17

анонимен

преди 5 години

изгонете ам бази от германия не може да се разполагат там от 1945 и да застрашаватвсички нас русия се изтегли преди 30 години тези какво чакат това че сащ помагаха на германия от 1952 г няма да го повтаряме непрекьснато

16

Стефанов

преди 5 години

До Изходът е евроармия - добре звучи, но е трудно. Не е достатъчно да поставиш всички налични бригади под единно командване. Затова изграждането на обща армия се отлага във времето.

15

Анонимен

преди 5 години

Не са германците, а е една малка клика начело с тая мър ша която унищожи Европа.

14

Факт!

преди 5 години

До ннЕвропейците еле па англичаните не могат да понасят руските хора.Кой иска да има нещо общо с про-сти и пияни фъфлещи селяни?

13

Факт!

преди 5 години

До Изходът е евроармияОбща ефропейска армия и французите да си дадат ядрените подводници и ракети на победените немци?Кога ще стане тва да го видим!

12

Изходът е евроармия

преди 5 години

Че защо се правехте на наивни и не си създавахте свобствени армии на страните членки на ЕС, които заедно трябваше да съставляват една мощна европейска армия? Не е минало времето и вместо НАТО, от която половината са турци, а другата полоеина амерканци, за няколко години създайте евроармия. Иначе слугувате на САЩ и те ви правят свои васали.

11

ПЕНКО

преди 5 години

ДО КОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ГЕРМАНИЯ Е ЗАВИСИМА ОТ САЩ С ПАКТА ЗА КАПИТУЛАЦИЯ ! КАКВО Е "РАМЩАЙН" И СИЕ ВОЕННИ БАЗИ ? РУСИЯ СЕ ОТТЕГЛИ ,НО САЩ НЕ ...БАЗИ И ПОДТИСНИЧЕСТВО...ТОВА Е ИСТИНАТА !!! ПРОСТО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САЩ- ЕВРЕИ И ЕВРЕОПОДОБНИ,СЕМИТИ И ЦИОНИСТИ ИСКАТ ОТМЪЩЕНИЕ СРЕЩУ ВСИЧКИЯ СВЯТ ,КОЙТО ПО РЕЛИГИОЗНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ ГИ Е ИЗБИВАЛ !?!?!?

10

Анонимен

преди 5 години

пиндоското президентско говeдоще бъде разплакано като малкоразглезено хлапе .

9

Анонимен

преди 5 години

Оказа се , че ес не е европейска организацияа марионетка на сащ , щателно скривана досегаистина . А също вече става ясно , че той нямабъдеще като такава организация с настоящитеполитически лидери . Вече няма и статии натози сайт за това какво става в европа , напримерв Италия - до такава степен фекалиите са седръпнали нагоре по правото черво на миризливитеелки .

8

нн

преди 5 години

Германия официално е разделена между победителите във Втората Световна Война - САЩ, Русия, Англия и Франция. Само САЩ в момента са окупаторите там. Германия се стабилизира и търси начин да изрита САЩ, тези времена идват. ЕС разбира, че САЩ не и са приятели и занапред по-често ще се опълчват на американците, случая с Иран, опазване на околната среда. ЕС разбира, че САЩ мразят Русия и насаждат същото и в Европа. Рано или късно ЕС ще разбере, че с Русия трябва само приятелство.

7

Andreshko

преди 5 години

Може някои господа да ми цъкат минуси,че евразийския съюз ще стигне до Атлантическия окесн,но погледнете Китай се опитва да стъпи на континента. Те ще финансират АЕЦ Белене,а Русия ще я строи. След 2020 година,когато спре европейското финансиране,Китай сигурно ще поиска да финансира и пътищата ни. Китай може да предложи финансова "помощ" и на други страни от бившия Източен блок,които също не са в завидно финансово състояние и така ще стигнат до центъра на Европа. Китайците имат много излишни дол

6

Анонимен

преди 5 години

ЕС трябва да се обедини с Русия и в света ще настъпи мир

5

Анонимен

преди 5 години

ТРЪМП И ПУТИН СА ВЕРНИ ДРУГАРИ И СЪЮЗНИЦИ С ОБЩА ЦЕЛ-ПОРЕДНОТО РАЗРУШАВАНЕ И РАЗГРАБВАНЕ НА ЕВРОПА!

4

Andreshko

преди 5 години

Ако нещата продължават така нищо чудно евразийския съюз да достигне до Атлантическия океан и да улеснят стратегията на Путин. Путин е оценил Тръмп като конфликтна и праволинейна личност,която не се съобразява много с чуждото мнение и да му е помогнал в президентската кампанип. Само че не съм сигурен дали след изборите през ноември,Тръмп все още ще е президент,ако демократите вземат мнозинство.

3

Анонимен

преди 5 години

Като свикнеш да ти дават,трудно се отвиква!Отдавна го няма планът"Маршал"

2

Анонимен

преди 5 години

Запада не е такъв какъвто е, на Кадaфи му трябваха около 30г да научи, че совите не са това което са. Ние знаем запада какъв е, но ще си заровим главите в пясъка срещу едни пари и ще оставим Путин сам да се оправя с рептилите, защото сме страхливци и подлеци алчни за пари.

1

Факти

преди 5 години

Ама чакайте сега,Европа е окупирана от САЩ,с десетки воени бази за какво е този целия цирк с недоволството срещу САЩ!?това е пошло шоу за г.лупаци.