128

Анонимен

преди 5 години

Г- н Румен Радев е достоен български Президент и политик. Дано да имаме добри отношения с Русия. Не е нужно да разваляме отношения с Русия заради западняците. Прекалено много дадохме на ЕС,наглост е вече да ни казват от Брюксел с кого да бъдем. Наглост е и това,че ЕС ни казват какво и да мислим.

127

Шоп

преди 5 години

Никакви духовни връзки нямам и не желая да имам с Путин, особено с Кадиров, Медведев, Жириновски, цига нето Гиви и гномът Моторола.Противни са ми, бе!

126

Шоп

преди 5 години

На мене ми омръзна да ми натякват за това освобождение. Откак съм се родил ми го набиват в главата, от децка градина, чавдарче, поонерче, ДКМС- ти си бил роб и братушките са те освободили!Ми не, не съм бил роб и вече ги мразя за тези манипулации. Отровиха ми целия живот с тия тапотии.

125

Анонимен

преди 5 години

Голям "партньор" е Русия. Годишно над 4 милиарда заминават в посока Москва.

124

Нищо руско

преди 5 години

Не е нужно на България и българитеДокато северните азиатци се нуждаят от нашето позволение да пуснем тръбите им през нашата държаваНо трябва яко да си плащат!

123

Анонимен

преди 5 години

Белене - добрия Чернобил!

122

DEMOCLES

преди 5 години

В Германия се пие най-много бира, във Франция - вино, в Русия - водка, а в България - когато някой черпи...

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЛукойл не е руска,бе,само е с участието на руснаци!Тя е западноевропейска фирма,на много високо ниво.Затова и се страхуват да им искат данъци.А ако вярваме на написаното в медиите,Газпром пък е на руски евреи,а и други имат участие.

120

8===o

преди 5 години

русия винаги е ограбвала България ,чрез енергетиката.

119

Анонимен

преди 5 години

Радев: Русия винаги е била партньор в енергетиката ни!то затова и сме най-бедните в ЕС. ***, и тъй и тъй си там я ги питай няма ли да почнат да плащат некви пари от печалбите на Лукойл?

118

Анонимен

преди 5 години

Прибирайте го тоя каскет със зелените чорапки. Досега ни излагаше в ЕС, сега и в Русия. То бива *** шапкар, ама тоя е уникат.

117

До 128

преди 5 години

"...нас ни е нужен руски газ, който не го разбира си е негов проблем..." Никога повече от скъпия руски газ!!! Никога повече заробване от 1 източник!!! Искаме диверсификация на доставчиците. От Русия вече се опарихме. Стига толкова! Приключихме с тях...Ще търсим други източници, които няма да ни рекетират.

116

омръзна ми

преди 5 години

От азербайджанския газ след две години за нас няма да има повече от 1 милиард кубически метра годишно, за да се докара газ от Туркменистан ще трябват големи инвестиции и газопровод под Каспийско море - това няма да стане скоро. Същото е и с иранския газ, а втечненият газ е винаги по скъп от тръбопроводния с около една трета, така че на нас ни е нужен руски газ, който не го разбира си е негов проблем

115

много лъжи

преди 5 години

Какъв скъп газ са ни продавали руснаците? Цената се определя от съществуващите международни цени, които се определят на големите световни борси. Във времето тия цени варират, само преди няколко години тон нефт струваше почти 1000 долара, сега цената му е някъде 450 долара за тон. Затова и цената на природния газ за България падна някъде на 3О0 долара за 1000 кубически метра. По евтин газ България можеше да получи, ако беше построен "Южен поток", при който се избягват посредниците с транзитни такси (Украйна, Румъния) и т.н. А догодина ще купуваме от Ердоган, това е положението.

114

Анонимен

преди 5 години

Как же вы надоели!Да не нужны вы нам!

113

Анонимен

преди 5 години

наличие на газ от азербейджангербавата клика изби рибата- къдего тоя газмолим се на турците да ни свържат за турски поток спряха ни потока за сметка на украйна и това от краваршингтон си го казват в открит тексти нашата антибългарска гилдия цвили от удоволствие че украйна гушва по 3 милиарда на година от транзит а гербавите дупеда.вци начело с банкянската кратуна гушнаха 16 милиарда заем дето ще го плащат и внуците ви айде хаирлия на *** народ никой не може помогна затова го опъва герб

112

24/7

преди 5 години

Divide et Impera !!!...та такава е политиката на братушките спрямо Балканите от време оно...

111

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ Черна вода-на 50 км от Силистра-най -добрия избор!Изберете румънското!

110

Анонимен

преди 5 години

Белене - по-добрия Чернобил!Изберете нашето!

109

до 120

преди 5 години

Последиците-Обезлюдяване,лишаване от работа и на държавния бюджет от приходи.