5

м

преди 5 години

*** там съвсем обезумяха !преди 2 месеца приеха закон за национализиране на фермите на белитеЮАР беше 6-тата икономика в света - вижте до къде я докараха ***

4

от 1

преди 5 години

Забравих да уточня, че е доататъчно да напишете в ЮТюб: lauren southern south africa инще ви се появят видеа по темата.

3

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Историята доказва , че африканците с право са поставяни на различно стъпало в развитието . до преди 30 години ЮАР беше в челната класация на икономически развитите държави, от то на сетне копаят дъното. Защото цветните не се опитаха да се качат на по-високото ниво на което са белите , а издърпаха всички в блатото. Питейна вода не могат да си осигурят.

2

Голямо браво

преди 5 години

Браво от мен! Така и трябва да се случват нещата държавата трябва да се бори за по-добър живот на хората си дори и да са в другия край на света. Явно има ползи от дипломацията на високо ниво стига да знаеш какво искаш и да се опиташ да го постигнеш на всяка цена.

1

Анонимен

преди 5 години

Ютюбърката Lauren Southern подготвя дпкументален филм за етническото прочистване на белите в Южна Африка. Части от него. можете да видите в канала ѝ в Ю Тюб. Не става въпрос за криминални престъпления, а за престъпления от омраза срещу европейците, които са прикривани от правителството.