100

Анонимен

преди 5 години

До До ЕрменковТой много добре знае какво прави и го е направил АБСОЛЮТНО съзнателно, вероятно с подкрепата на тази с полата

99

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е истина - знаем ги колко са нагли, но няма такова друго животно като тези. БЕЗОЧЛИВИ, ПРОСТИ и ...... ей няма да почвам, че като почна не знам какво ще избълвам. КОШМАРНИ И ПРОЗРАЧНИ СТЕ ВЕЧЕ, но да - нека ви има да не забравяме кошмара, в който живяхме по ваше време - съсипахте съзнателния живот на поколения .........

98

Всички

преди 5 години

Всички от БСП само ***!!!

97

Анонимен

преди 5 години

РЗИ СОФИЯ ПОТВЪРДИ- ОТ БСП ИЗТИЧА ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО *** И

96

Анонимен

преди 5 години

Аман от червени топ дедовци и баби, които по къси ***, потници и сутиени от фотьойла вкъщи ни обясняват как били биле чули, някой им докладвал, некой им бил казал, че видите ли сме се срутили щото нали гледаме на запад, а не на изток, че всичко на запад е скапано и кофтак, за разлика от изтока.Няма лошо да филиш некой верно и страстно, ама да са целите в цялостта на обществото и после да кажиш- ама аз по къси *** и от вкъщи бе, защо сега ша МЪ съдите? СЛЕД ВОДАТА, ОГРАДАТА, КАКВО СЛЕДВА

95

Анонимен

преди 5 години

ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ДРУГАРИ, ТОВА Е ТОЛКОВА ГРОЗНО И ПАРТИЗАНСКО - ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА, ВИЕ СТЕ НОВИТЕ ПАРТИЗАНИ, А ОРЪЖИЕТО ВИ Е ИНОВАТИВНО И СЪВРЕМЕННО- СТРАХ, СТРАХ- НАВРЕМЕТО ГЪРМЯХТЕ МОСТОВЕ, СЕГА СЕ ЦЕЛИТЕ В ДУШИТЕ НА ХОРАТА- ДУШЕГУБЦИ СТЕ ВИЕ, НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО И НИЩО НОВО НЕ НАУЧИХТЕ. искам да ви има за да знаем какво може да ни сполети отново- над 100% инфлация, 2007/8 г над 13.8%, средна месечна заплата 5 долара, фалирали банки и пирамиди, купони и ГЛАДОМОР.

94

Анонимен

преди 5 години

102- МОТИВИ НА СЪДА- В ДОКУМЕНТА ПО ПЛАЩАНИЯТА НА ИЩЕЦА НЯМА РАВНИ ИЛИ ПО ГОЛЕМИ ОТ МИЛИОН - С ДРУГИ ДУМИ ИМА ПЛАЩАНИЯ ПОД МИЛИОН ЗА ИНТЕРВЮ- СХЕМИЧКА ЗА ПОДКУП НЕ ТИ ЛИ ВОНКА.

93

Пухчо

преди 5 години

До нн:Имате ли хапчета за Таско и неговите "братчета"? Просто е въпрос, а не е слух, разбираш ли... :-)

92

ДС2

преди 5 години

Някъде четох в Китай или Индия беше не помня,че ЕС и корпорации ще оправят храните за ИЕвропа защото много се разсмър'дя но ще започнат да ни думкат с водата също се говори и за въздуха,пръскали с нещо от високо трябва да умираме по бързо това е положението тези корумпират всичко що е държавно и податливо!Между другото преди месеци някой беше пуснал вода смесена с фекалии по чешмите в Орландовци София!Франсе водоснабдител

91

Анонимен

преди 5 години

А укриване на информация какво е? Не знаем какво ядем, какви ваксини слагат на децата, как се изчислява топлото.... Геноцидът по-добър ли е?

90

нн

преди 5 години

Като този политик има и други глупави. Да приказваш такива неща трябва да си доста *** и нахален дърдорко и да не си с акъла си. Това не е махленски клюкарник да говориш така. Трябва яко наказание за такава глупост и безотговорно приказване. БСП се изложиха с този умник и дръвник. Простотия. Политика не е кой да е? Той е фактор в обществото и трябва да е на ниво.

89

Анонимен

преди 5 години

този ерменков ще докара инфаркт на доста червени баби.Язък за електората на БСП - партия мащеха!

88

Анонимен

преди 5 години

те и в психиатрията си задават въпроси.Всеки въртоглав първо през психиатрията да си задават въпроси с потенциални избиратели.

87

Байфидан

преди 5 години

Добрев, добрев, крив ли ви е космосът?

86

БСП са гад.ини

преди 5 години

БСП е най-мръсната партийка в историята на България - само интриги, компромати, плюнки, атентати.

85

изнервен

преди 5 години

Е-е-е, тези шумкари са абсолютни иддиоти - със скандала покрай изявлението на Ташко се правел опит да се прикрие скандал в Галиче. Е, няма такава конспирация по света.

84

Анонимен

преди 5 години

Някой представя ли си,че този може да ни бъде един ден министър например!? Или някой от тези около неговия партиен кръг! Абсолютна перфидия!

83

Сърп

преди 5 години

БСП ще го извади от водата това мръсно куче ,ама потъва заедно с него .Тези нямат право на въздух ,мястото им е в дъното на ада ,затрупани с много камъни .

82

електорат

преди 5 години

В цивилизования свят,такъв като този подава оставка(по настояване на партията си!)и неговата кариера като политик приключва завинаги!!Тук се надпреварват да правят гафове(Валери Симеонов,Борисов,този и т.н) и кервана си върви,кучетата си лаят и всичко е точно!Нито един не мисли какви глупос..ти говори и после започва "...ама аз не го казах,помислих си го само,то не беше така и т.н."НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ!!!!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Няма дим без огън.В държава, в която лъжата е начин на съществуване и на никого не му пука за истината, какво очаквате.Доверието се заслужава.Живеем в перманентен скандал. Всеки следващ похлупва предишния. И прикрива поредното задкулисно безобразие.Човешкият живот няма никаква стойност. За пари и майчиното си мляко и майките си някой са готови да продадат...Какво значение има някаква си вода.