37

До 6

преди 6 години

"Да разпореди да ни върнат и откраднатите здравни осигуровки, както и всеки човек да си ги знае колко са особено когато не ходи на лекар, а не ЗК да ги краде ежемесечно!!!" Откраднатите здравни осигуровки заминаха с червените куфарчета и сега са в хотелите на мутрите. Здравната каса беше изпразнена и източена още след срива на комунизма. Всичко, до което се добраха другарите, беше откраднато. Въпросът си задайте на др.Нинова. Тя е в течение на всичко, което се случи тогава!

36

Крадат милиарди

преди 6 години

В Ловеч за ремонт на скромна тясна главна пешеходна уличка от София са ограбили от народа 85 000 000 живи кървави лева../необходими преко сили 2 милиона. и то ако има от къде да с е ограбят даром..

35

Борисов да ЗНАЕ

преди 6 години

Борисов не знае, че от ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ И пОмощи за деца НЕМА ДАЛАВЕРА за НАгЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВлАСТ СОФИЯ след 9.11.1989 година.ЗА тях 10 000 000 000 живи кървави лева ограбени с незаконни данъци от народа и прахосани за вили,дворци с яхти хеликоптери джипове /на авери на Ахмед Доган и други по списъци на Министерство на земледелието София са НИЩО>>

34

До 31

преди 6 години

"Лекар не трябва да работи повече от 4 часа. На младите медици трябва да се осигури нормален стаж. Лекар с 5 г. практика 1200 лв заплата. с десет - петнадесет 2000 лв. Над петнадесет 3 хиляди." А, изненада?! Та нали Нинова като беше на власт направи минималната заплата 2000 лв.? Какво искате повече?

33

А, СИМЕОН ДЯНКОВ?

преди 6 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО. КАК ТАКА НАРОДЪТ ПРИЕМА ВСИЧКО, КОЕТО КАЖЕ ТОЗИ *** И НЕДОДЯЛАН ТИП ЗА ЧИСТА МОНЕТА. МУТРАТА БОРИСОВ ВЕЧЕ Е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ. ЗНАЕМ КОЛКО Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ НА ПРОСТЬО ЕДНОКНИЖНИЙ, КОЛКО Е КРАДЛИВ, АЛЧЕН И ЛЪЖЕЦ И ТОЗИ Е "ВОДАЧ НА МАСИТЕ". ЖАЛКО ЗА ТОЗИ НАРОД И ТАЗИ ДЪРЖАВА.ОТКРАДНА БУЛГАРТАБАК, СЕГА СЛЕДВА ЧЕЗ, БЕШЕ, КТБ, БАНКАТА НА БОРИСЛАВОВА Е БАНКА НА БОРИСОВ, ПАМПОРОВО Е НЕГОВО,А ЗА СЕСТРИТЕ НЯМА ПАРИ.А ОНЗИ МИЛИАРД И 400 МИЛИОНА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА???

32

Тато из Правец

преди 6 години

Като събира здравните министри по пътищата,какво да очакваме ?! Лицемер...

31

Факт

преди 6 години

Лекар не трябва да работи повече от 4 часа. На младите медици трябва да се осигури нормален стаж. Лекар с 5 г. практика 1200 лв заплата. с десет - петнадесет 2000 лв. Над петнадесет 3 хиляди. НЗОК не трябва да финансира частна дейност - това е престъпление. Който ръботи държавно, не трябва да работи на частно, нито да притежава частни клиники - извор на корпция. Да се махнат лимитите. Маха се фармацевтичната мафия и частни посредници.Здравеопазването не трябва да е търговия, животът не е стока.

30

умий се бе

преди 6 години

от 23 до 26-тикуха ти е перодръжката. цитирането на дедо Тодор, баба Цола и кой още е за да покаже че тогава е имало хора които са можели да му видят сметката на дедо то Тошко.и при това Тошо не е крал, не търгувал с наркотици, не е имало проституцие от сека селска бара до моста на Дружбата.Стари са ти шлагерите за *** и ПСП. ти си болен от Тиквенна гербална недостатъчност и си завъдил бащицата хемероиди с формата на брюкселско зеле, а от ушите ти стърча карфиолите на ушната ти кал. умий се

29

Анонимен

преди 6 години

Кефят ме вече журналята с гръмките заглавия: ББ разпореди...ей алооо ние в каква държава живеем. Тази държава уж има министър на здравеопазването, уж има бюджет, уж има закони, а чета постоянно тука дадох едни пари, там дадох едни, разпоредих да дадете..от къде ги взе тези пари...естествено, че от нассс

28

Анонимен

преди 6 години

Даммм легитимен български съд осъди другаря Борисов да заплати 5000 лв. обещетение на журналистката Елена Йончева заради неверни твърдения, че получавала милиони от държавата за интервюта Според мен неверно твърдение е лъжа...така чух. Чудно, че тези от днес.бг не знаят за това

27

Анонимен

преди 6 години

Този доколкото знам преди дни е осъден за клевета. Чудя се защо никоя "свободна" медия не го спименава.

26

До 23

преди 6 години

Тук пишат само едни много надъхани комунистически ***, блеещи и мечтаещи нон стоп за бай си Тошо, баба Цола и всички останали ненормалници. Сега се прекръстили от БКП на БСП, но са си същите комунистически бандити, които място не могат да си намерят, че не са на власт. Ами така ви се пада. Никой не ви харесва, освен ДПС. Пълна изолация, като Русия. Няма да видите повече никога власт. А и избирателите ви се топят, с изключение на избирателите ви роми, които за жалост главоломно се множат.

25

Д Кърнев

преди 6 години

Никакви заплати за тез Магазинери в бели престилки.ше работят без пари Казах

24

Д Кърнев

преди 6 години

Никакви заплати за тез Магазинери в бели престилки.ше работят без пари Казах

23

Теди бе легенда

преди 6 години

ако Тодор Живков по подобие на Будеройко Потдискезлеф дигаше цените , търгуваше с бандити и е се пенявеше на Моссква....още Вълко Червенков, Цола Драгойчева и даже Добри Джуров щяха да му "три букви" майката

22

Анонимен

преди 6 години

Нека разпореди връщането на 1.4 млрд. лв. от НЗОК, които през 2010 година са отишли за пенсии в НОИ и да запълни всички дупки в бюджета, като изиска несъбраните 16 млрд. лв. ДДС на партийните си партньори и функционери.

21

Анонимен

преди 6 години

Има разлика между Борисов и Живков!При Живков нещо се правеше..При тоя НИЩО не се прави. Вече три мандата се говорят само общи приказки и се дигат цени.

20

истината е истинска

преди 6 години

Боряяяя Боря, куда ду хатте гекомен? ми то никаква разлика между Джаки Изготвача и Боря Разпоредича, майнъ!?разликата е тая, че Джаки сам си е копувал весник за обръсване, докато Боря е цъфнал като карфиьол от неговите хемероидални кластери

19

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАеби си майката дръвник такъв

18

Тодор Тодоров

преди 6 години

Боже господи !!!! Живков- Борисов- някой вижда ли разлика ????? Предлагам- на цялата партийна и изпълнителна власт да им се забавят заплатите с 5 години !!! Те така или иначе няма и да го усетят това !!!! Просто парите им не са в левове а в РУБЛИ , скътани в Руски банки и имоти в безкрайната руска степ !!! Как можах да съм свидетел на АГОНИЯТА на един изчезващ НАРОД ??? НО В ЕДИН ХУБАВ ДЕН ...................! Възмездие ВИНАГИ има!!!