7

Анонимен

преди 5 години

Разследването за връзки на Тръмп с Русия си беше и е политическо. Тези, които са се поддали на изкушението да изнудват действащ американски президент с такива методи трябва да си платят цяната. Това смятам аз, а и не само аз. Тръмп едва ли ще забрави някого в отмъщението си. Ако забрави значи не е достоен за доверието, което му гласуваха американците. Строг и справедлив. На второто може и да не набляга много, понеже феминистичната пасмина не заслужава справедливост.

6

Ани

преди 5 години

Не зная кое е вярно, но Армънд Хамър, Максуел и Тръмп бяха много популярни в първите години на прехода.Армънд Хамър: В историята той остава като един от най-големите и най-богатите приятели на Съветския съюз, като милиардер, престъпник и бедняк. Последният от мохиканите, един от най-прочутите крупни гешефтари на 20-ти век.На погребението станало ясно, че дълговете на мултимилионера са толкова големи, че нищо не можело да ги компенсира.Максуел похарчи пенсиите на англичаните.Тръмп е същия.

5

Анонимен

преди 5 години

тръмпе, направо ги закривай феберето и цереуто - какво само ти дишат във врата - и после като ердоганя си направи една поправчица в конституцията да управляваш пожизнено или кат путяя ще се менкаш

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Браво Тръмп! Удряй по световната *** мафия!Такъв хитър боец срещу тях светът не е виждал!

3

Анонимен

преди 5 години

Империята отвръща на удара! досега говорихе глупости, че руски хакери му наливали гласове, а никой не се интересува колко пари бяах наляти от Саудитска арабия в Килъри и как тя бе любец на Западна ЕВропа. сега когато той мина в контраатака - писнаха!

2

Стефанов

преди 5 години

Направо не е истина колко "несистемен" е Тръмп. Не знам щатите да са имали толкова посредствен и непоследователен президенти през последните 50 години. Удари в земята и артиста Рейгън (той поне имаше съветници да му казват какво да говори).

1

Анонимен

преди 5 години

тоя клоун направо ги съсипа! и го търпят още!!!