Не е въпроса за парите, той ще ги открадне от нас и плати. Въпроса е, че лъже и никой не му държи сметка. Пътник е мишока, страната се тресе от недоволства предизвикани от простотията и обожествяването му. Пълен провал е Срещата в София, шут в г/зо.

23

Анонимен

преди 5 години

Официално присъждам на Тиквата званието "Г-н Лъжа".

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо изобщо се води дело. Всички знаят, че Тиквата е лъжец.

21

66

преди 5 години

То в България в политиката само комунисти!Юнак до юнака,мила моя майно льо,крадец до крадеца!

20

Анонимен

преди 5 години

А Ташко за фейка с "отровната вода"???

19

Анонимен

преди 5 години

Половината български народ скърби за присъдата над Боко! Естествено тъпата половина на народа.