51

Мурджо

преди 3 години

До сараОо, той Слави как обича бездомните кучета...

50

Loopianix

преди 6 години

Поздравления за Слави! Чудесна новина!Току що разбрах, че и още един българин е покорил Еверест - Стефан Стефанов, поздравления и за него!Бог да прости Боян, имаха мечта тримата да се съберат на Еверест ...

49

Анонимен

преди 6 години

Понеже не разбирам ,и защото съм Куха лейка ,искам да попитам ,какво е кауза ?!?Тези на Шипка и онези в Баташкото. Клане ... имали ли са кауза ?!?Кауза е силна дума и не е употребявайте ,където Ви дойде !!!Това на Еверест са го превърнали на разходка в Парка !

48

Анонимен

преди 6 години

Изкачвайте се ,където си искате !Но ,не парадирайте ! И не крийте зад каузи !Много хора в България живеят в мизерия и недоимък в Селата ,но не се считат за герои !Но ,те са истинските Герои в Съвременна България!!!

47

Анонимен

преди 6 години

Дали ,да не вземете да свършите Някаква работа ,вместо да се напъвате за изкачващи се ?!??!

46

Анонимен

преди 6 години

И ко като се изкачи на еверест какво стана каква фаида има на българския народ

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Най-голямата радост е злорадството" - Сенека

44

хъ

преди 6 години

До хъЧети какво пишеш! И Слави Несторов да е жив и здрав

43

хъ

преди 6 години

И аз не намирам друга логична връзка между уринарните болести и Еверест освен спонсора на експедицията.Да е жив и здрав Атанас Скатов!Впрочем се изумих от 2 числа - за 2 дни 200 човека на Еверест? Че то това някакъв керван от хора, стълпотворение. Как се разминават из теснините?

42

Анонимен

преди 6 години

Като го сърби каузата ,защо не иде да изчисти някое речно корито или да построи някоя предпазна дига ,покрай река ,която прелива всяка пролет ?!?Поне да има някаква полза и Изпълнена кауза за хората !!

41

сара

преди 6 години

Всяка една подобна победа е лично постижение - поздравявам Слави Несторов ! Не знам как това ще ми обърне вниманието върху проблемите с уринарния тракт - просто се спрете вече с тези безсмислени каузи, не прекалявайте и не ставайте смешни ! Аз предлагам следващият, който ще се качи да го направи в името на бездомните кучета .

40

ivailo

преди 6 години

Досега страдах от еректилна дисфункция, но като разбрах, че Слави Несторов е изкачил Еверест веднага " вдигнах самолета :D:D:D

39

Анонимен

преди 6 години

Къде е връзката между замръзналите каманяци и ...каузите ?!?

38

Анонимен

преди 6 години

У всеки човек е заложен стремеж за самоизтъкване,колко е толкова по силен,колкото по малко е постигнал.Извършеното извършено на показ служи за удовлетворяване на такива стремежи.

37

Анонимен

преди 6 години

Вижте в тълковния речник какво значи "кауза" и тогава пишете смешни статии. Тук каузата липсва. Сега е просто модно да си пълните рубриките със статии за алпинисти. Другата седмица ще излезе друга мода и така.Върхове се катерят за лично удоволствие, хоби, его, себедоказване. Пътьом се прави и реклама на спонсорите. Другото са приказки за наивници.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Може би не сте схванали преувеличеният ми сарказъм, с който исках да кажа, че каквато и статия вече да се пусне, оттук нататък негативните коментари ще доминират, само защото става въпрос за някой алпинист.Дори и това да няма нищо общо с Боян Петров, статиите за когото настроиха хората така. Аз лично смятам, че това е много жалко. Какво лошо има да се добави и някаква кауза къмм катеренето?! Ако няма кауза-лошо. Ако има-пак лошо.

35

Анонимен

преди 6 години

До 33 В грешка си,българина се удивлява на природата,а не на българксите баийраджии търсещи слава като се катерят по ,,байрите" на Хималайте и ни насмигват дяволито ,,Ела ни вижте колко сме велики"

34

Анонимен

преди 6 години

Този връх се казва Джомолунгма,а не Еверест!Ако някой ви каже че върховете Мусала,Вихрен,Ботев,Ком и др.се наричат Макрон,Вилхем,Бенедикт,Конър ,Вие ще се съгласите ли ?

33

Анонимен

преди 6 години

Сега българинът ще намрази не само Боян Петров, не само алпинизма, не само планините, но и Хималаите, Тибет, Непал, Китай. Скоро и целия свят. А бе, важното е да се мрази нещо и колкото повече неща има за мразене, толкова по-добре се чувства той (българинът)!

32

Анонимен

преди 6 години

Евала браво, сега може да ce тежкари колкото си иска, че се е качил някъде