26

USA

преди 5 години

САЩ не преговарят с терористи. Go USA!

25

да бе

преди 5 години

До анонимен То се видя кой организира джихада. Тищо ислямско няма у американските марионетки.

24

ognyanz

преди 5 години

Бизнесменът от еврейски произход Шелдън Аделсън (Sheldon Adelson) е изпратил на републиканската партия в САЩ чек за 30 милиона (!) долара за да бъде преместено посолството на САЩ в Ерусалим. Така че при Тръмп всичко е бизнес. Колко ще получи ако успее да прокара новото споразумение, можем само да гадаем.

23

ognyanz

преди 5 години

Иран не е изолирана малка държава като Северна Корея и с Иран западноевропейските държави имат сериозни бизнес интереси. Ще видим какво ще успее да направи Трумп. Той си сложи този таралеж в г_щите да се откаже от ядреното споразумение, и сеганяма друг избор, освен с максимален натиск да сключи ново, което гръмко да обяви за по-добро. Ами ако не се получи? Как ще обясни на американците (а и на света) какво е искал, и какво е направил. А вече и Ким му върти номера.

22

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

Аятоласите изобщо не са цвете за мирисане.Според мен донякъде е справедливо и към иранците и към арабите американците да се отнасят с пренебрежение и да ги мачкат като *** ,защото те са неблагодарно племе.Но съм изненадан от визията на Майк Промпейо.Това е човек с характерно лице за холивудски бандитски филм-просто е автентичен Ал Капоне.Робеът де Ниро играеше тази рола,но с комедиен привкус!?А този е излят Ал Капоне-грубиянско лице,изразяващо безсърдечност и безцеремонност!?

21

Вътрешен човек

преди 5 години

*** са бегали , Русия свърши своята работа , похарчи не малко пари и много политическа енергия , направи го перфектно и с финес ! Сега е време да влезе лошото ченге , между другото има предписания от Руската агнеция по атомна енергетика към Иран от преди 2 г и нито една точка не е изпълнена да аятоласите ще бъдат защитавани но само на думи !Чудя се само нашите Велики стратези от коя страна са , че там скоро ще е една празна нива която ще се застроява , а ние дали няма да сме пак с пръст в ..

20

Анонимен

преди 5 години

Феновете на ислямистите от Иран пак са се събрали да ръсят жупел и джихад срещу християнския свят.Лошото е че тези джихадисти пишат на български в български сайт.

19

ПЕНКО

преди 5 години

До ??? КИТАЙ Е ИМПЕРИЯ С 1МИЛИЯРД И 330 МИЛ. НАСЕЛЕНИЕ ОТ КИТАЙСКИ ПРОИЗХОД ... А ИНДИЯ , БРАЗИЛИЯ И ДР.

18

Анонимен

преди 5 години

Тези които коментират че Израел е малка държавица са наивници, евреите са разпръснати по цял свят и контролират земята, държат световните ресурси и богатства от богатия 1%, 99% са евреи. САЩ са еврейски протекторат, те нямат независима политика, тяхната политика е подчинена на интересите на евреите. Какъв шанс има Иран? Хитлер е финансиран от евреите за да се изкарат жертви след войната, да създадат Израел и да си задоволят фетиша за еврейска държава по писанията на Талмуда

17

Анонимен

преди 5 години

Евреите държат света и това е 100% факт и не е отскоро, а винаги е било така. Хилъри Клинтън и Бил Клинтън приемат юдаизма след сватбата си, Тръмп е еврейска пионка, не е имало президент на САЩ, който да не е бил васал на евреите. Руските олигарси които управляват Русая също са евреи, СССР е първата страна която признава Израел. Иран не може да се бори сам срещу ционистите, няма шанс.

16

???

преди 5 години

До САЩ-N1-ИМПЕРИЯ330 000 000 население от което 130 000 000 са от европейдната бяла раса......

