70

Анонимен

преди 5 години

Библията аз не я намесвам. Смея да отбележа, че съм атеист, но тук са засегнати по-скоро природните закони, а не толкова религиозните. Ако всички станат обратни ще изчезнем - казано с 2 думи :)

69

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ДВЕ БИБЛИЙ! СТАРА БИБЛИЯ КЪДЕТО СА ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС И НОВА БИБЛИЯ КЪДЕТО ЕДИН КУП НЕЩА СА МАХНАТИ И ЗАМЕНЕНИ С УГОДНИ НА ЦЪРКВАТА НЕЩА!НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА РЕДАКТИРА БИБЛИЯТА НО ВЪПРЕКИ ТОВА СА ГО СТОРИЛИ И СЕГАШНАТА БИБЛИЯ СИ Е ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН МЕНТЕ :D

68

Анонимен

преди 5 години

Излишни демонстрации. Кому са нужни..Нито аз ще стана гей, нито пък ще започнем, ние хетеросексуалните да го разбираме това нещо. В действителност, нека си запазят предпочитанията за себе си.

67

Анонимен

преди 5 години

На мнение съм, че всеки може да си ляга с когото си поиска, без да ни го навират в лицето. Лично за мен това е умишлена провокация, за да се изкарат после дискриминирани. Аз не ходя да демонстрирам сексуалните си предпочитания и не ме интересува кой гей - кой не. Моля спестете си тази информация за вас и не ни пробутвайте психическите си разтройства...Проблемът си е ваш!

66

Анонимен

преди 5 години

САМИЯ ХРИСТОС Е ОДОБРЯВАЛ ХОМО ВРЪЗКИТЕ ИМА ГО В ЕВАНГЕЛИЕТО НА МАТЕЙ ЕДИН ОТ АПОСТОЛИТЕ МУ!НО ЦЪРКВАТА УМЕЛО Е ТУРИЛА КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ В БИБЛИЯТА КОИТО НЕ СА ПИСАНИ ОТ ХРИСТОС ИЛИ АПОСТОЛИТЕ МУ! А ОТ ЛЪЖЕПРОРОЦИ ПСЕВДО СЛУЖЕЩИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦЪРКВАТА!!ТЕЗИ КОИТО ПЛЮЯТ ПО ХОМОТАТА СА ЧИСТИ АНТИХРИСТИ И СИ ГО ЗНАЯТ! ЗАЩОТО ХРИСТОС Е ВЯРАТА А НЕ ГЛУПОСТИТЕ В БИБЛИЯТА НА ЛЪЖЕПРОРОЦИ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ХРИСТОС И УЧЕНИЦИТЕ МУ :D

65

Анонимен

преди 5 години

***=ТА Е СЛЕДВАЩОТО НИВО ВЪВ ЕВОЛЮЦИЯТА :DНЕ Е СЛУЧАЙНО, ЧЕ НАЙ-ГОТИНИТЕ МЪЖЕ СА ПЕДА-ЛИ :DХЕНРИ КАВИЛ 100% ГЕЙКРИС ЕВЪНС ГЕЙИЪН СОМЕРХОЛДЪР ЧИСТ ГЕЙ :DСАМО БРАД ПИТ НЕ Е ГЕЙ НО ТОЙ ЯВНО СИ ПАДАШЕ ПО ТРАВЕСТИТИ И ЗА ТОВА ВЗЕ АНДЖЕЛИНА :D

64

Анонимен

преди 5 години

А президентът и първата дРама ще открият ли мероприятието?

63

Циник

преди 5 години

Перверзии...педофилщина...извратеняци...Хетеросексуалните са ПРИНУДЕНИ да гледат, и да се съобръзяват с всякакви отреnки.Нормалното е нищо ... ненормалното е модерно

62

да живее България

преди 5 години

Спор между двама българи: Карлос Контрера срещу Джийсън Брад Люис.Чудничко.

61

бо тик вун

преди 5 години

Лидер Номер 1 на ЕС!

60

Сър

преди 5 години

Ако вземете на сериозно *** рискувате да им направите удоволствие. Такива се убиват със присмех и сарказъм. Осмивайте ги постоянно и им се подигравате както можете. Припомнете си какво направи Сервантес с *** и откачени рицари през 16ти век. След "Дон Кихот" рицарството отиде в небитието. Човек по лесно приема да бъде преследван от колкото осмиван. Само 1-2% от обратните са такива заради медицински проблем (те няма да са на парада), останалите са такива защото е модерно и се плаща.

59

HeinrichHimmler

преди 5 години

Защо няма такъв парад и за нормалните хора ? Ние не трябва ли да "парадираме" , че сме нормални. Аман от пед*ерасти !

58

traf

преди 5 години

В Европа и по света прайдовте са машина за бизнес ! Продължават по 5 дни с най-различни събития и се посещават от хиляди гости -а това са пълни хотели, пъални ресторани, барове , от един подобен парад в Мадрид проходите са милиони за сектор туризъм.Но българите са супер изостанали хора- и затова ще бъдат винаги бедни!

57

Анонимен

преди 5 години

ДА И АЗ НЕ ОДОБРЯВАМ!!! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ДЪГАТА НЕЩО ТОЛКОВА ЧИСТО И СВЯТО ЩЕ Е СИМВОЛ НА РАЗВРАТА :DИ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЪМ 100% ГЕЙ!---------------------ДОКАТО ДЪГАТА НЕЩО СВЯТО Е СИМВОЛ НА РАЗВРАТА ТО Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНО!

56

Сър

преди 5 години

Иванчо към баща си. Тате аз съм гей. Бащамо го изгледал накриво и го пита. Ти Иване милионер ли си? Не съм. А, имаш ли дворец? Нямам. А, имаш ли супер яхта в Монако? Нямам. А имаш ли Ферари или Ламборджини ... ? Нямам. Иване ти шибаш ли се в дъто? Да. А, *** ли чурки? Да. Нееее, ти не си гей ти си най обикновен ***.

55

Жо

преди 5 години

ГЕЙОВЕ, както сега се наричат ***, винаги е имало и ще има.Въпросът е, защо Столична община разрешава този отвратителен парад на извратеното сладострастие. Не само разрешават, но и осигуряват охрана за стотици хиляди левове от данъкоплатците. Защо Кметицата и общинарите не забранят парада? Явно, те одобряват това, което се върши по улиците, пред погледите на децата ни! Ами, тогава да се включат и те под "цветовете на дъгата", да ги хората

54

Сър

преди 5 години

Джеймс, каква е тая врява на улицата? Протест сър. Кой протестира? Гейовете сър. Защо протестират? Да не би някой да им забранява да са гейове? Не сър. Тогава какво искат? Никой се знае сър ... ***.

53

Анонимен

преди 5 години

Тоз не можах да разбера... значи щом си гей значи си много интелигентен ли? Ако та заджаскъм...

52

Анонимен

преди 5 години

До Българи юнаци.В повечето случаи е едно и също

51

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?