11

ева

преди 5 години

Поне да се забрани рекламата и показването на печелившите от хазарт,тото,лотария и др.Да не говорим,че някой ако спечели и го покажат по телевизията ЖАЛНА МУ МАЙКА.няма да има спокойствие вече за него в българия.Всеки ще му иска пари и ще се чуди как да му навреди от злоба и завист.Мутрите ги оставям на последно място тук!

10

Анонимен

преди 5 години

Защо да не може да бъде въведен, 20% от всяко постъпление веднага в хазната, края на готината една сметка зел-дал и се приспада ДДС от печалбите.

9

Victimized

преди 5 години

Няма как да си оправим държавата като всички на властови позиции са навързани с общи бизнеси. Това е неморално, да имаме данък върху храна, лекарства, неща от първа необходимост, но да нямаме данък върху хазарта? Къде е логиката, и кой точно юрист може да защити подобно законодателство? Всички сте за бесилото, дано хората осъзнаят, че трябва да спрат да ви пълнят гушите. Няма как да изберем читав, понеже всички на опашката са от едно коляно, модерните бизнесмени дето ги интересува само парата

8

Анонимен

преди 5 години

ще търкам до припадък, защото искам да спечеля и като дойде онова русо котенце да я поря като рибка

7

Анонимен

преди 5 години

ДДС в хазарта не трябва да се въвежда. Ще го използват за фалшиви обороти и точене на ДДС.

6

Анонимен

преди 5 години

За лекарствата, за книгите и хляба имам как! А за голямата далавера няма как???

5

Burzum

преди 5 години

Хляба и лекарствата да се обложат с 50 %....и готово хазната е пълна .... кеф ти магистрали кеф ти Белене....

4

...

преди 5 години

Сега нека да обясня нещата! Цялата работа тръгва от войната която започна скоро м/у черепа и пеевски! В последно време черепа държи целия хазартен бизнес в БГ. Но пеевски се намеси в тая далавера с националната лотария! И двамата се сдърпаха! Тъй като пеевски владее изцяло държавните служби, че и министерски кресла, то той се опитва да бута черепа по тия параметри (закони, данъци,наскоро черепа беше глобен от комисията по хазарта за нарушения даже) а черепа се опитва по TV да покаже, че е прав!

3

Anon

преди 5 години

Как ще въведете ДДС върху хазарта- нали после Черепа ще ви разнесе всичките- продажни душици оплетени като свински черва...

2

Анонимен

преди 5 години

Всеки в тая комисия е или ДС, или мутра ...И до последния човек, бивши и настоящи, всички са навързани с хазарта. Всеки има дялове от казина, от билети, от машинки и т.н.т. Естествено, че ще е против.

1

Анонимен

преди 5 години

Телевизиите са фалирали и нямат пари за турски сериали.