177

Анонимен

преди 5 години

Еднополюса не се определя от Мостове :)) Докато не получите уважението на хората и държавите ...Никога няма да сте в играта. И 200 моста да направите към откраднатата земя. Разбираш ли какво ти говоря ? Самохвалко с един мост. Нещата не са пари, ракети и мостове ...има други неща, които за сега невладеетее добре. А именно човешкото отношение.

176

Анонимен

преди 5 години

Покупателната способност в русия е съвсем различна, там яхтите са по 5000 рубли, а луксозните коли са по две стотачки...

175

ognyanz

преди 5 години

А преди дни в Русия откриха най-дългия мост в Европа - 14 километра. От Керч до Крим. Да им е честит. А най-дългия мост в света къде е? В САЩ? Не - в Китай. Светът вече не е еднополюсен. Колкото и да се пъне Тръмп да налага санкции за всичко и на всички, на това вече му минава времето. Даже и европейците вече не щат да си траят.

174

Анонимен

преди 5 години

Я Вася с 200 колеги взимаме по10 000 рубли а Шефа 1 000 000 средно взимаме 250 000 изчислено по методиката на БВП

173

Анонимен

преди 5 години

70мвт мощност на два блока!? Какво да се коментира повече! Микро централа, която не е асно дали ще работи, засега е на етап ЩЕ !

172

Слънчев бряг

преди 5 години

Незнам колко *** рускини има в Нигерия, ама тука в Сънито са на всеки метър, за 20 евро чудеса прааят

171

Анонимен

преди 5 години

6000 рускини работят като *** в Нигерия факт

170

Анонимен

преди 5 години

До 212 славянинРипаш ли слейв, рипаш ли, я кажи колко километра е магистралната мрежа на великата раССия, или кажи колко километра метро има в някой руски град с големината на София, например Ростов :) знам че е цифрите са неприятни за Вас, ама фактите са си факти, България макар и най-бедна от ЕС е с 3-пъти по-висок жизнен стандарт от твоята РаССия

169

Анонимен

преди 5 години

По брой на покупките е точно така от една ряпа през кило гвоздей до яхта . Въпроса е че се дели на глава население и тук става страшно русия 146 милиона два пъти по зле покупки на глава население спрямо Бг разбирасе рашките се още могат да се мерят с 250милионата Буркина фасо

168

ognyanz

преди 5 години

За каквото и да става дума, платените р'усофобски *** винаги стигат до минималната работна заплата. Като че ли с нея се обяснява всичко. Нищо подобно. Брутният национален продукт на глава от населението е много по реален показател, и по него Русия е доста по-напред от нас. А за плаващата мини-АЕЦ - да им е честита. Имат много места по бреговете си, на които може да им се наложи да я използват.

167

Анонимен

преди 5 години

Аз 90? ги взимам за един ден, а руснакът за един месец. Незнам за каква покупателна стойност говорите че имат руснаците, че били на 6-то място в света. Отзад напред сигурно.

166

Анонимен

преди 5 години

GDP per capita - 8248 $, за русофилите това БВП на глава от населението, място в класацията 72-ро

165

Анонимен

преди 5 години

Не знам как с $90 месечна заплата са стигнали то 6-то място ама щом форумните експерти го казват ще да е истина. За *** говоря.

164

Анонимен

преди 5 години

Някой може ли да каже какво ще стане при една Авария.не виждам как ще бетонират кораб освен да го оставят да потъне тогава пък ще има Екокатастрофа с небивали размери и тая атомна радиация плава необеспокоявана от никого 75219

163

морски

преди 5 години

Верно е че има руски *** в ЮАР съм виждал преди ама сета има и в Нигерия

162

Анонимен

преди 5 години

Живея на един курорт и тук има руски ресторант. Има големи опашки от хора, които искат да опитат картофите им, пирошките и някакво зеле (борш май беше). Ммм, вкусотии големи, ммм.

161

Анонимен

преди 5 години

За да могат да го транспортират затова плава.Може и да пречиства вода.Да я прави годна за напояване.Вие въртете перките и правете ток.С какво се гордеете?С тва че една червена бабичка от Източна Германия ви прави евала щото вождът я прегръща?

160

Анонимен

преди 5 години

Не търсете логика в главите на кремльовците, там всичко се прави с цел едни пари да се откраднат и да се опукат по казината на Монте Карло, е в Сочи опукаха 50 млрд $ за групови тоалетни

159

Анонимен

преди 5 години

русия е по-добре само от Бангладеш и С. Корея

158

Анонимен

преди 5 години

До 189 ами пидери пардон руснаци толкова си могат