13

Анонимен

преди 5 години

СИВ и Варшавския договор ряпа да ядат! Янките са 100 пъти по-нагли от бившия СССР. Та да попитам кога ще им сложим визи на хамериканците?

12

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че реакцията щеше да е същата акобяха пострадали български корпорации.

11

Анонимен

преди 5 години

И в Европа им свиват сърмите яко.Всичко заглъхна и протести и АзГ и Льо Пенки и каталунци и Италия както бяха обявили няколко пъти,че минават към евразийския съюз и други изведнъж се кротнаха,като им удариха по един кютек.Хубавото е,че поне бизнеса и туризма ще спасят и няма да допуснат тези ограничения със санкциите.

10

Българина

преди 5 години

Аз чужди закони и санкции не спазвам и без да ми пишете закон, да не спазвам чужди такива, що за дебилщ ина и идио тщина??? Не знаех че 27 държави в европа са дали съгласие да спазват американското законодателство. Може да е записано с дребен шрифт в договора за ЕС и да не сме го видели??? Май май е дописан после на ръка ми се струва. В моя екземляр такова нещо няма така че америка срещу България фуцк офф, ще продаваме на Иран всичко без изключение скоро и на Русия

9

Анонимен

преди 5 години

Европа ще се дръвчи, дръвчи и току ще се наведе отново пред САЩ. За маскировка, нечие европейско разузнаване ще обяви, че притежава сигурни сведения, че Иран разработва ядрено оръжие.Сега се дръвчат за парлама пред избирателите, защото бай Дончо яко им го нафърфори отзад. Ама сметката е проста - ако излязат от Иран ще загубят десетина милиарда, а ако останат и САЩ им наложат санкции на "Тотал", "ВР", "Еърбъс"... ще загубят трилион.Така, че ще изчакаме малко и ще се наведем гордо.

8

Анонимен

преди 5 години

абе Брюксел да не е някъде в Сибир, такива еретични изявления, бива ли.... ;)

7

Анонимен

преди 5 години

Пълни свин щини! Ще приемам аз закон или пакети, за това ще чужди санкции и закони и пакеъи не важали за мен екстериториално!?!? То убаво, ама аз мислех тоз етап сме го минали малко след Римската империя и древногръцкото право. ЕК призна пред целия свят че ес до сега е изпълявал чуждо законодателство на сащ, на израел на турция и кой ли не! Ами къф е тоя съюз бе изм е кяри 500 млн души под чужди закони за кво са ни тез парламенти съдилища и армии зашо ви плащаме заплатите от нашите данъци?

6

гого

преди 5 години

чудя се бай Дончо колко ще го изтраят самите американци

5

до 20237

преди 5 години

ти преглеждал ли си се скоро, психо

4

до zeus

преди 5 години

така е, нали сме най атлантици нищо че атл океан го гледаме по дискавъри ченъл

3

20237

преди 5 години

Ето Ви доказателство за червените платени драскачи, че ЕС си защитава интереса и не е *** на САЩ, за разлика от това ние сме си сателити все още на братушките и ни клатят както си искат!

2

:):)

преди 5 години

я да видим сега и ЕК ли ще наречете русофили....рубладжии

1

zeus

преди 5 години

Като цяло адекватна реакция, ама това понеже удря техните големи компании в джоба, иначе за нашите визи нищо не направиха.