28

Българин

преди 5 години

До земеделецМного грешиш драги. Имаше, но не беше задължително да си в ТКЗС-то. Както и в Унгария.

27

Анонимен

преди 5 години

Да дойде в България, срещу 50 лева за полицая може да кара и самолет ако иска. А като се има предвит че над 1000 престъпници, дори убийци които успешно се укриват от съдът..... тоя няма да има никакъв проблем!

26

Кирил

преди 5 години

Какъв ЕС? За Сърбия става въпрос. Поне малко география научете, да не се излагате.

25

Анонимен

преди 5 години

Социализма се крепи на ДЕФИЦИТА И КОРУПЦИЯТА.

24

Анонимен

преди 5 години

Жалко за човека.взелиса го за роб. Храни ги пои ги с качествено млеко и му се подиграват.но нямат и начин да го бутнан в затвора ще остават гладни.

23

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че има рекет.Човека е стресиран, взимат му от продуктите и не плащат. Държавния чиновник, полицай, съдя или друг му правят номера. ЕС Е ДАЛЕЧЕ ЗА НЕГО.

22

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

..Volim srbe na vrbe...Ya sam ustash...Velik! ..

21

Сърбоман

преди 5 години

Сърбия е велика, разбрахте ли "православни" предатели? Юдео-натовски марионетки!

20

Анонимен

преди 5 години

От първите месеци на управлението на Милошевич корупцията се разви. Всеки, който нямаше професия тръгна да работи държавна работа в полиция и при военните. Келепира стана голям. Пари и власт.Тия които имаха професия или частни фирми си ги преместиха на запад. Европа /ЕС/ им даде възможност с кредити /максимум до 2% лихва/ и ги обезщетиха , ако е пострадал от войната, независимо от коя държава е. Този се вижда , че е млад и не е закачил от войната.

19

тато артиста

преди 5 години

БКП лозунг " основните средства за производство са на народа и за народа" "частника е спекулант и буржоа"

18

Анонимен

преди 5 години

След войната останаха такива , простовати, националисти, безотговорни.Свестните ги прогониха на Запад. И те сега казват ама защо не са в Сърбия.

17

Burzum

преди 5 години

Фанали са баш престъпника ....браво....явно катаджиите специално са ходили в гората да му искат книжката ...ама като им е отказал теле....

16

земеделец

преди 5 години

до14 Външните огради се правеха задължително от бодлива тел или кокошарска мрежа . За да като минава милиционера, кмета , доносчика да вижда какво има в двора .

15

земеделец

преди 5 години

до 14 Никога Югославия и сега тази малка част Сърбия , от бившата държава, не е имало ТКЗС и всички са собственици на професионална техника. Затова не си видял каруци. В България БКП ЗАБРАНИ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ 1944Г.- 1989г И АБСОЛЮТНО БЕ ЗАБРАНЕНО ДА ПРИТЕЖАВАШ СОБСТВЕН ТРАКТОР, ПРИКАЧНИ УСТРОЙСТВА, И ВСЯКАКВИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО - казваха се основни средства за производство.Ако се откриеше такъв човек ,конфискуваха му всичко плюс глоба и затвор 1год.Външните огради задължитилн

14

Анонимен

преди 5 години

Добър фермер е защото е сложил марки на кравите и те са породисти. Готов за програмите на ЕС. Жалко че не са в ЕС ще му отпуснат и бонуси /субсидия/ Но като човек с дисциплина направо е нула. По зле и от нашите фермери. Прилича на славянин безотговорен. Ако това е в ЕС изплащат му животните и се разделя с тях още първия месец. Дори само ако замърсява околната среда.

13

анонимен

преди 5 години

По селата в Сърбия всички са с трактори . Никъде не видях каруца с коне , камо ли с магаре ! Ходя там всяка година по 3-4 пъти!

12

Иво

преди 5 години

Свършиха се престъпниците и сега хванаха последния! Браво на српската полициja!

11

до 10

преди 5 години

Глупости говориш.Сърбина жвее и продава продукцията си в държавата. Щом е там ще му се наложи да живее по местните закони. Ако не дай боже стане злополука с тоя трактор и загине някой, кой е виновен и отговорен? Трактор, който не съществува юридически, управляван от човек, който не е годен! Масово "ромите" при нас карат така и знаем за какви касапници става дума. Ми то и аз да си взема една кола, няма да я регистрирам и ще си я карам само из къра?

10

Анонимен

преди 5 години

Сърбина нищо не иска от държавата,както и държавата не трябва да иска нищо от него.Продукцията която произвежда е в полза и на държавата.В случая явно някой корумпиран полицай е искал гратис сърбина да МУ пълни багажника с еко месо,сирене и пернати,и след като го пренебрегнал,започва заяждането и глобите.

9

Вятър ги вее

преди 5 години

Сега европски ветер вее в Србия, готвят почвата за големите търговски вериги с пилетата от Франция, саламите от Германия, ябълките от Полша и чесъна от Китай. Да им е сладко!