6

Stoycho

преди 5 години

Стига сте писали глупости и лъжи. Аз страдам от невролоточно заболяване повече от две години. Обиколил съм всички "добри" невролози в България, включително и въпросния академик за който сте писали. Мнението ми, което се базира на преки наблюдения като пациент е че това е поредния ***, който е приел че лекарската професия е печалбарство.

5

...

преди 6 години

Академик професор доктор е ако трябва да сме точни. Академик към БАН, професор в МУ-София и Доктор на медицинските науки. И определено не бих нарекъл националния консултант "разказвач на смешки".Към Номер 10: Има множество ефикасни неща просто не по селата и малките градове. Правят се и се реимбурсират повечето съвременни методики за диагностика и лечение на Паркинсонова болест.

4

Глупости

преди 6 години

Пълни бръщолевения. Да ни звънни академик да му обясня някои работи.

3

10

преди 6 години

За паркинсона не говорете моля!Нищо ефикасно няма поне унас."Предстояли изследвания!?"А за скенер в Стара Загора ми поиска частник 500-тин лева-един път и половина повече от пенсията ми.Частникът има, а държавата няма пари да закупи ЯМР!?Отказах разбирасе,за да не умрем с жена ми поне от глад!Здравеопазване!Такава алчност при лекари няма никъде по света!Хуманисти!?"По делата ще ги познаете!"

2

Анонимен

преди 6 години

Няма да дойдат да се лекуват.Депутатите и шефовете на Касата няма и да имат мозъчен инсулт, защото за тази цел трябва да имат поне малък мозък

1

Българин

преди 6 години

Дай Боже,колкото се може по-скоро Великият ДрагалЪвский Ай дук и оцелелите през годините на преяждане негови четници да се възползват от новите достижения на неврологията!И до девето!