8

Наблюдател

преди 5 години

От 1962 година досега кубинската авиокомпания "Кубана де авиасион" използва Ту-134 и никога не сме чували за катастрофи. Близо 60 години. А сега наемат стари Боинги и ето резултатът! Боингите много падат, а може и да са му помогнали ...

7

Анонимен

преди 5 години

6...Poproceti za vuprosnata putnicka...napravo si smurdi za mrusna operacia na tainite sluzbi.Za drugoto sum suglasen.

6

Анонимен

преди 5 години

Boeing 737, кой го произвежда? Да не е от същата серия, при която се разпадна левият мотор и една перка уби пътничка? Веднага побързаха да ни замангальосат как го приземила жена, служила боен пилот. Много катастрофи направи този модел. Защо не купували руски самолети? Ми, защото все още няма за външния пазар - МС-21 сега "прохожда". Но с нови, съвършени двигатели, с много стъклопластик и въглеродни влакна. Първи ще го купят мексиканците. Жалко за загиналите хора - кубинците са хубави хора!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Коя държава точно визираш и обвиняваш в безотговорност , самолета е собственост на мексиканска авиокомпания и е бил нает .Ама и ти като във вица , Чукча писател , Чукча не читател.

4

Анонимен

преди 5 години

Стига с това Щатите им пречели. Те сами си пречат. Нима няма други държави - Венецуела, Русия, Китай, Ангола. Стига с тия щати. Пък на всичкото отгоре и с американски боинг. Кво им пречи да купуват руска летателна техника.

3

Анонимен

преди 5 години

До Do 1Имаше един сладур дето беше избачкал 4-5 деца на една бг златотърсачка и отпрашил натам да пълни тумбаците на местните.Готини са местните особено по-белите ама са доста безотговорни и не обичат да се грижат за нещата.То само с гюбеци и алкохол не става.

2

Do 1

преди 5 години

Много ги разбираш ***. Кубинците са усмихнати, работливи хора, които както повечето държави в региона живеят бедно и скромно, заради ограниченията, които САЩ им налага от край време.

1

Анонимен

преди 5 години

За някой трагедия за други закономерност.По принцип в онази държава нещо се ремонтира когато се запали,взриви или изгори.