30

Анонимен

преди 5 години

Златни пясъци е с по-студен и дъждовен климат, а Майорка с тропичен и сух климат.---Хаха,отиди на Майорка през Юли-Август,ще се изпържиш здраво,носа си човек не може да покаже навън от жегата.Според мен Слъчев бряг-Несебър си е много добре,ако не е толкова презастроен и няма висок шум нощем.

29

Анонимен

преди 6 години

ДА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДПОЧИТАНА ОТ СКАНДИНАВЦИ ПРИВЛЕЧЕНИ ОТ ЕВТИН АЛКОХОЛ И ПРОПАДНАЛИ ГЕРМАНЦИ ЖИВЕЕЕЩИ НА СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ ИЛИ НЕКОЙ ДЕДО БАБА ОТ ГДР КОЯТО СИ СПОМНЯ МОРЕТО ОТ ВРЕМЕТО КОГАТА МЕРКЕЛ НЕ СА И СЕ ВЛАЧИЛИ ЦИ>ЦИТЕ ПО ПЛАЖА И АЗ НА МОРЕ ШЕ ФАНА ЗА ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ А НЕ НА МУТРОМОРИЕТО

28

Крети

преди 6 години

Испанките в България са много по ефтини , тена им е същия, алкохола е ефтин :)

27

batiovci

преди 6 години

na maiorka mojem tolko zdravo da im pradnem na kochana che nqma nakade poveche

26

Анонимен

преди 6 години

"... пише "Дойче Веле".---Е, к'во да коментираш, бе, братче! :) :)

25

трябва

преди 6 години

много,ама много здраво да си се надрусал за да сравняваш ла.йноморието с Майорка,хахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

24

Анонимен

преди 6 години

Така е на Слънчака отпадъка на света е като цар.

23

Анонимен

преди 6 години

....Цените в България скочиха и вече е по-евтино в Турция и Египет.... ---Точно в тези две ислямски държави никога няма да отида да почивам ако ще и без пари да е.

22

Анонимен

преди 6 години

Ходил съм къде ли не, истината е че хотелската ни база е по нова и по добра от Испания, Гърция и Турция. Плажовете ни също. По евтино е. Това са плюсовете. Минусите са българската организация на нещата и мръсната вода Юли и Август. Неща, които са поправими, но трябва държавата да се намеси, а такава липсва. Иначе българина си мрънка навсякъде, национална черта :) A евтино и хубаво никъде няма.

21

Доктора

преди 6 години

До АнонименАми не знам дали е *** но със сигурност е нисъф коеф. на интелигентност. Котките правят още по-малко връзки от момент до момент.

20

До 22

преди 6 години

Мислиш ли, че западните туристи се къпят в морето ?!Преди години когато се приватизираха хотелите условията за нови договори баха - реновация до 3 години и басейн задължително. И Златните си имаха хотели изцяло с немска публика и денс вечери за хора от третата възраст.

19

Анонимен

преди 6 години

Чудя им се на немците...хотелите по черноморието с тръби извеждащи биоотпадъците на близките плажове....с фасове и мръсотия навсякъде...с хитро построените хотели ( в 10 тесни редици ) та да можеш да гледаш - как отсреща си обличат банския ... чудя им се .... евтиното е хубаво ..но евтинията е страшна

18

Анонимен

преди 6 години

Златни пясъци е с по-студен и дъждовен климат, а Майорка с тропичен и сух климат.

17

Анонимен

преди 6 години

Като има наплив и цената ще се изравни с Испания.

16

Анонимен

преди 6 години

Цените в България скочиха и вече е по-евтино в Турция и Египет.

15

Анонимен

преди 6 години

До МОЛЯ 7Селски, самият факт че говориш за хотели и качество в България ми казва че по-далече от Сусурлево и Слънчака не си стъпвал.В *** няма НИТО ЕДИН петзвезден хотел по световните стандарти и нито един читав ресторант по световните стандарти.Тези клоуни които го раздават шефове по тв-риалитата са толкова шефове колкото и Кънчо от Пазарджик който бърка манджата в крайпътното капанче.

14

Жо

преди 6 години

ТОЗИ музикант не е чувал за Валери Симеонов.

13

Анонимен

преди 6 години

"В Испания вече искат само богати и красиви туристи."..........ааааааа, ето къдее разковничето на цялата работа.Не бедните германци са си тръгнали а са ги ИЗГОНИЛИ от Испания.Никой вече не иска *** да се наливат като *** около него.Във Франция отдавна този филм го няма.Сега изпания ги гони.Но *** теяпърва има да им сърба попарата на тези ***.Иначе партита има и във Франция (Цоло Вутов-младши) ама е СКЪПОооо за плебеите.

12

а,бееее...

преди 6 години

Испанците се връщат от там където са се запътили българските мутрохотелиери. Сигурно защото са по -"простовати".

11

Анонимен

преди 6 години

Вече се убедих, че шизофренията е бич за българина! В една статия псува алчните хотелиери - искащи да им работят за 400 ? по 12 часа на ден.В друга псува немците, че не му снасят достатъчно пари.В трета - завижда на турците в Анталия, че правят пари от туризъм.В четвърта се гняви, че плажовете са с чадър и лежанка по 20?на ден.И че ромки му мият чиниите..Мога да продължа този списък още - диагнозата я оставам на малкото трезвомислещи