66

Трол

преди 5 години

Само Слави с Криско в екип могат да ни покажат "как се прави" политика, разИраш ли..

65

Трол

преди 5 години

Слави премиер, Криско министър на вътрешните работи, Годжи министър на културата. Софи Маринова министър на социалната политика. Казах

64

1

преди 5 години

До ДАААААА....и двамата са потомствени комунисти - прости и продажни на руското зло

63

анонимен

преди 5 години

Достатъчно ние в ЕС Меркел,Макрон,Тереза Мей, сега и Слави те са от един дол дренки мислят само за себе си.

62

ШОК И УЖАС

преди 5 години

Шок и Ужас за политическата класа ако Слави вземе ,че се кандидатира.Активират се *** и Хейтъри. Къде ще им отидат субсидиит? Какво ще стане с депутатите? Олеле майко!!1 Пос.раха се! Сега много ви знай устата.Мечтая да ви видя личицата когато Славчо ви го надене!!!

61

ДАААААА....

преди 5 години

СЛАВИ ГО ЗНАЕМ ОТ 30 ГОДИНИ А ПРЕЗИДЕНТА ОТ ЕДНА ГОДИНА --ТАКИВА КАТО СЛАВИ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ТАКИВА - ПРЕДПОЧИТАМ РАДЕВ УМЕН,ЗНАЕЩ,ЧЕСТЕН И ВСИЧКО ХУБАВО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА НЕГО --НЕ ИСКАМ ТАКИВА КАТО СЛАВИ ДА СИ ВАДИ ЕЗИКА ТОЙ КАКВО ДРУГО ЗНАЕ ДОРИ НЕМОЖЕ ДА ПЕЕ ---НЕЗНАМ КОГО СА ПИТАЛИ НО СИГУРНО ПОД 18 ГОДИШНИ ЗАЩОТО УМНИТЕ ХОРА НЯМА ДА МУ КАЖАТ ДА!

60

Анонимен

преди 5 години

Това платена публикация на Славчо и ГЕРБ ли е?

59

Анонимен

преди 5 години

Вероятно анкетата е между тези, на които слави плаща, за да му работят като крепостни селяни.Преди години той каза, че анкетата е направен по телефона по мненията на 100 души, които нямат телефон.Кой е Слави ? Една пионка, която следва 20 години и има слава за сметка на таланта на други хора.Президентът го избрахме пряко българите. Процентът е висок.Кой е Слави - един слуга, оцеляващ безброй години с "критичното "си предаване...Моля, не сме марули.Фейсбук не е меродавен за нищо. Внушения.

58

Бивш Гербер

преди 5 години

Нормално във форума негативните коментари за Слави да преобладават .Гербаджии ,БСП-ари , Националисти , Воля и ДПС са в шок.Ако Слави се кандидатира някой ще дадат фера а други ще бъдат изместени. Още повече се пос.ират от Факта, че общо въпросните партии събират най-много 40% от всички гласоподаватели.Ако Слави изкара на бял свят и останалите 60% няма да могат да се надпреварят ,под кой влак да се хвърлят!

57

анонимен

преди 5 години

Не съм сигурен, че ще събере толкоз гласове но нека пробва ще се радвам защото е време ' ШОУТО НА СЛАВИ И ПРЕДАВАНЕТО НА ГАЛА (СПЕЦИАЛНО ГАЛА) ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА.Това на Гала тъпо и се повтаря почти с едни същи *** просто ми се гади не знам за какво показват по телевизията тази тъпотия и кои го гледат..

56

Анонимен

преди 5 години

Всички видяхме, че във властта могат да влязат и тотално деградирали, алчни, корумпирани индивиди. Примери колкото искаш. И къде са тея "професионалните" политици? - Каракачанов, Марешки, Бюреков... и т.н., и т.н. ?Никак няма да се учудя, ако Слави наистина направи партия и ако влезе в политиката - няма да е за първи, нито за последен път, хората да възлагат надежда на новото, заради огромните разочарования, страдания и унижения от старите и настоящите.

55

Глупостииииииии

преди 5 години

"Тя смята, че вероятно ще видим края на "професионалните" политици"Какви са тия професионални политици без образование. В нашият парламент няма един изучавал политически науки, като:политология, национална политика, международни отношения, сравнителна политология и други. Имаме пожарникари, физкултурници, мафиоти, бизнесмени и в най добрия случай е някой историк.........

54

Anonimen

преди 5 години

Защото чалгарите в България са повече от умните и интелигентните хора.

53

магаревъд

преди 5 години

Президентът е Президент. Той трябва да е "надпартиен" и сегашният е в значителна степен такъв, колкото и да не им харесва на гербавите и комунистите се опитват да се кичат с него. И не би трябвало да прави партия.От друга страна Слави е "извънсистемен" или на такъв се прави и би могъл да обере значителна част от мъглявия вот (съставен от хора без мнение), който е повече от една трета. Мъглявия вот докара на власт царя, после бойкоборисов, а преди това случайно иван костов.

52

Валери

преди 5 години

Трифонофф гласът на истината???!!! Айде, стига, че ще повърна.

51

Байфидан

преди 5 години

Трифчо е обречен на неуспех. Защото е *** чалгар, без никакви качества за политик и особено управник и е просто един мазен лигоч.

50

Ала-Бала

преди 5 години

Фалшива новина. Цели отклоняване на вниманието на "матряла" от Президента. Слави е чалгаджия!

49

Handel

преди 5 години

Тия или са ***, или смятат нас за ***. Имайки предвид че са журнабляди (както ги наричат руснаците), то сигурно първото е вярно. Защото не е проблем да си навъртиш колкото си искаш "приятели" в коя да е социална мрежа. Знаменитостите и някои политици имат десетки милиони фейкове и Facebook и другите социални мрежи ги поощряват, защото повечето акаунти вдигат цената на компанията.

48

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

47

ivailo

преди 5 години

Във фейсбук Славчо може и да е много популярен, ама ако влезне в политиката едва ли ще получи такава голяма подкрепа... Все пак и чалгаджиите, които са най-голямата група от неговите фенове имат малко разум .