125

Анонимен

преди 5 години

Орешарски е виновен. ГЕРБ са невинни. Най-невинен е Боко Тиквата - портиерът на Европа, станал за присмех на всички по време на така шумно пропагандиранато ЕвропредЦедателство. Всички ни видяха колко струваме.

124

Анонимен

преди 5 години

До: AleksТой и велосипедиста в София не е карал с повече от 25 и е нанесъл по-малки щети на блъснатото дете ама понеже не е гербетаст го осъдиха!

123

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit///Я да кажа едно неолибелно "уау-у-у"Ама как ще им огласят имената,нали това е целна на упражнението да са "независими",демек от тях нищо да не зависи,а да зависи само размера на възнаграждението

122

Анонимен

преди 5 години

До AleksНе бе пич, детето се е движило с 25 километра в час и направо е помляло джипа на герберона. Са да плати ремонта нали

121

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защото г-н Стефанов, става дума за малко градче.Не става въпрос за журналист от малко градче. Може да бъде разследващ журналист от национална медия. Има досъдебни справки, чрез които може да се изисква подобна информация. Но всичко, нали разбирате, че е безсмислено, когато делото стигне на последна инстанция, някой мастит недосегаем червен съдия оправдае подсъдимия.

120

хахахахахах

преди 5 години

Е сефте. Московски да не би да е подведен под отговорност. Не все още си е министър. А със суджуците ко стана? Ще се окаже че били не компютри, а компоти и не ни ги били кубипи, а ни ги били върнали. А нещо по въпроса с Кумгейт Хасково? За останалите безбройни знайни и не знайни далавери и престъпления не се и говори даже

119

Aleks

преди 5 години

Вие сте ненормани. Евала на съда, че го е оправдал. Карал е с 25км според обвинението. С колко да кара ? Може би трябва да лази понеже някакви родители не са со научили детето как се пресича и са го пуснали на илицата на 7г. Родителите са за затвора.

118

До 119 швабата

преди 5 години

Висшият съдебе съвет след 199 година се доминираше напълно от Сините, т.е. от СДС. После се намеси и ГЕРБ и сега не е ясно на кого повече слугуват, дали на ГЕРБ или на СДС. По-скоро сега слугуват на ГЕРБ.

117

Mihail Ivanov

преди 5 години

Тази гад Задължително в Затвора !

116

Анонимен

преди 5 години

Тия съдии се уляха...

115

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защо неуважаемите журналисти не пишат имената на съдиите?Защото висшия съдебен съвет, ръководи парада, а болшинството в него са комунисти и имат болшинство при гласуването. Плюс това няма кой да наложи тази мярка, защото в България съдебната власт е единствената независима. Дори правителството е по-зависимо от нея. И така гарван, гарвано око не вади.

114

Журнале

преди 5 години

До СтефановЗащото г-н Стефанов, става дума за малко градче. Защото журналиста, който се осмели да напише името на съдията, ще бъде подложен на чудовищни репресии. Такива, които и в кошмарите си не можете да си представите. Впрочем, един журналист в среден областен град получава чисто 500 лева месечно. Ако не знаете.

113

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми съдебни заседатели и всенародни философи - щом има знак - "Внимание деца", какво общество сме? Детето се било ударило само.Когато си на подвижна машина, си длъжен винаги да внимаваш, не само когато има внимание знак - деца. този знак е сложен именно там, защото децата са непредвидими в поведението си. Тук не става дума за някой си, който решил да се хвърля под влак.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Съда не е на Борисов, а на който е на власт.

111

Народен Съд

преди 5 години

Цацата е същото зло,като Цвъки и Бъки!Янис най-голямото бедствие за България е овчият продажен на евтино НЕ народ а мър......

110

Анонимен

преди 5 години

"ако беше детето да е ром, нямаше да го има джипа, няколко минути след удара щеше да е на вторични, кмета щеше да лежи още в пирогов сурвакан с брадви и колове от бритчедите на шофиора на кулилото и всичко щеше да е точно защото кмета прави кекс кекс кекс"ами да ромите май имат по-развито гражданско общество от нас

109

Калашников

преди 5 години

Айде, излейте си всичко тук, и до 3 дни да го забравите. .. Да го ду*ат бедните.

108

Стеф

преди 5 години

На този кмет му пожелавам всичките си пари за лекарства да даде.

107

Анонимен

преди 5 години

Да, само се ударило в джипа и така десетина пъти. Не знам вече каква е тая правосъдна система.

106

Анонимен

преди 5 години

Има ли изненадани - поредният престъпник, оправдан от корумпирания герберастки съд, който вместо да съди, изпълнява личните прищевки на Боко Тиквата, портиера на Европа.