16

младен

преди 6 години

"Билбордовете пък често разсейват шофьорите и водят до катастрофи. А те са осеяни навсякъде."Крайно време е да ги разкарат. И от магистралите също!

15

Реклама!

преди 6 години

Реклама , реклама, реклама! Който посегне на нея- тежко му! Вижте и воя който нададоха разни платени клакьори срещу евентуалната забрана на рекламата на хазарта! А от хазартът се печели много от собствениците ,а се губи по малко, но от стотици хиляди балами!

14

Анонимен

преди 6 години

Предлагам: Вместо билборд-дръвче,вместо сергия- чешмичка! Но...няма такъв номер!

13

Анонимен

преди 6 години

Сергиите не пречат,нито на морето нито в София,дори са удобни.Рекламите може и да ги махнат.Когато вляза в София други неща ми правят впечатление - дупки и пътища+тротоари на гамули,с локви,мръсотия,олющени сгради,мухлясъли сгради,***.Най-красовото нещо са градинките и парковете,ако и тях ги о.***,нищо няма да остане.

12

Анонимен

преди 6 години

LAFKA кога ще бъдат премахнати от тротоарите?

11

Шмръц

преди 6 години

Що не ни направите и списък с прически за мъже и жени и да се приключва!!!Долна герберастия... Те нямат друг модел! Оставете само 2 табели да светят ... на ЦУМ ии ХАЛИТЕ. Всичко друго сиво и мрачно! Постройте и мавзолей на Винету на мястото на народното събрание..

10

Ddd

преди 6 години

Така е, трябва да се отвори повече пространство за LAFKA.

9

мак

преди 6 години

Ако тези хора спретнат протест, че им убиват бизнеса, дали ще постигнат нещо? По плажовете строят незаконно с надеждата, че никой няма да ги пипне или пък ще могат да си узаконят обекта. Да узаконят и сергиите, нали закона е еднакъв за всички.

8

Анонимен

преди 6 години

sergii pazar edno i sushto

7

Сладуранка

преди 6 години

"Журналистите".... Каква е тази дума - чарши??? Чаршия е турска дума...В България се пише и говори на книжовен Български език!!! Пише го и в Конституцията!!!

6

sante_dog

преди 6 години

Да закопаем малкия бизнес, а? А защо не погледнем европата:Лондон - ако някои е бил на 'borough market' ще знае какво е - сергии с улична храна. Миризма на всичко. На никого не пречи. Венеция - само ще спомена рибния пазар и как сурова риба се продава по сергиитеВаленсия - пазара за сувенири до катедралата са си просто няколко сергии.Ок, не е правилно хладилника да се постави и да препречи тротоара, но това трябва с един инспектор от общината да се реши. Нека не сме по католици от папата!

5

към анонимен №3

преди 6 години

Този "Фидел Кастро" е от една партия,която хич не харесва твоя етнос.

4

Анонимен

преди 6 години

Хе-хе! "... опит да превърнем София в естетичен град." С гетата, каруците, глутниците кучета, разбитите тротоари, мръсния въздух и т.н. продължаваме напред!

3

Анонимен

преди 6 години

Какъв е тоя Фидел Кастро, че ще казва на търговците как да търгуват? Кой ги избра тези смешници за общински съветници? Като иска подредени и празни щандове, да си ходи в Северна Корея или в Латинска Америка.

2

Анонимен

преди 6 години

Пак, нищо няма да направят.Не им вярвам.

1

Анонимен

преди 6 години

Сергиите са грозно нещо но и хранителните магазини понякога не се стараят да въведат ред и слагат цели кашони с продукти или продукти опаковани в найлон и то се получава грозно защото магазина не е склад на едро