26

Анонимен

преди 5 години

Текстът за преразказ не беше този . Отново грешна информация

25

гениално!

преди 5 години

Авторът е много забавен. Но я от МОН да кажат как точно ще преразказват творбата му СОПаджийчетата, във всеки клас има поне по едно-две такива. В МОН са си *** и луди лели

24

Я па ти...

преди 5 години

До капитализъм 17 Браво бе, да се учи безплатно есперанто , а за английски да се плаща. Аз пък предлагам държавата да плаща на учениците за изучаване на руски език.Съгласен ли си ?

23

Ти да видиш...

преди 5 години

Правилно. За седми клас седем хайдути стигат. В по горните класове повече хайдути.

22

ан

преди 5 години

аз пък съм възмутена от тестоветеистория и география да ,но как ще научиш химия,физика ,биология само с тестовекъде са логическите операции анализ,синтез,обобщение,сравнение ,за да станат знанията трайни и да се оперира по нататък с тяхнекадърниците и калинките в мон ,които не са влизали в час ,а заемат позиции,за които са завършили някакъв курс и умеят да плямпат вън от министерството

21

Burzum

преди 5 години

Ба че това за тях е съчинение по преживяно...

20

Анонимен

преди 5 години

Кой ви дава тая информацияНе беше този откъс

19

Дедо Матейко

преди 5 години

До калпазанин, дето я мъндръсат у чичовата слама! Па после и седемте фанали трипер, голем майтап!

18

коко

преди 5 години

Преразказът е от името на неутрален наблюдател.

17

Бай Оня

преди 5 години

Как може да се изучава тоя мръсен сърбоманин, битолски цинцар, един от гонителите на българщината в Македония след Балканската война! Майната му на тоя ***! Магарета са тия в мин. на образованието - *** евро-гейски гов-на!

16

ТЮРК

преди 5 години

ЖЕНСКО ЛИ Е БИЛО МАГАРЕТО?ЗАТОВА ТАЗИ НАЦИЯ МЯЗА НА МАГАРЕТА

15

капитализъм

преди 5 години

До Бойко БорисовБойко, защо не направиш всички училища в България ЧАСТНИ? Само приоритетни предмети, които бизнеса търси ще се плащат от нашите данъци. Всичко останало, ако някой иска да го учи ще трябва да си плати за частни уроци.Дефакто държавата трябва да плаща само за следните предмети: - Физическо - Математика - Биология - Физика - Химия - География - ЕсперантоВсичко останало на бок'лук@.Кому е нужно Български език? Литература? История?Който иска да знае английски да си плат

14

логич.матем.мислене

преди 5 години

По отношение на трудова реализация в бъдеще и във връзка с бъдещите материални облаги като стойност на заплата няма никакво значение дали ще изкараш този изпит с 3 или 6. ДЪРЖАВАТА ХАБИ ИЗЛИШНИ СРЕДСТВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МАТУРИ по предмети като БЕЛ.Никакво значение няма дали ще наем служител, който е завършил с 3ка Български език или с 6ца. Във фирмите масово се прави бизнес с чужденци. Всичко се автоматизира и няма никакво значение дали пишеш правилено книжовен език. Има значение лог. и мат. м

13

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах точно темата за 7 клас

12

Анонимен

преди 5 години

До УЧИТЕЛТова за сюжетната линия, двамата герои и т.н го няма никъде като изискване. Заданието е "преразказ на непознат текст". Колкото повече четат децата, толкова по-малко непознати текстове ще има. Останалото е мрънкане и оправдания.

11

Анонимен

преди 5 години

Не беше този откъс пхахаха

10

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ще дадат на техните да преразкажат "Новото гробище над Сливница" от Иван Вазов.

9

Анонимен

преди 5 години

ВЪЗМУТЕН: ВСЯКА ГОДИНА -- ЕДНО И СЪЩО.ТЕЗИ СПЕЦИАЛИСТИ В МОН ДО КОГА ЩЕ ДОКАЗВАТ , ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО И НИЕ ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?Крайно време е да се махат всички некадърници, заедно с тъпия министър.

8

Ника

преди 5 години

Двете "специалистки"по БЕЛ за пореден път доказват,че самочувствието им е по-голямо от възможността да преценяват адекватно.

7

Анонимен

преди 5 години

На крива ракета Космоса и пречи!!!Не е ли по-забавно, че половината седмокласници разсъждават така, и ако този текст не могат да преразкажат, то кой?! До вчера всички се оплакваха, че класиците са далечни на днешните деца, а сега?Те или могат да пишат, или не.