15

Анонимен

преди 5 години

Винаги е било така, хората бягат от диктатора, със страх за живота си, в демократичната държава. Няма и не е имало друг вариант в историята на света. Българите, които бягаха на запад по време на светлия комунизъм и тях ли ги отвлякоха западняците?

14

Анонимен

преди 5 години

Все така става!Отишъл Бальшой театър,върнал се Малии театър,що ли?.

13

Анонимен

преди 5 години

До МитевС. Корея е по-безопасна от да речем Лондон или Детройт. Има изключително ниско ниво на престъпност. Туристите са под надзор през почти цялото време.Трябва да си изключително загубен и настойчив за да загазиш там. Не е много сложно - просто спазваш правилата и си ОК, всяко място си има своите правила.Също така може да видиш в уикипедиа списък на всичките някога задържани чужденци в СК. Мисля че са 7-8 на брой. Докато ФАЩ отвлича, затваря и измъчва хиляди...

12

Lan

преди 5 години

До АнонименАз нямам нужда да ходя, както написах, преживяла съм го. :) Пропаганда има и от двете страни на завесата. При това изобщо не е сигурно коя е по-силна. Демокрацията стимулира креативността, това ѝ е плюс. Дори пропагандата е креативна и въздействаща...като реклама :).

11

Анонимен

преди 5 години

Не са отвлечени, а са избягяли, и ги искат за да ги тикнат в конца.

10

Митев

преди 5 години

До Анонимен То не е проблем да отидеш в Северна Корея, но как ще се върнеш.

9

Анонимен

преди 5 години

До LanВече не е като в комунизва и може да се пътува свобовно на всякъде. Не виждам какъв е проблемът да отидеш в Русия или Северна Корея и да изживееш свободни радостни мигове?! Ама няма да отидеш щото сега в Ес е много "зле".

8

Ангел

преди 5 години

Единственото което крепи комунизма в СК е незнанието на населението и, за света навън.Колкото по малко жители на комунистическата държава знаят ,как живеят хората по света.Толкова по добре за Ун и компания!Така ,че ако Сеул им върне жените ,със сигурност няма да ги пуснат свободно из обществото да разправят как се живее в Южна Корея!Най-вероятно ще ги заточат до живот в някой концлагер ,където да копат уран докато се скапят!

7

Lan

преди 5 години

Докато си живеех от тази страна на завесата си мислех, че у нас пропагандата е страшна. Завесата падна и установих, че от другата страна пропагандата, комбинирана с консуматорско затъпяване, водят до такива уникално изкривени идеи...че не се знае къде е било по-страшно!

6

Анонимен

преди 5 години

А Пекин е във Виетнам... според председателя на народното събрание Цвета Караянчева.

5

Анонимен

преди 5 години

До 3Пхенян.

4

Анонимен

преди 5 години

Прасчо нещо се обърка пак... с ученията може да мина ама тоз път изнудването няма да стане.

3

Анонимен

преди 5 години

Таззи снимка от Сеул ли е или от Пхенян.

2

Анонимен

преди 5 години

Сеул са отвилчали хора и са ги представяли за бежанци като са им казвали, че ако не говорят каквото им кажат ще бъдат убити

1

Burzum

преди 5 години

Туй Самсунга много грозен телефон ей.