176

Анонимен

преди 5 години

Ако влезнем в Еврозоната, тогава ще усетим мандахурката. Добре че имаме три-четири потенциално пробити банки тип КТБ, та затова ЕС отлагат това прокобно събитие. Скоро няма да влезем в Еврозоната Слава Богу.

175

Ти да видиш...

преди 5 години

До Анонимен 172 Само гледай ункраинците да не си мземат Крим заедно с моста. На там отива работата.

174

Дракон

преди 5 години

"Големите" успехи на управците ни изчезват в мига, в който се заговори за нивото на заплатите и пенсиите в България. Дано не съм прав , но скоро предстои количествените натрупвания да преминат в качествени изменения, изразяващи се в разпад на държавата. Пряко следствие от малоумното колониално управление. Що се касае до сравнението със света, то е трагично. Заплащането на работещите в производства в южните провинции на Китай е към два пъти над това в страната..

173

Така е

преди 5 години

До Анонимен 163 Така е . Борисов и Путин има какво да научат от Ердоган.

172

Отговор

преди 5 години

Много просто. Плащаме си за 45-те г.комунистически застой.Изостанахме много от цивилизацията.

171

Анонимен

преди 5 години

Заплатите били източни ? Да ама на депутатите са повече от западни плюс обслужването на депутат със секретарка, помощник, шофьори, евтина храна, командировки, безотчетни пари и пр.Когато си искат си актуализират заплатите ама нагоре. За народа кой както може се оправя.

170

Анонимен

преди 5 години

мухобоико ти си срам и позор пред света

169

стефчо

преди 5 години

За да има богати,трябва да има и бедни. Богат работник и бачкатор има ли? Тоя дето има бачкатори и работници -той е богат!

168

Китай-Развиваща?

преди 5 години

Китай била според автора-Развиваща се?Втората,в официалните класации,с тенденция скоро да стане първа, икономика в света,втора по военен бюджет и трета като военна сила(макар и доста подценени,реално втора),произвеждащи на кило най-модерната електроника и милиард и половина?Акое така,западна европа трябва да е от епохата преди потопа

167

анонимен

преди 5 години

не мога да ви разбера герб бил бсп на избори хората живеели добре доходитесе вдигат има развалени банани и рециклирана тоал хартия и пак се оплакватенякои все ви пускал опорни точки някои ви плащал стотинки да пишете по саитоветемного интересно

166

Проба

преди 5 години

Проба

165

змей

преди 5 години

доста икономически некомпетентни хора пишат във форума :)) ... направо с такива титани на мисълта не знам що сме на дъното в ЕС :)) ... на цялото *** дето се е наредило на баламатума , фащайте регистрирайте фирми и назначавайте наред на заплати даже по-високи от западните ЕС и ще им разкажете играта на останалите капиталисти :)) ... да видят те как се правят нещата :))

164

Анонимен

преди 5 години

До Крим има вече и мост! Свиквайте!

163

Анонимен

преди 5 години

Защо е така? Защото имаме най-лошото управление в Европа, работещо за своя сметка от името на народа.

162

радев

преди 5 години

*** анализ, краде се повече от местните капиталисти

161

Анонимен

преди 5 години

Един *** веднага даде минус.... хахах03991

160

Анонимен

преди 5 години

Ще плащате, защото сте прости и не си търсите правата! Иначе бай ти *** се мисли за най умен красив ,образован и тн. ДА АМА НЕ!

159

Анонимен

преди 5 години

До # 166: Ами аз отдавна пиша,че "земята на Ботев и Левски",вече не е тяхна земя и отдавна всичко е заложено на западните банки,за да от пускат "свежи" заемчета,които да потъват свежо в точно определени джобове,ама мат'ряла се прави на углав.Скоро ще дойде времето,когато съдия изпълнителя на банкстерите ще пристигне с частната си армия и ще ни натири към остров Тамбукту,за радост на туземните човекоядци,та да видят какъв е вкуса на глупаците роби!!!Ама на планктонците,въобще не им пука....

158

Анонимен

преди 5 години

Така е защото нема такава проста държава.Държава пълна с мутри и разбойници.

157

Анонимен

преди 5 години

В "Скандално" пише,че дори вече болниците,училищата,АЕЦа са ипотекирани.И вероятно един ден ще останем и без тях.