9

Анонимен

преди 5 години

до коментар номер 1 който казва "Някой го е натиснал за тази интернационална и междурасова сватба!"-все още ли не знаете, че този някой е ОБОНГО който пръв беше поканен на Сватбата. Така, че ИЛЮМИНАТИТЕ вече превзеха Английския Дворец, а Меган е само изпратен за определена мисия ТРОЯНСКИ КОН. Ще става интересно.......

8

Анонимен

преди 5 години

Подсказва на Мегън, че е син на баща си. Вижте коя стои сега до принц Чарлз!

7

Анонимен

преди 5 години

Свадбата с полу-*** красавица е задължителна за подчертаване на мултинационалния характер на Великобритания, която даже излиза от ЕС под напора на цветнокожите си граждани, които искат да си внасят безпрепятствено вторите, третите и т.н. мюсюлмански съпруги, които да бъдат изхранвани от социалните помощи внасяни като данъци от бледоликите работещи.

6

Анонимен

преди 5 години

В приказките, принцовете са красиви и задължително се женят за бедни красавици. В тази приказка само едно условие е изпълнено...донякъде.

5

ДО №1

преди 5 години

Никой не го е натискал да остави никоя от двете. Той даже искаше да се жени за Челси. Бяха се разделили, преди 2-3 години той пак се опита да стопли отношенията с нея, но тя не искаше - баща и е милионер, на нея пари не и трябват, а не искала да си загуби свободата, не искала да се съобразява с протокол и така нататък.... Сега вече сигурно съжалява, но какво да се прави.....А тази Меган просто се залепи за него в подходящото време, той искаше да се жени. Кралицата не беше съгласна, но се примири

4

до 1

преди 5 години

Не мисля, че някой го е натискал за каквото и да е било. Просто е загубен и глупав като майка си, която се хвана с арабин след развода си с баща му. А ако новата снаха не се държи подобаващо много лесно ще бъде разкарана и заменена с някоя от бившите му както апропо стана с Даяна (май Камила също е била на сватбата им с Чарлз).

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Нали намериха връзка между кралицата и пророка Мохамед чрез някаква мароканска принцеса, която станала любовница на един от испанските крале и му родила дете, което има потомък, който пък е сроден с един от предците на Елизабет . Онази мароканска принцеса била дете на някой от потомците на Пророка.

2

Да се има предвид

преди 5 години

Ако Камила е била на сватбата на Чарлз и Даяна, трябва да се помисли какво би могло да се случи в бъдеще.Току виж, Хари вземе пример от баща си.

1

Анонимен

преди 5 години

Падение на хора без достойнство...