40

Нещо неяасно?

преди 5 години

До УбразуванТероризмът си ИМА религия и тя се казва ислям. ислямът е войнствена доктрина изповядваща човеконенавист и омраза на основата на различно вероизповедание. ислямът е инструмент на caтaнизма.

39

нико

преди 5 години

Това ако се случваше толкова системно в Русия , майко мила , дежурните анализатори нямаше да излизат от студията и да обясняват колко е пропаднало обществото и т.н.

38

Психолог 1 ви курс

преди 5 години

До Анонимен 36 Хахахах анонимния дето критикува анонимните .Щом е в училище можело. а вграда било тероризъм! ?Лекувай се и спри да гледаш СКАТ и Алфа може и гадже да си хванеш даже след някойя друга година....

37

golata istina

преди 5 години

Вашингтон пост: В САЩ има повече убити в училище, отколкото на война за 2018 г.От 1 януари до 18 май в резултат на 16 различни инцидента със стрелба в училища са загинали 29 ученици и преподаватели. За същия период загубите на Пентагона както военни, така и невоенни са 13 души. На 15 март при катастрофа на вертолет в Западен Ирак са загинали 7 души, включително трима офицери.

36

Убразуван

преди 5 години

До АнонименТероризма няма религия ,няма значение асоциалния психопат самоубиец от каква религия и етнос е тероризма си е тероризъм.....Организирания тероризъм е дело на външни служби, а самосиндикалния е дело на болни лица...

35

Анонимен

преди 5 години

Ало, анонимните турчаци, вие май забравихте *** салам и компания как избиваха в Париж, а? Да ви припомним?Този психар е стрелял в училище, а не в града, мотивите му нямат нищо с вашия религиозен фанатизъм, не се правете на ударени с мокър ***. Всички добре разбират за какви мотиви става дума, даже и вие...Други въпроси?

34

Анонимен

преди 5 години

Все-повече индивиди не издържат на големите дози демокрация... А този е избръмчал, още на 14. "God bless America", а...Както кажете.

33

Анонимен

преди 5 години

и каква му е религията? семейството му са православни християни.

32

Анонимен

преди 5 години

Сащ и Израел двете най омразни ненавиждани и сатанински държави, две демонсски държави причинили много зло и унищожили много държави с много отнети човешки животи.

31

Анонимен

преди 5 години

Едното дете-стрелец-гърче!!

30

Анонимен

преди 5 години

Американска мечта. Децата им психясват, а те ртъгнали да оправят чужди държави.

29

17/22

преди 5 години

Преди половин час по новините казаха, че от началото на годината това е 31 стрелба!!!!

28

Цитат за незнаещите

преди 5 години

"Клането в Ми Лай е военно престъпление, извършено на 16 март 1968 г. от части на американската армия по време на Виетнамската война. Тогава американски войници избиват между 347 и 504 цивилни"

27

hj

преди 5 години

Нека на този ден американците сведат глави пред паметта на своите невинни жертви, но и нека си припомнят ужаса на клането в Ми Лай и се замислят, дали не им се връща по някакъв начин?

26

Кафенце с новина

преди 5 години

Каква приятна сутрин....

25

нтг

преди 5 години

Брей,тия се изпотрепаха!А ни ги сочат за идеал,както СССР.Наистина скърбя за неизживяната младост на тези деца,както и за избитите от Израел 58-те палестински деца и жени!Бог да ги прости!Някой беше казал,че убийството дори на един човек е убийство на цялото човечество!Така е!Нищо не оправдава убийството на хора!Хора,смирете се!

24

Анонимен

преди 5 години

Объркана държава! До 21 немогат по бира да пият, а на 14 бойно оръжие може да си купят???????

23

Анонимен

преди 5 години

Мисля си, че това взема размерите на епидемия. Не се ли вземат крути мерки ще се разраства. Мерки обаче не се задават, защото оръжейното лоби е отсреща. Очаквайте след месец-два следваща серия.

22

Анонимен

преди 5 години

Ми една от предните стрелби бе 17 от началото на годината! Все пак хората емигрират там, а не в Скопие!

21

Анонимен

преди 5 години

"Това е 22-рата стрелба в училище на територията на САЩ"____________________________________________________За какъв период от време?За тази година ли?