8

Shark

преди 5 години

Абе тези на снимката какво правят?

7

Дидо

преди 5 години

От ДУнав съм, не съм фен на Пирин, ОБАЧЕ този формат е слабоумен. Извинявайте, ама наистина слабоумен. Значи Пирин имаха 30 точки, а Витоша 13. По силата на каква логика, Пирин изпадат, а Витоша имат шанса да останат?! ЧЕ те ВИтоша изобщо имаха ли победа този сезон? Значи можем цял сезон да нямаме победа, ама накрая едно баражче и бам- оставаме... Тук нещо куца. Ама МНОГО куца... А за гола от засадата даже няма да си отварям устата, че няма да ми стигнат симвлотие...

6

Цецо

преди 5 години

Нахоках автора на предишната статия, че беше написал "Пирин почти изхърли Витоша", оказах се прав, но не очаквах да стане по този начин! Не може по такъв начин да прецакат Пирин, по-явна засада не бях виждал досега!!! Съдиите убиват футбола, това е!!!

5

ДО БФС

преди 5 години

1. Нека БОБИ МИХАЙЛОВ - Перуката се произнесе по следния казус: Важи ли правилото за гол на чужд терен, когато той е от 100% засада.2. Каква е ползата от т.н. плейофи? Нека направят групата от 14 отбора с три мача помежду си. Няма смисъл от математически таблици и графики, за да следим а група. Все пак ние сме фенове, не сме професори по комбинаторика.

4

vlady

преди 5 години

Браво на Станислав Тодоров за яркото самобитно творческо съдийство и блестящата победа над Пирин. Неслучайно имаше много желаещи да го поздравят.

3

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв цирк!:-) :-) Страничният съдия вдигна засада при вторият гол на Витоша,а главният я отмени!:-) Миналата седмица арестуваха един сръбски съдия!

2

Тарикат от БФС

преди 5 години

Работите за така наречените "плейофи" са повече от ясни. Може само да стане някоя "игра" за коефициент някъде. Но "победителите" са ясни. Божката Митрев никак НЕ случайно е "изпъден" в момента от "Левски" за "черно тото". Но да беше само той... :) "Левски" ще спечели след продължения "битката" за Лига Европа срещу "Моряците". И после , разбира се , ще се изложат като "кифли" там. :). В ПЪРВА ЛИГА ЩЕ СА "ЛОКО" ( СФ ) И "ДУНАВ". Отпадат "Бистришките тигри" и "Царско село". Благодаря за вниманието!

1

Гробокопач

преди 5 години

Бойко е заповядал "Витоша" да остане в елита, за да може да прави компания на "Левски";)))