7

Драганов

преди 5 години

Огромната сграда е логистичен център за Източна Европа на Юск ( Jisk) - датска мебелна фирма

6

До 3

преди 5 години

Мишле ли си, змей ли си, не знам, но никой не ме пита какво ще ми е потреблението, за да мисля какво да му отговоря, което при частните клиенти няма и как да стане. Днес са двама, утре остава един, как да знае, че половинката му ще си отиде следващата година и трябва да заяви по-малко ток?! Днес съм тук, утре може да съм друго жилище - пак няма как да предвидя колко ток ще позлвам, а то може би и затова не ме и питат, както ти погрешно твърдиш.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже каква е огромната сграда, която се строи в Божурище? Виждам я в далечината и всеки ден се чудя какво е това огромно нещо.Иначе в България няма различни тарифи за мощност предоставяни на частните клиенти (поне от сайта на ЧЕЗ не се вижда да има), тъй че коментар номер 3 може би първо трябва да си провери фактите за страната, в която очевидно не живее. България е студена страна и просто няма как да си на тарифа под 5kw през зимата - ако се въведе, ще стане много лошо.

4

Анонимен

преди 5 години

ее ама там се говори за нови мощности, още 40МW ако се хапнат от фирмите са пари :)гражданите ядат един Х и няма да се промени каквото и да им сменят ;)става като промоция за нов тарифен план - промоциите са само за нови абонати.

3

змей

преди 5 години

До Анонимен 1За фирмите може, а гражданите - кучетата ги яли.значи гражданите масово заявяват най-ниската такса за присъединяване на най-ниската мощност и после като надскочат товара , което се случва често :))) предпазителите в трафопоста сработват :))) ... значи ако си заявяват по-високата мощност няма да се случва това ... едно болерче, една печка , един климатик , един компютър , една пералня , един фризер и като пуснем помпата за вода и утича системата :))) ...

2

млад кокос

преди 5 години

Фирмите генерират работни места и приходи. Гражданите в Гурмазово да се организират и да подадат колективен иск към ЧЕЗ, да им оправи мощностите. Искаш нещо наготово ли?

1

Анонимен

преди 5 години

В същото време в квартал Гурмазово, точно до инсутриалната зона, трафопостовете са прекалено малко и прекалено стари и постоянно прекъсва тока в квартала от претоварване на мрежата. За фирмите може, а гражданите - кучетата ги яли.