136

kit

преди 5 години

sha besim i premiera.

135

Ф.С.В.

преди 5 години

Банките са усетили слабата ниша в държавата - и си лапат парички без да пращат нищо в КАТ - респективно в ДЪРЖАВАТА - товеа е цялата игра - дами и господа !!

134

Анонимен

преди 5 години

кой пък посмя актове да му напише, да му кажат имената и да го наградят с ордени

133

Йордан Йорданов

преди 5 години

Къде да напиша, че това не е държава. Плащаш фишове а това не се отчита от системата на КАТ :), цирка е пълен. Навсякъде са така не само в КАТ.

132

Анонимен

преди 5 години

Хванали са в кадар Борисов когато доста съмнително заглежда Павлова , точно за това не беше уволнена ..................бизнеса си върви

131

чакайте да плати

преди 5 години

Сериозно ли вярвате Бойко да е платил за нещо някога, той само краде. Направо да му вземат шофьорската книжка и да се вози в метрото. Той беше написал,че софиянци си отдъхвали в метрото,да се повози около 18 ч. всеки ден и ще си отпочине едно хубаво. За какво му е джип???

130

Анонимен

преди 5 години

Много се съмнявам да си е платил актовете. Той луканките си не плаща, а какво да говорим за актовете, които може да анулира с едно позвъняване.

129

Стамат

преди 5 години

Премиерът ни дава чудесен пример :-)

128

Анонимен

преди 5 години

Нали премиерът трябва да бъде пример за спазване на законите??

127

Анонимен

преди 5 години

Има едни заспали служители от НАП и КАТ,които не си вършат работата.От НАП ми изкараха актове и фишове от преди 10 години.Ако не си пазих платежните,отново трябваше да плащам.Попитах ги защо е тая бъркотия?Отговориха ми,че системата била причината.А аз стигам до извода,че умишлено искат да събират още мъни за заспали чиновници и оядени министри!Тая практика е преди Бойково време.

126

Анонимен

преди 5 години

Държавата е в пълен хаос, а Дончев сънува електронно правителство. Смях!

125

сминдух енд чесън

преди 5 години

Да започнем отначало,как се включва това чудо компютъра.

124

Handel

преди 5 години

До Анонимен 126: Няма как да автоматизираш нещо, което 10 души го изписват по 20 различни начина. Но можеше да се облегчи попълването като се автоматизира, за целта обаче и формулярите, които се популват на ръка трябва да се пригодят за автоматизиране... въобще по-добре да гледам по-малко американски филми.

123

Анонимен

преди 5 години

Кой, кога и как е автоматизирал системата? Ако има фирма, която е била натоварена със задачата, да се провери защо тя не е изпълнена както трябва - защото изпълнителят е некадърен или защото от полицията не са знаели, какво точно им трябва, за да работи. След това е редно всички потърпевши (тези, които са били принудени да платят два пъти едни и същи глоби) да си потърсят правата и да си получат парите обратно от държавата, а виновникът (полиц. или изпълнителя) да си понесат последствията...

122

Анонимен

преди 5 години

Едно време си спомням как глобите се плащаха в Сибанк - 20 лева фиш и 7 лева за такса превод по сметката.

121

extremist

преди 5 години

ОТДАВНА ЗНАЕМ ЧЕ СИ РЕЦИДИВ ТИКВА

120

Тиквосекача

преди 5 години

Глоби с изтекла погасителна давност не са дължими, освен ако глупакът сам не си ги плати. ПАМ по отнемане на СУМПС до заплащане на такива глоби е незаконна и ще бъде атакувана в съда и след като отпадна ще доведе до ново дело срещу служителите от ПП- КАТ за причиняване на вреди от налагането на незаконните мерки, т.е. ще си платят с лихвите за причинените неудобства! Сетне може да се измисли и някоя претенция и по Закона за вреди причинени от държавата...

119

Ангел

преди 5 години

Решението!!!Отиваш до кат и проверяваш колко пари "дължиш" .Казват ти някаква сума.Няма значени плащал ли си ги, или не си ги плащал.След което отиваш до банката.Взимаш едно обикновено платежно.Питаш Банковия служител да ти каже сметките на МВР. Попълваш ги и си тръгваш без да плащаш.Запазваш си копието на платежното ,понеже оригинала остава в банката.Като те спрат от КАТ и излезе ,че дължиш глоби. Показваш платежното ,че УЖ си ги платил и си готов!!Не могат да разберат,че не си платил!

118

Анонимен

преди 5 години

Мога да ви кажа как ГЕРБ(и не само) ще се изчисти от катили: при всеки акт, присъда, глоба, наказание и т.н. 20% да бъдат изпълнявани и върху шефа на партията и 10% върху останалите членове на ръководството. За нула време ще изчезнат рушителите и новото поколение политици ще бъде от качествени хора. Тогава имаме някакъв шанс като нация.

117

Анонимен

преди 5 години

Един приятел се оплака от подобна грешка за щастие си е пазел платежното и проблема се е решил бързо.При това при него няма грешки с които се оправдават тука, просто системата не го отчела.Естествено нещата няма да стоят така ако си загубил платежното, тогава си длъжен да платиш втори път нещо което си платил.Проблем има и то не е това че системата допуска грешки, а че няма обратна връзка, т.е не знаеш платено или не е.Ако има обратна връзка, грешките се коригират навременно и проблем няма.