9

Анонимен

преди 5 години

Ето това е истинска космическа програма за наука. Не онази спеис х тъпня на американците дето я величаят навсякъде.

8

Solar Power

преди 5 години

Между другото китайците са едни от най-големите нацисти ! Мразят всичко що не е дръпнато.

7

Анонимен

преди 5 години

До 3Ех ама като почнете да се правите на вещи в нещя от които си нямат никаква идея... имате ли идея колко много апарата има около Луната които от години картографират и снимката цялата и повърхност от сравнително ниска орбита и всичката техника оставена от Аполо там се вижда? И не... НАСА не държат всички светочни космически агенции...

6

мег

преди 5 години

Докато "умните капиталисти" умуват, "лошите комунисти" ще направят откритие. А, ние три месеца мислим за етикетите на сиренето и кашкавала и накрая - нищо!!!Ей, това е про'ст народ. Кво като опишете калориите? Депутатите пак ще ядат био храна за 300 лв килото, а б'улг***р ще брои калориите на течния шоколад с палмово масло.

5

т@

преди 5 години

"А така ! Сега ще лъсне измамата на краварите с кацането върху Луната!"Ти *** ли си? Не само, че кацнаха на луната, но и поставиха леща, която и до днес се ползва от учените. Така например измериха скоростта на светлината.Направо ме е срам, че съм българин като чета, колко г'л'упави българи има. Като за капак Кубрик направи филм и си избиха парите за целия проект, който беше 100% успешен!!!

4

Оптимист шегаджия

преди 5 години

Дано да не падне към Земята или ако,, да е в кошницата на Ан-2, да има кяр поне и за БГ, хаха:)

3

Анонимен

преди 5 години

А така ! Сега ще лъсне измамата на краварите с кацането върху Луната!

2

Анонимен

преди 5 години

Китай тихомълком си плете кошницата - както на Земята, така и в Космоса !Докато американци и руснаци се ръфат кой е по-велик Китай осъществява бляновете на ЧОВЕЧЕСТВОТО, а не просто задоволяването комплексите на шепа ексхибиционисти от Русия или Америка !И добре ПРАВИ !

1

шматка

преди 5 години

....небето над Луната...ИииииХората ще изследват Луната а ние една статия не можем да стъкмим