13

Сашо Нереза от Шумен

преди 5 години

До къде но докара само Великия ДрагалЪвский Ман Гел с Хвърковатата си айдушка Банда!Друго си е това демоктацията и евро-геска ценностна система!Можеш необезпокояван от никого да гледаш децата как се.ат !По Татово време това нямаше как да се случи!А СДС-арите дали си гледаха зад...те ,когато крадяха!?

12

Burzum

преди 5 години

Толкова тъ.паци могат да пишат в тая к.лоака....забавно е как неистово търсят по големи отпа.дъци от себе си за да надградят дъното...

11

Гггг

преди 5 години

На този му трябват не 20г., а 10 са достатъчни. Да мине по всички затвори за по година.Да го сложат със тези за доживотни присъди. Да отнесе боя от всякъде и още нещо. Ще започне сам да се изтърва. После сам ще си сложи въжето. Педофил мръсен. Смърт за такива.

10

annybody

преди 5 години

До Анонимен 3Медийният чадър се отваря само над един етнос в страната, единствената информация се процеди неволно само от репортаж в махалата, където живее, и където една шведка възмутено се развика, че той изобщо не бил такъв човек.

9

Анонимен

преди 5 години

В цялата ситуация най-много ме възмути предполагаемата присъда ,,от 5 до 20'' години затвор, кой ги мисли тези текстове от НПК . Не може ли по-конкретно, например от 12 до 15г. или от 15 до 20. Те всички членове и алинеи са ни такива, за да може едни да се изплъзват с условна присъда, други да гният дълго. От това печелят корумпираните магистрати.

8

Анонимен

преди 5 години

Хора с подобно отклонение в поведението има навсякъде и те трябва да се лекуват.

7

Даниел

преди 5 години

Нали знаете какво го чака в панделата тоя хубостник.....:)

6

до 1

преди 5 години

Всъщност са омано-индийски ценности. Нападателят е от онзи етнос, чието име не трябва да се произнася.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се мисли за младите хора,защото изгледите за излекуване са значително по-благоприятни,отколкото при възрастн ите.Трябва да се споделят и консултират учениците придобили отвращение от подобни извратени ситуации и безусловно да се запази лекарска тайна.

4

Бай Иван

преди 5 години

Комитета от Хелзинки да го номинират за човек на годината ;) !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Така и не се разбра какъв му е етносът и религията на православният българин Валентин Асенов...

2

Е *а мааму

преди 5 години

Такива неща ясно че трябва да се наказват, ама от 5 до 20 год за това и в същото време за убийство се дават условни присъди?!? Е как да не му писне на човек от тая мафия в тоги...

1

Анонимен

преди 5 години

Рускославянски ценности...