11

Д. Тръмп

преди 5 години

До АнонименАз пък няма да го поздравя но ще го почеша тоя Мадуро, с нови санкци.

10

Анонимен

преди 5 години

Цветните революции вече не са много удпешни.

9

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНЦИТЕ СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НАЛАГАТ САНКЦИИ САМИ НА СЕБЕ СИ.В КОНГРЕСА ИМА ЕДНИ ИЗГЛУПЕЛИ ДЪРТАЦИ, КОИТО СТОЯТ ТАМ ПО 40 ГОДИНИ И НАКРАЯ МОЗЪЦИТЕ ИМ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПИХНИЯ.

8

Анонимен

преди 5 години

Мадуро беше поздравен от путyo!!!!

7

ПЕНКО

преди 5 години

ВЕЧЕ НЯМА ВЕНЕЦУЕЛКА ДА Е " МИС ВСЕЛЕНА " ! МОЖЕБИ ЩЕ Е САМО В КИТАЙ ... ИЛИ НЕ ? МАЛКИЯТ БРИТАНСКИ ПРОТЕКТОРАТ КАНАДА ИСКА ДА Е "ВЕЛИК" -...КАКВО ЛИ СИ МИСЛИ ГУБАРНАТОРЪТ МУ ??? А МЕКСИКО СЕ ОПИТВА ДА СИ УРЕДИ " ДУПКИ " В ОГРАДАТА !?! ОБАЧЕ ИСПАНИЯ СИ Е НА "ЛИНИЯ" ! ЯВНО ЛИЖЕЩИТЕ "з" НА САЩ НАМАЛЯВАТ И НАМАЛЯВАТ !!!

6

Расате

преди 5 години

Уго Чавес национализира целият петролен бизнес, който тогава бе изцяло собственост на американски компании.Договорите бяха не изгодни за Венецуела- нещо подобно на нашите американски ТЕЦ.САЩ смятат Южна Америка за лична колония и всяка еманципация на някоя страна е стопирана я с преврат,я с пряка военна интервенция-Чили,Колумбия,Никарагуа,Хаити и пр.Не само но отделиха Панама от Колумбия за да владеят по добре канала.Засега премахнаха неудобните в Аржентина и Бразилия-останаха още трима.

5

Анонимен

преди 5 години

Като всеки комунист, социалист и Мадуро обича авантата без да произвежда. Той мрази и тия които произвеждат дори и да са частници. Прибра им собствеността , други прогони. И сега като няма нищо в държавата виновна е САЩ , че не дава.!

4

Жеков

преди 5 години

Тогава Венецуела да наложи санкции на САЩ като искат:))) Комунистическата идеология трябва да се определи като престъпление срещу човечеството и геноцид!

3

Ужс!

преди 5 години

Когато комунистите захапят властта, започват наистина големите проблеми. Венецуела е само един от многото примери.

2

Анонимен

преди 5 години

Режима ти е незаконен...А не санкциите. САЩ могат да работят с които си решат. Защо да работят с вас след , като сте ухо в друга посока. Искайте пари от тях донори.

1

КЕКС

преди 5 години

Където са дошли на власт тия с червените ризи от снимката, и богати да са били обедняват. Венецуела, някога просперираща, богата на петрол страна, сега тъне в мизерия и глад. Хората бягат, защото още не са им построили кльон като у нас през соца и не стрелят по всеки, който се опитва да се спаси от "светлото бъдеще". Все още не стрелят.