94

Асен

преди 5 години

Не мисля, че някой ще си остави палатката отворена. Това е най-странното за мен.Освен може би да е получил някакъв пристъп, което би значело, че е бил някъде съвсем близко до палатката. Според мен това показва, че е имал проблеми със здравето, а не че е объркал пътя или паднал в пропаст. Колкото до шерпите и евентуалното престъпление - това звучи безкрайно несериозно. Да не се впускам в обяснения защо.

93

Анонимен

преди 5 години

Нищо логично досега по въпроса. Шестото чувстео в такива случаи е най-рилайабл. Та така.Ако искат пари, а ти не им даваш, шерпите ще те спрат за нагоре, дори ще те отвлекат. Да речем. и все пак, как палатката от лагер 3 слиза в лагер 2? тоест ЗАЩО? Контактьорите виждат. Или дателитните записи.

92

Анонимен

преди 5 години

Фалшиво време, фалшиви герои!

91

До 91

преди 5 години

Стига се пеняви - Че,Фидел и Боян са от легиона на родените войни - ти не си сред тях!

90

Анонимен

преди 5 години

Скатов и Петров са приятели бе...оня къв беше кви глупости дрънка

89

петров

преди 5 години

До gostВеганът Скатов е разумен мъж, който е приятел на Боян, а ти си пълен ***. Веганът Скатов, не ти пречи на теб да ръбаш месо, той даже няма курс бикновен за алпинист и пак е изкачил сума и 8 хилядници. А ти най вероятно си се изкачвал само до осмия етаж на почивки и задъхан

88

аз Петров

преди 5 години

До 123Какво ти е направил Скатов бе ***! Аман от хейтъри и откровени ***.. Боян си избра живота, планината не е шега работа Господ го прибра, как защо , не знаем..Но да намесваш невинен човек като Скатов, който му е и приятел на това отгоре, е гадно, ***!

87

AZ

преди 5 години

A ZA 234 JERTVI V ALJIRSKIJA SAMOLET NISTO

86

Я па ти...

преди 5 години

До анонимен 76 Ти па къде слагаш Гевара и Кастро при геройте?Те съсипаха Куба. По твоята логика да наречем Жан Веденов или Луканов герои.

85

Анонимен

преди 5 години

Начи пренебрегнал е инфо.за лошото време и тръгнал да катери Шиша, щото следващата седмица е тр.да бъде в базовия на Еверест. Това бързане му изигра лоша шега.

84

Превзели са ви

преди 5 години

Защитавате бандитите шерпите а вие хич не ви и пука за него е затова България ще е бедна и затрупана от бандити. Аз гледам как да ви отворя очите да можете да не ви е страх от тези бандити а вие ги защитавате защото ви е ***. Преодоолейте страха и нека си върнем България от бандитите на народа направете го заради Боян заради нашите жертва ли се. Защото това е единственият път да забогатеем и да живеем като царе.

83

УМЕН

преди 5 години

След успешната животозастрахователна измама набеденият за мъртъв си пие коктейла на някой тропически остров в компанията на *** момичета, а тук го обсъждат балъшки.

82

Превзели са го

преди 5 години

И в планината има мафия. Шерпи плащай си бати мафията. Боян се е запасил с ресурси , храна , лекарства и тези идват да го утрепат защото те искат да печелят пари от него. Разбирам шерпите искат ние да се страхуваме от тях за да могат да печелят пари по лесно от страха ни. Аз сега разбирам защо толкова мъртви трупове лежат върху планината защото шерпите са ги убили. Ей дори инвалид би могъл да изкачи върха и шерпите ще убият него. Еми да се катерят сами ама господ ще ги накаже тез шерпи мафия.

81

123

преди 5 години

И защо да е спекулация, че може да е жертва на престъпление? Боян Петров е известен и като изключително прецизен в подготовката и подготвен за всичко, винаги с резервен вариант и т.н. Появява се веганът на хоризонта, Боян изчезва безследно, веганът го обявява за мъртъв още преди края на спасителната акция, лееейки сълзи, но не спирайки непрекъснато да трупа дивиденти на гърба на цялата трагедия, самоизтъквайки се непрекъснато като жабата и вола, та и то дигнало краче.

80

gost

преди 5 години

Веганът Скатов докога ще спекулира с трагедията и името на Боян Петров за да си прави самораклама??? И да тичаше срещу него не можеше да го стигне, нито като алпинист, нито като Човек. Точка.

79

Анонимен

преди 5 години

допреди няколко дена изобщо не следях цялата история .обаче от тук насетне почнах да я следя.намерената тениска която влачи безсмислено .в книгата си пише че инсулинът му винаги е да тялото му иначе ще замръзне .....коментарът Скатов е или манипулиран или даден под натиск....ако Боян не е жив ,то много жалко защото не друго ,а лакомията за пари на човека го е убила.За Местнер също е странно ,защото върхът не е толкова труден

78

Червен скорпион

преди 5 години

Не, бе, герой е. Знам, че много ви е яд, но е герой. Мнозина ще го почетат в неделния поход. Той ще остане в сърцата на хората с този си образ - на един мечтател, на един бунтар, но и на безкрайно земен човек. Гледайте интервюто му със Слави след експедицията Еверест 2004 и ще разберете колко голям беше. Почивай в мир.

77

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Самонадеяност !Това е, което погуби нашия будала баир.Той си е помислил, че като му се е разминавало десетки пъти и сега ще е така.Не може да дърпаш дявола за опашката постоянно и да се мислиш за Господ.И хайде моля не го изкарвайте герой !Герой с безсмислени каузи не се става.По-безсмислена смърт няма. Герой щеше да бъде, ако се беше взривил примерно между онези, които съсипаха и продължават да съсипват държавата и народа ни.Сега е просто един самонадеян особняк отишъл си без време.

76

ФатаМоргана

преди 5 години

да тръгнеш да изкачваш сам този връх, при положение че времето е лошо и всички други от групата са решили да изчакат... или е самоубийство или за пари, а може и двете. няма друг вариант.

75

Мария

преди 5 години

До #75 анонименДа, героите загиват. По това се различават от нас. Не всеки може да бъде герой. Трябва да си изцяло отдаден на каузата, за да стигнеш до край. Дори да знаеш, че това може да е краят ти...