5

Бургас

преди 17 години

Наистина е жалко за съсипването на екосистемата. Но кое в БГ не е съсипано - планините ли, горите ли - та защо да не съсипем морето, то и без друго вече не остана незаграбен бряг по нашето черноморие. А Вромос съвсем вярно е радиоактивен и в Черноморец доста къщи са построени с пясък от там.

4

Rules

преди 17 години

A 4ernomorec e nai-groznoto selo u cela Bulgariq- samo nai-golemite tapiri hodat tam na po4ivka xaxaxa ta da moje posle da spestqvat ot lampite kato se priberat u teh :D

3

Rules

преди 17 години

Pffff kato ne vi iznasq se iznasqite be seltaci grozni !!!

2

виждал

преди 17 години

Какви пристанищни такси, като ще си строят собствен терминал, какви пет лева. И как без разтоварване в морето? Ако искате да изкопаят дъното за да могат танкерите да акостират? И като почнат да взривяват и ринат и като настане една идилия... В Бургас преживяхме строежа на японското пристанище, никой никъде не писа какво се случваше след взривовете - напукани згради и разместени тротоари. А за тези които не знаят - залива Вромос е радиоактивен! На 1 км над него има хвостохранилище, което при всеки голям дъжд налива на плажа на Вромос. И хората като не знаят и си се припичат там. А алчните от Черноморец си мълчат, че иначе ще им отиде туризма.

1

d

преди 17 години

Аз къде да се разпиша ЗА петролопровода?