144

Дейвида

преди 5 години

Пффф за какво да чета книга която хич не ме мотивира или ме кефи какво пише в таз тухла. Има книги които искам да прочета книги които не са в България книги които са базирани на истината за този свят. И това са книгите на Дейвид Айк за рептилите. Децана на матрицата е такива книги трябва да четем историята е много готина мотивира ме интересува ме да чета такива яки книги жалко че е на английски ама аз горе долу го знам бих си ги купил и да ги чета.

143

Анонимен

преди 5 години

оставам с впечатлението, че по-долу списващите, смятат че народа е ***, а според мен управляващите жадуват *** народ и правят всичко необходимо да го направят такъв, за да го управляват по-лесно разбира се, чрез корупция и алчност

142

Анонимен

преди 5 години

като погледнете хората, които имат пари в Бг, как да да си направиш извода, че умните хора печелят повече от останалите, пример БАН, какви са им заплатите, какви са на депутатите... да не говорим за министър-председателя с едната си прочетена книга...

141

Четец

преди 5 години

Четенето на книги помага много. Важно е е какво четете.Важно е и да сте критични към това което четете, т. е. да мислите.И да е ясно, че не говорим само за художетвена литература. Тя е по скоро за удоволствие.Учебниците също са книги.

140

Стамат

преди 5 години

Бай ви Стамат има една книга от около 1200 страници и други не поглежда!Съветва ви да правите същото.

139

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтернета е пълен с лъжи,ако чакаш само от него да се обучаваш,само ще си загубиш времето.Трябва да се чете качествена литература.

138

Простичък народ

преди 5 години

Народа доста е простичък така че за какво му е да чете. Последни сме в Европа по всичко - сигурно и четенето е сред тях.Простичък народ, които дори не се къпе редобно и като тези миризми из градския транспорт не съм срещъл никъде. By the way, доста пътувам не сано в Европа. Напоследък малко ме е сеам да кажа от къде съм и добре че имам двойно гражданство.България изостава във всичко, но понеже народа живее под похлопала на родните медий вярва че сме Номер 1.Смях!

137

Анонимен

преди 5 години

Четенето на книги няма пряка връзка с качеството на живот! Да , хубаво е човек да обогатява знанията си ,но четенето само по себе си не влияе .Все пак ,четенето се прави за удоволствие и разширяване на кръгозора, а не просто за да кажеш ,че четеш!

136

Тинтири Минтири

преди 5 години

Ако за опростачването на нацията ни трябваха 30 години, то за поумняването ще ни трябват поне 90. При условие, че изневиделица от утре проимаме желание и започнем да работим в тази посока.Другият вариант да стане това по-бързо е - децата на образованата част от имигриралите (50%), които същевременно са отгледани и с истинско българско самосъзнание (5%) да се върнат (1%) и да катализират процеса. А дано, ама надали.

135

111

преди 5 години

По заплатите ще ги познаете ...и по доходите!Заложилите на образованието у нас залагат на ниски доходи и съжаление от ...простаците!Кажете кой от високообразованите у нас е милионер като Зукърбърг например?Никой!Е, затова винаги ще сме на опашката!Другото е дандания само около 24-ти май!И преди 10-ти ноември беше така!И преди 9-ти септември беше така!А който иска да стане учител като мен е абсолютен ***!

134

Анонимен

преди 5 години

Учудвам се че са само толкова,другите ги е било срам да кажат

133

Анонимен

преди 5 години

53% са гербаджии

132

Анонимен

преди 5 години

Алоу, заглавието е подвеждащо. В статията се казва "53% от българите са убедени, че не е необходимо да четат много книги, за да живеят добре.", а не че не им трябват книги изобщо. И са прави. По-добре малко, но стойностни, отколкото много, но като съдържание-плява. Освен това се чудя като как четенето на литература е шанс за по-добър живот? За каква литература става въпрос? Щото то и детските приказки са литература, но и книгата на Адолф е литература, макар и уж забранена. Дано сте ме разбрали.

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 132Ами специализираната литература струва скъпо и не мога да си позволя да давам по 100 лева за книга. А нета ми е 20 лева и мога да чета когато и каквото си искам и специализирана литература и романи.

130

Анонимен

преди 5 години

българите в интелектуално отношение са на нивото на конгоанците...

129

HELL

преди 5 години

До ПеркоНяма проблем Перко. Анубис те приветства в неговото царство и знай сърцето падна под перото. Знаеш къде отиваш заради това, че си помислил околните за роби и подигравки и си избрал изкривена огледална пирамида, която се води в твоя изкривен свят към "илюминати" - колкото повече пари, толкова повече безморален и безценностен. Ти не си от тях, а ПРОСТОсмъртен вече имаш за теб личен казан като не си човек. Считай проклемайцията в сила! Всичко свърши и няма как да ме намериш!

128

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131Пари за книги нямаш, но за нет имаш ... Или и за нет нямаш, но четеш по free зоните из моловете? Сладур ...

127

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа си чувал за читанката? И аз нямам пари за книги, но това не ме спира да чета онлайн.

126

Анонимен

преди 5 години

Мдааа, българският народ е малък, но пък за сметка на това изключително ***!

125

Анонимен

преди 5 години

Когато заплатата ти стига само да платиш сметките-ток, вода и т.н и с известни лишения да се изхранваш, последната ти грижа ще е духовното израстване прекарано в четене и то на книги. Когато парите не стигат-битието предопределя съзнанието, гледаш да оцелееш. Когато материално си задоволен, тогава съзнанието-с уговорката, че не си ***, предопределя битието, гледаш да израснеш. Не знам кое е по-добре в БГ: сит, но *** или умен, но гладен. На управниците ни не им трябват сити и умни-неудобни са.