25

Алекс

преди 5 години

Подбирайте си идолите малко. Ошо! Сектантът с Ролс Ройса. Да ви имам духовните извисявания. Идете помогнете на някоя възрастна съседка, ако ви е скучно. Гарантирам ви, че ще се издигнете духовно повече, отколкото ако за същото време четете Учителя Фън Хън Мун Дзен.

24

За живот,не за смърт

преди 5 години

Истинската смърт настъпва много преди физическата.Това е безразличието към другия,липсата на вяра в Бога и безсмъртието на душата.Душата е безсмъртна и ако е търсила доброто е призвана за вечността.Физическата смърт не означава смът на човешката душа.

23

До Меги

преди 5 години

Следващото ти тяло, астралното, е точно копие на това ти в момента. Разюичава се само на инвалидите. С това тяло си служиш сега, докато "сънуваш". Как съзнателно да пол,ваш астралното си тяло, докати физическото спи, се знае от жилядолетия. Това е целта на живота за монаси, йоги и др. През всички векове е имало учители и книги за това. От миналуя век са Бо Ин Ра, Ошо и др. Като и женер, най-добре и лесно ми беше от книгата на колегата Робърт Монро ("Пътуване извън тялото"). Не само чети, а прави

22

Анонимен

преди 5 години

До оф пак вярващи учениАми ако нещо се намира в друго измерение, как да му бъдат направени сателитни снимки с нашите уреди, произведени в триизмерния ни свят?Нали знаеш, че измеренията са безчет - това е доказано и от физици, и от философи. Няма как да знаем какво има в другите измерения, защото познаваме само нашия триизмерен свят, в който времето е еднопосочно и необратимо. Но в другите измерения не е така.

21

меги

преди 5 години

До Анонимен никой не може да се адаптира към следващото битие или небитие.....всичко целия живот е една безмислица....ужасът е голям като се замислиш не само страха от твоята смърт ами и когато останах сама след смъртта на мъжа ми сама....ужасно е и на една никаква възраст на 58 години наполовина умрях.непркъснато съм тъжна....

20

Анонимен

преди 5 години

За жалост всички някой ден ще опънем петалите и ще мият гЪЪзовете с босилек

19

Анонимен

преди 5 години

До 15 предполагам не си умрял та да знаеш със сигурност ((( а гадното е че атеисти талибани като теб се мъчат да ни обедят в тяхното верую ... бетер религиозните талибани

18

Анонимен

преди 5 години

Вечна забрава и мрак, ама за някои ;)

17

Анонимен

преди 5 години

Забавно виждаме че чуваме определяне на нашата смърт.Или някой не прави разлика между сетива.Или наистина това имат предвид , т.е. нищо не са открили и си играят с логиката.

16

Анонимен

преди 5 години

Няма нужда да вярвш в гравитацията или електричестворо примерно. Но и двете не зависят от твоята вяра. Въпроса е какво знаеш и как да го използваш. Религията е знание за живота след смъртта на текущото тяло. Това, което те чака, не зависи от твоята вяра или неверие. И е добре за бъдеш подготвен, поне малко. Със или без подготовка, неизбежното ще те сполети. Но подготвения ще се ориентира и адптира по-бързо и лесно към следващото си битие.

15

Анонимен

преди 5 години

Гадното е че след смъртта няма нищо . Вечна забрава

14

Andreshko

преди 5 години

До #8 оф пак вярващи учени. До сега се смяташе,че след спирането на сърцето първи умират мозъчните клетки. Казвате,че никой мъртвец не бил се съживил,за да каже как е там където отиват душите. Това не е вярно според Библията Христос е казал:"Лазаре стани " и той се съживил и станал. Той да е казал според Библията как е на "оня" свят? Не.Значи това са едновремешни измислици,за боготворене на Христос. Що се отнася,че може да присъстваме на собствената си смърт е същата глупост като лазаровата.

13

Анонимен

преди 5 години

Тея па, чак го доказаха вече... Хахахаха! Не съм чеш статията, ама дори заглавието е смешно.

12

луцифер

преди 5 години

До написъл Карл Маркс

11

Анонимен

преди 5 години

До луциферТЪПОТИИ ОТ ***

10

луцифер

преди 5 години

Един комунист умрял и попаднал В победилиякомунизъм ...Там където работиш според възможностите си и получаваш според нужди те си Или казано по просто Бачкаш до изнемога и ядеш колкотода неумреш отглад .. Или още по просто в Пъклото

9

Анонимен

преди 5 години

То и wifi мрежата не се вижда но това не означава, че не съществува.

8

оф пак вярващи учени

преди 5 години

Те утре ще " докажат " и съществуването на ада и рая , от където никой още не се е върнал за да каже дали наистина съществуват ! Най-наивното нещо е ,че хората сляпо вярват на такива неща ,които са чели единствено в библията и корана ,без да има доказателства за това ,без сателитни снимки на ада и рая , без някой мъртвец да се е върнал от там и да докаже съществуването им !

7

Анонимен

преди 5 години

тука само *** атеисти, които си мислят, че след смъртта умираш и става черно... жалко, жалко..

6

пишман учени

преди 5 години

Да им се отнемат дипломите , веднага ! Човек умира не когато сърцето спре да функционира ,а когато мозъкът спре да функционира ! А когато мозъкът спре ,тогава няма и съзнание ,всичко спира !