102

Бай Марин

преди 5 години

Язък! ЕрСултан пропусна куршума. Щеше да има "ади бакълъм"

101

Анонимен

преди 5 години

Който разбира от история знае - турски народ няма - той е изкуствен народ, създаден от предателите на други народи. Като стане напечено предателските корени ще си кажат думата. Всички ще си спомнят удобния им произход - български, сръбски, гръцки, арменски...

100

Анонимен

преди 5 години

До АйшеС раждане няма да стане. Плъховете раждат повече от вас ама и те не са човеци. И двайсет да ги родиш акъл няма да им дадеш колкото на едно българче. Защо се връщате от Турция, като там е рай, а нещо беднотията здраво ви мъчи.

99

Анонимен

преди 5 години

Като неговите хора рязаха гърла на войничета в тн преврат и като затвори един милион турци, какво очаква. То всеки може да предвиди че му се готвят много преврати и атентати а не един. Но за разлика от оня режисирания от него, тия ще са истински. За България най-добре е тоя диктатор да управлява до живот но и още десетки години да съсипва Турция.

98

П.Петров

преди 5 години

Докато турците харесват Ердоган, атентат срещу него е изключително глупав ход, а изключително глупави хора власт не заслужават. Но за да са опозиция на Ердоган не би трябвало, да са чак толкова глупави, следователно или е PR или сам си е организирал преврат, за да задуши всяка опозиция.

97

Анонимен

преди 5 години

Супер ! Една добра новина :)

96

Анонимен

преди 5 години

С една дума - туркофилите са прости и леко гейове. Приятен ден в кучкарника.

95

PANOS KAMENOS

преди 5 години

Гръцката Армия ще го оправи ЕрДОГан и всички турци след него..ЩЕ МУ ПУСНЕМ ЕДНА УМНА РАКЕТА В БУНКЕРА МУ. КАКТО СЕ КРИЕ КАТО ХИТЛЕР И ДУДАЕВ, ТОЗИ ИСЛЯМСКИ ГРУЗИНЕЦ .

94

popa ot razgrad

преди 5 години

защо съобщава това сега, преди изборите...евтин PR...

93

Анонимен

преди 5 години

147н, пише се иншала ;D

92

Хайдута

преди 5 години

Миризливия турски *** от силистренските села,понастоящем трокаджия в Чикаго пак громи лошите българи по вестниците.Много комплекси и злоба бе ястребче.Кога ще излезеш от спарения си камион,стига *** и пика в него...па излез се разкарай малко,както преди.Па си хвърли омразния български паспорт или те е страх да не те екстрадират,че ти е единствен?

91

КаймакАМ

преди 5 години

Велик си Ердогане !Нека Аллах е с теб и ти дава сили !Стотици милиони са с теб ......

90

Анонимен

преди 5 години

До Не понасям пуйкиВнимавай да не те чуе Ердо че ако ви пусне бежанците е свършено с вас! В момента съществувате само благодарение на добрата воля на турския народ! Еййй, неблагодарно племе булгарско! 5 века ви хранихме, вардихме, развъждахме, а сега ни мразите? И за какво бе? Българина живя по добре при нас от сега! Българина само от тояга разбира! Такива като Бойко отдавна да сме ги пратили в тъмниците на Диарбекир!

89

100 % TURK

преди 5 години

Босненския лидер има смелостта да приеме Ердоган в родината си, а на Меркел не и стиска.Нека всеки сам си направи изводите.

88

Айше

преди 5 години

Иншаллах Ердо е велик! Истина е! Европа принадлежи на Исляма, под мъдрото и справедливо владичество на възстановената Османска Империя! В Германия само турците раждат! Кой ви е крив? Загубихте! Иншаллах!

87

Анонимен

преди 5 години

Готвен? Ама за гозби ли е статията не разбрах?

86

Св. Ястреб Ефенди

преди 5 години

До Не понасям пуйкиАко Аллах се вслушваше в молитвите на кучетата и българите, от небесата само кокали и 35 сантиметрови страпони щяха да валят! И внимавай за какво се молиш - един ден пътищата ни може наистина да се пресекат и тогава може да прокълнеш деня, в който си се молил да се срещнем! Вече ми е писнало да се разправям с юнаци като балканджи Йово, не само хубавата Яна ми я дават после, но ако поискам, и дюпето ще си дадат!

85

Анонимен

преди 5 години

Явно няма новини днес, щом ни занимавате с бълнуването на това глупаво същество.

84

Анонимен

преди 5 години

Чакаме Ердоган!

83

Анонимен

преди 5 години

126 И ти си болен,моето момче. Яде те, че турците не те приемат за турчин. Има и много българи, които мразят България. Но ти си по-зле. Никога няма да си турчин, а само ще въртиш около тях.