12

Анонимен

преди 5 години

Жалко и за Вапцаров,и за "Вяра"!!!Не заслужават такова отношение от това поколение....

11

Анонимен

преди 5 години

Какво се чудите? Пазарна икономика тип див капитализъм- колониален социализъм. Не сте ли гледали документални филми за изпити в Индия. Е и ние станахме европейска колония от западащ тип. Щом се борим някой да построи завод за чистачки на коли у нас... Един Китай са много по-напред, въпреки строя, а ние станахме колония от западащ тип.

10

Ядрен Физик 2

преди 5 години

Преди 25 и повече години нямаше да има нужда някой да предлага отговорите срещу пари , защото нямаше да има никакво търсене ! Най много в някоя Ромска махала нещо ! ... Сега като виждам какви са 70 - 80 процента от младите Българи , които в бъдеще ще ни "ръководят" ... ще ни "лекуват" ... ще ни "учат" ... Наистина ми става лошо ! Качествените млади завършват и веднага изчезват в чужбина за качествени заплати и качествена работа ! Тук остават "чалга пеперудките" , тарикатите и далавераджиите. :(!

9

Анонимен

преди 5 години

До Тц тцКато ти гледам правописа едва ли си за повече от 4 (жокер: научи се кога се пише "й" и "и")

8

Ядрен Физик

преди 5 години

:) Когато има "търсене" - ще има и "предлагане" ! :) Това е жалката истина ! ... Преди 25 и повече години НАЙ - СЛАБИТЕ УЧЕНИЦИ бяха почти толкова добри колкото сега са НАЙ - СИЛНИТЕ ! ... Изключително затъпели и нискоинтелигентни "Поколения" , закърмени главно с ЧАЛГА , ДАЛАВЕРИ и ТАРИКАТЛЪЦИ ... :( Има понякога някое умно дете. Наистина умно! Но те по - скоро са - "ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ ПРАВИЛОТО" :( ! Сега им дай чалга , татуси , анаболи , силикон , побоища , дрога , "Енергийни напитки" ... :( !!!

7

4, Тц,тц,

преди 5 години

Дори и да се майтапиш, на практика си напълно прав - матурата не може да отсее в този си вид и с тази организация добрите и знаещите от преписвачите и двойкарите. Изобщо успехът в България не е показател за знания и умения. Наличието на диплома пък - съвсем. И моите деца няма да учат тук. Голямото вече го изпращам навън, след две години и малкото.

6

Анонимен

преди 5 години

Матура 2018 е много лесна ! Не съм писал от 10 години, не и без spell check, но дори и аз успях да отговоря правилно на почти всички въпроси. Не помня и 1/5 от литературата, която учехме (защото не я учехме, а я наизустявахме), но смятам, че щях да се справя добре.Ако не изкарате поне 5.00, то е срамота. Трябва, да се срамувате от себе си ! Повторете 12 клас и давайте пак !

5

Анонимен

преди 5 години

Следващата година да я качат на сайта на Мон и да се взема за 200 лева. Тези пари ще отиват за бонус към учителските заплати.

4

Тц тц

преди 5 години

Учех 3 години за тая матура ! Накрая един качи всички отговори, на груповия чат, където го имаме 15 човека от випуска. И сега какво ? Знам че всеки втори леймър е с 5.50 от матура. Честно ли е, хора с по 300 неизвинени, с IQ от 78, който стичат, когато четат, да са на равно с мен ?Децата ми не ще учат тук !

3

Анонимен

преди 5 години

Хората правят бизнесА да се дават пари за отговорите по тази матура е смешно

2

Анонимен

преди 5 години

Да !Всичките въпроси бяха с отговори и насоки, какво да се пише. Само от това, спокойно може да се каже,че връзваш 4.50 ! За Вапчарката написахме, че "корените му работническата класа", "разбиране за нравствеността на борещия се човек" и още 20ина заучени фрази. Бе поне на 5.50 се надявам, ама и с 4.50 съм доволен.

1

Анонимен

преди 5 години

Верни са разбира се. Но се прави всичко възможно, да се дезинформират потребителите.