16

Мъж

преди 5 години

До 23 Ами покани го някъде.

15

Анонимен

преди 5 години

Имам един колега, който ми намига, прави ми комплименти, когато бяха празниците НГ, Коледа чак до март месец все имаше повод да ме прегърне. .. обаче не ме кани на среща. Той е по-голям от мен и е на по-висока позиция. Не разбирам сигналите му . Объркват ме. Знам, че няма жена и е разведен. Може ли малко помощ.

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

Небрежието към човека е много ефектно, но и доста хазартно 45559

13

Анонимен

преди 5 години

До 16Ти за себе си ли говориш!?

12

Анонимен

преди 5 години

Ти нещо страдаш от параноя. Под всяка статия пишеш за жена феминистка. Като ти е толкова болна тема не се занимавай с подобна жена. Ти не спираш да говориш за феминистката. Като развален грамофон си.

11

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е само едно - зачерквате всичко напомнящо на феминистка и сте ги привлекли. В момента, в който нещо феминистко се прояви у вас и оставате сама. Алгоритъмът е лесен за разбиране и запомняне и е подходящ точно за жени, склонни към феминизъм - за да бъде изпълнен не се нуждае от повече от 2 мозъчни клетки, но изисква всички такива на една феминистка, които са си 2 де ;)))

10

Анонимен

преди 5 години

Те жените Не привличат. Те чакат мухите да кацнат на л...То. После си избират . Винаги правят грешка. Не им се отдава.

9

не ме интересува

преди 5 години

не ме интересува

8

ooloo

преди 5 години

До Анонименщом ти трябва достъпна значи си фен на леките женички.. ползвайте си ги със здраве-ти и останалите дето ги ползвате едновременно

7

Анонимен

преди 5 години

Аз пък се запознах с жена ми в травматологията на нашият град докато си чакахме ред Беше си счупила кост при игра на волейбол.Държеше се без мрънкане,плач и вайкане....Е,и изглеждаше добре,то винаги е плюс:-)Нищо че си беше с вехтият анцуг и гуменките.Тогава си казах- ей това е жената която бих искал до себе си!И се получи.

6

Да четат внимателно

преди 5 години

скромните и срамежливи момичета.У дома са ги научили да свеждат поглед и скромно да чакат някой да ги оцени.В това време хитрушите въртят опашчици, кикотят се съблазнително и сами се навират в ръцете на всяко по-хубаво или интересно момче. На момчето му се прави знаете какво и се лепва за тази, която изглежда по-лесно достъпна и дружелюбна.Затова, не се срамувай да го погледнеш в очите и да му покажеш, че го харесваш и че не си недостъпната ледена кралица.Но прочети и 1, 2, 5 и 7.

5

Анонимен

преди 5 години

Като мъж мога да кажа с 138% увереност...За да привлече един мъж, една жена трябва да изглежда добре физически. Освен това е хубаво и да е млада и достъпна.При нас мъжете е определящо държанието, доминацията и социалния статус.

4

Ако си умна

преди 5 години

Ще разбереш, че контактът с очи и усмивка ще подпомогнат запознанството илище покажат на познат мъж, че не ти е безразличен.Но онова, което ще го привлече силно е хубостта ти. След като те пожелае физически, той ще започне да се вглежда и в чертите на характера ти, ако изобщо желае да се сближи по-сериозно с теб. А това, последното, се случва рядко. Трябва или много силно да те е пожелал, или да си го заинтригувала с още нещо, освен с външността си.Само с поглед и усмивчици съпруг не се хваща

3

Анонимен

преди 5 години

Освен да покаже че не е забравила усмивката е добре да покаже че е забравила прашките, това води до привличане на всички мъже които са наоколо.

2

Анонимен

преди 5 години

Да играе с очички, да се хили и да извива гласче в к/венски смях.Да, така ще привлече някакъв, който иска да прави нещо.Но нека сама да си отговори какъв точно се поддава на такъв вид флирт и каква е целта му.Който има поне малко акъл и търси момиче за сериозна връзка или пък си избира жена за съпруга, той няма да се подлъже толкова лесно от подобни евтини иширети.

1

Дрън дрън

преди 5 години

Не е без значение това, дали момичето ще покаже на мъжа, че го харесва. Така той ще добие смелост да се приближи до нея и да я ухажва. Но това важи повече за контактите със съвсем млади, все още неопитни и неуверени младежи. Може да помогне и в среда, в която и тя, и той търсят бързо запознанство с цел неангажираща връзка.Но само наивница може да си въобрази, че така ще "впримчи" зрял, стойностен мъж, който си знае цената.Или че ще привлече алфа мъжкар за секс. Тези двамата знаят как да избират