49

BP fan page

преди 5 години

не знам какво е качеството на руския нефт, но щом вчера са го обсъждали, значи ще става за нещо, само по-внимателно с газовете, нали дразнянков :)

48

до 49

преди 5 години

Добре ТристепенкоOFF, bravo, маладец! как се намерихте с дразнянков, иновативно-стратегическата егйщина на про-*** experience субсиидийте ще текнат насам (отново!):)

47

е па

преди 5 години

Червенков в Русия, ББ в Рим, Пърдянков в Лондон, а дир. ТристепенOFF e в софия, така че започвайте с хората, докато диригента търси UK гейове за нощни премеждия. И се надява луната да не му свети нощем през това време

46

ВИНАГИ ИСТИНАТА26

преди 5 години

Тези анонимници плюят и ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА - те са от ДА , БЪЛГАРИЯ - ЗНАЧИ СА МАЛКО , ЩОМ НАРОДЪТ ГИ ИЗРИТА ОТ ПАРЛАМЕНТА - ТАКА ЧЕ НАПРЕД , ЛИДЕРИ НА ДЪРЖАВАТА , А КУЧЕТАТА НЕКА ДА СИ ЛАЯТ

45

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и ме е срам. Е гати нацията. За нищо не ставаме .

44

Анонимен

преди 5 години

тотален успех , след меркел и Радев посрещна Путин

43

Анонимен

преди 5 години

47, и украинците им бяха братушки, православни братя, една кръв. Сега са укропитеци и фашисти. Заплашват ги с ядрен апокалипсис и че ще ги изтрият от лицето на земята, нищо че до вчера братушки бяха. Та същото и с българите. Братушки, но пращаш като поп за бензин за газ за всичко

42

Анонимен

преди 5 години

Всички знаят че от нас българите по големи дупедавци няма. Дойдоха нацистите - посрещнахме ги с погачи и хора. Дойдоха червеноармейците и на тях така, даже паметници им построихме. После дойдоха американците - на тях пък им построихме паметник на летците които бомбиха София. Дойде Меркел - целувки и прегръдки, дойде Макрон - целувки и прегръдки. Дойде "Тайпи" - целувки и прегръдки. Както Вожда на племето си дава дъщерята за първата нощ. Като дойдат кинайците повтаряме упражнението.

41

Нож в гърба?

преди 5 години

Щом Северен поток може,защо Български поток да не може?!Ама Германия си пази интересите, а нас ни продават политиците! Да припомням ли как двама американски сенатора практически спряха Южен поток,като набиха канчето на Б.Борисов и купиха онава лекенц.е Плевнелиев!Сега е момента Борисов да покаже ,че България е над всичко и по този начим да се реабилитира,докато за Росето килия в ЦСЗ и конфискация на имуществото!

40

???

преди 5 години

И Бойко Борисов ще посети Русия този месец. Какво ще кажат тогава бесните десни?***************************************************************************За какви десни говориш??? Отдавна нема соц който се използваше за това разделение. Сега има само капитализъм. Има десни и леви по отношение на разпределение на доходите между населението на дадена държава.

39

Анонимен

преди 5 години

Време беше да осъзнаем грешките и колко ползи се пропуснаха когато неадекватно се вземат решения във вреда на хората . Винаги ще има недоволни и мрънкащи , но те са единици . Нашия проект го спряха но за техния забрана няма . Такава беше целта ,тук да се руши , да се обезлюди ,да тънем в бедност и да бягат младите и умните за по-добър живот навън . Време е вече да помислим и за нашата държава и доброто на хората !

38

Борис

преди 5 години

И Бойко Борисов ще посети Русия този месец. Какво ще кажат тогава бесните десни?

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Та Айзенхауер генерал ли е бил или държавен глава. А може би и двете? Къде е разликата между двамата? В това, че Айк е бил президент на независима държава, а Радев е реално генерал-губернатор на колония. Но от всички във властта, той единствен няма вина за това.

36

haha

преди 5 години

Do 39Стой бе момко ако искаш газопровод до невада ако щеш само съоражение за приемане на шистов газ... Кой те е спрял??? Ама паре се искат, а Радев като говори за Български поток има в предвид Газпром да го строи и да плати... Тоест Бг пари няма те това е.

35

Тъй ли?

преди 5 години

До АнонименСилните се месят на слабите, а не обратно. Както Русия се намеси в изборите за президент на САЩ. Значи има някаква съвсем тайна война, която обаче е спечелена от Русия и загубена от САЩ.

34

ВНимателно

преди 5 години

ЗА сОжаление не можахме да спасим десетки милиони наши братя вкл от Киевска Русия<БЕла РУсия/Минск/ и Руската федерация от нароманизиране чрез спец препарати..Загинаха десетки хиляди в ДОнбас след нападение с тежки оръжия..НАКАЗАХА ги заради това че не защитиха КИЕВ от НАркомани командвани с пси генераторчета вкл подадени им с напитки и зомби пиво..

33

Предлагам:

преди 5 години

Всички *** вместо паради да направят сдружение и да доставят газ от Америка. Ние ще купуваме по-евтината.

32

Анонимен

преди 5 години

Наистина голям срам, за посещението на Радев научавам от ТАСС, за целите на посещението също от ТАСС, за всички действия на Радев в Русия също научаваме от ТАСС. а този президент няма никакви правомощия та да повдига един или друг икономически порект, в руската преса му се подиграват и присмиват по всякакъв начин, а той вместо да си посипе главата с пепел. продължава да ни излага

31

СПАсихме Москва

преди 5 години

Благодарение на БЪлгарски експерти Москва се отърва от жестоки санкции поръчани чрез нарочно наркотизирани западни лидери.НАркотизирани ПИАР престъпници крещяха нагло срещу РЪШЪ/район западно от ВИница сегав Украйна/киевска РУсия/а Медиите след неправилен превод набеждаваха ПУтин че той е виновен за окупацият а на Киев и Почти цяла Украйна.Путин както всички знаехме по онова време докато окупираха Киев бе в Сочи ..

30

днес

преди 5 години

НЕ ВСИЧКИ ЛИЖЕМ *** НА БОКО--СТИГА СИ НИ ТРИЛ БЕ---ПРЕЗИДЕНТА НИ Е ВЕЛИК МЪЖ--СЕДЕСАРКИТЕ СА ***...КАКВО НИ ГИ НАВИРАТЕ САМО--БАНДИТИ...!!!!!