15

елка василева

преди 6 години

Тръмп: - Извадете чадъра от *** ми!

14

Верно

преди 6 години

До АнонименОсвен някои видове професионална и специализирана техника,всичко друго произведено в САЩ не струва.Хеле пък автомобилите!Та техните са поне 2 поколения назад технологично и горят като лами(бензин А86!!!)!Впрочем,европейските коли са значително по-скъпи от американските,но пак се търсят.Изобщо всички са криви на САЩ...Впрочем,те откровено заявиха,че Европа трябва да направи жертви,за да спаси благоденствието на САЩ!?Е по-голяма наглост светът не е виждал,освен еврейската,естествено.

13

FATİH

преди 6 години

tiya evrei skoro pak ste predizvikat svetovna voyna

12

Анонимен

преди 6 години

Айде сти глупости бе, никой не иска американските *** - нито гмо-тата им, нито ск***паните им коли. Нормалните хора искат Мерцедеси, Поршета, Аудита и БМВ-та. Дори айфоните им вече не струват и хората масово си купуват самсунг. Германия била лоша защото американците предпочитали ауди пред форд - краварска логика! Явно се са чували за търсене - предлагане или за свободна търговия? Нали бяхте бастион на свободата? Сащ са фашисните на 21 век, абсолютно побъркан народ, ще запалят света.

11

Анонимен

преди 6 години

Американците защо купуват Тойоти, а не Хамъри? Що не са патриоти? Щото петрола вече и там струва пари.

10

Анонимен

преди 6 години

Трампи, ко стаа бе, нещо Европа не ще да те гали по козината, а? Нещо Европата излезе от вцепенение. Щото вие нали сте окупирали сте се настанили на *** земя вече 230 години, та сте понаучили разни шамански номера - бяхте хипнотизирали наследниците на Френската революция, на крал Артур, на Вилхелм и Бисмарк, на Серано и т.н. А ся, я, ко стана - Юропата не ще да слушка, не стои на задни лапи, УЖАСНО, УЖАСНО отношение...

9

СТРАХОТНА НОВИНА!

преди 6 години

ПО-ДОБРЕ, НЕ НИ ТРЯБВА ГМО!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Ами Тромпетов, предложи нещо конкурентноспособно и ше спечелиш, като Бойнг да речем. Вие предлагате екскременти, а хората ви предпочитат качеството от Европа. С трици ловиш прасета. Всичко ви е бъкано с химикали и ГМО, колите са ви под всякакви еко норми... Ами как да стане. Айде като се научите на конкурентноспособност, пак елате.

7

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат отрицателно търговско салдо и с Мексико, и с Канада, и с Китай.

6

Анонимен

преди 6 години

Свободна пазарна конкуренция? Къде са либералите и либертарианците и другите марсианци?

5

Анонимен

преди 6 години

САЩ се държи ужасно с целия свят.............заедно с приятелчетата им в Англия и Франция!!!

4

ХХХ

преди 6 години

Знам само че преди едва смогвахме да изнясяме за Русия царевица .....сега купуваме гумени царевички в пъти по скъпи от същите продаващи се в чужбина .....Тръмп Мръмп ......да живее БЪЛГАРИЯ ! Чедата и трябва да я поддържат такава каквато е била векове !

3

Анонимен

преди 6 години

Ако знаеш ,колко си далече ..?Макар ,че дядо ти е от ГДР -то !Не се напъвай !Гледай си стрелбищата в училищата !!

2

Анонимен

преди 6 години

Политика и бизнес са различни неща !Но ,те си го избраха !

1

Тръмпи , тръмпи

преди 6 години

Че кой ви кара да търгувате с ЕС-то ????Не стига ,че окрадохте целия свят , ами и ревете