15

Анонимен

преди 5 години

НАВРЕМЕТО РЕПТИЛСКОТО ВЛЕЧУГО РОДШИЛД КАЗВА:-ДАЙТЕ МИ ДА ЕМИТИРАМ(ПЕЧАТАМ) ПРАИТЕ НА ЕДНА СТРАНА И ТОГАВА НЯМА ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ Е ГЛАВА НА ТАЗИ СТРАНА,ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ Е В ПРИ МЕН.ФЕД НА САЩ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НАКОЛКО ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРЧЕТА НАЧЕЛО С РОДШИЛД И ЗАТОВА СЪЩИЯ ТАКА ЯКО Е СТИСНАЛ ЗА ТОПКИТЕ АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД.И СЕ РАЗПОРЕЖДА В US НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ АПОЛОГЕТ НА ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА Е ТОЧНО РОДШИЛД ,КОЙТО ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЗАПАЛИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ЗАПОНВА ДА ИЗКУПВА ЗЕМЯ В ПАЛЕСТИНА

14

Анонимен

преди 5 години

САЩ прилагат диктат, а Путин държи на срещите и разговорите:18.05 - среща с Башар ал-Асад и след половин час с Ангела;21.05 - среща с премиера на Индия и с рожденика Сергей Ш0йгу;22.05 - среща с Румен Радев.

13

Анонимен

преди 5 години

УЖ САЩ БИЛИ (ВЕЛИКИ) (СУПЕРСИЛА) ,А ТО К,ВО ИЗЛЕЗЕ ИЗЛЯЗОХА,ЧЕ ЩАТИТЕ СА НАЙ ОБИКНОВЕННИ ЖАЛКИ ВАСАЛИ НА АЗИАТСКАТА МИНИ НЕЗАКОННА (ДЪРЖАВИЦА) ИСРАЛ ХА ХА ХА

12

до кога

преди 5 години

До САЩ-N1-ИМПЕРИЯДа сила са,агресори и терористи затънали и живеещи от кръвта на милиони убити от тях хора по света,те са вампири който се хранят от страданието и войните който причиняван.

11

Анонимен

преди 5 години

Иранските ислямисти да си загъват с чаршафите да не им литнат брадите.Исляма е зло държащо в окови милиони по света.САЩ както винаги ще се изправят срещу злото.Срам за ЕС който не застана до САЩ.

10

САЩ-N1-ИМПЕРИЯ

преди 5 години

До Анонимен 9 Сащ са сила дори това да не се хареса на нокяй хора погледни обективно 20 трлд. бвп.330 000 000 население от което 230 000 000 са от европейдната бяла раса!50 000 000 са немци в Сащ,12 000 000 викинги,32 000 000 англичани,22 000 000 ирландци и 15 000 000 шотландци,5 500 000 еврей, по 1 000 000 учение от Япония и Китай както и 50 000 руски учени!Другите италианци,французи и поляци не ги броя а пък *** и мексиканците хептен!Сащ са 358 нобелови лауреати и 600 млрд. военен бюджет

9

Анонимен

преди 5 години

До 9 Да може би в сънищата ти НЕ са :) Ама е реалността са най-силната армия с най-силното производство. Има ужасно много руда и петрол . Имат пари , имат и кадри. В твоя живот на село сигурно нищо не ти говори ..но някой чакат САЩ да мре от 70та...Сега е 218 :)))

8

ВЪПРОС

преди 5 години

До СатаНАТО-СПОРЕД ТЕБ ГЕРМАНИЯ,ЯПОНИЯ ИЛИ САЩ СА НАЙ-ДОБРИИ В ТЕХНОЛОГОИТЕ??

7

Българина

преди 5 години

Юдеите от без държава, след 1948г вече си имат две, сащ и израел, искат и още.... Цялата палестина. Все пак всичко което е на гоите може да им бъде взето безнаказано съгласно талмуда