30

Гробокопач

преди 5 години

Сливенският е близо, а там няма мъже. Краставиците ги продават нарязани, а бананите - без обелки;)))

29

Иван

преди 5 години

"охранявана от шестима униформени" ? :D

28

Пепи

преди 5 години

Сега е момента да я вкарате за няколко месеца в кауша, белким и дойде акъла. Не чакайте да направи по голямо престъпление. Тя неизбежно ще го направи както е тръгнала.

27

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ Е НАРКОМАНКА А НА ТАКИВА НЕ ВЯРВАЙТЕ

26

Анонимен

преди 5 години

Със автомобилите инцидента, невинни нямаше . Паркираните автомобили бяха в НАРУШЕНИЕ, така че тях не ги ЖАЛЯ. Иначе момичето определено трябва да премине през някакъв катарзис за да се оправи. Мисля че 2 години в затворя ще са достатъчни да си избистри мислите.

25

Lina

преди 5 години

Ако и бях родителка на тая лично щях дя помоля дя я затворят и дя не я пускат повече. Но, да не търсим ролята на родителите тук, по обясними причини

24

До 'До:Масата&#

преди 5 години

Т.е. докато я съдят за ПТП след употреба на алкохол и наркотици, тя се замесва в хулиганска проява. Сравнение с обикновенните хора е неправилно защото няма обосновано предположение че те може да нарушат закона. Надявам се разбираш какво означава да извършиш хулиганска проява докато си освободен под гаранция? - А именно че не зачиташ нормите и порядките на обществото и нарушение на закона с особенна дързост. В нормална държава щеше да стой на топло, а не на Пачо на ч**а!

23

До До:Масата

преди 5 години

Трябва да я заключат не .."ей, така, защото можело нещо да се случи".. а защото вече се е случило. В момент, в който е с подписка и чака съдебно решение отново извършва хулиганска постъпка, без да навлизаме в детайли, че има и телесна повреда. В правото това се нарича РЕЦИДИВ. Момичето авно има много сериозни проблеми и не си мислете, че и помагате като търсите да я оправдаете, напротив, вредите й много. Дали си давате сметка как се чувства другото момиче, празнувало рождения си ден?

22

Анонимен

преди 5 години

Тези жалки циркове докога ще ги разиграва?

21

Анонимен

преди 5 години

Това е едно нещастно същество, което освен че вреди на себе си, вреди и на другите. В България вече няма съд. Такива хора трябва да седят заключени, а не на свобода. Няма такова оправдание пиян, дрогиран, афектиран и дрън, дрън. Всеки е длъжен да се държи нормално, който не може няма работа сред нормалните.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако блъснем колата, недай си Боже, ще бъдем по-тихи от водата, та дано отмине всичко както си трябва. А тази дама на снимката има наглостта да "блесне" с нова проява. Как не са я бушонирали някъде досега не знам, но в градовете хората вече са от друго тесто.

19

Анонимен

преди 5 години

още не е убила човек, споко- после ще му мислят, а закона ще излезе крив и ще внесат поправка за танцьорки с наркотици при колко счупени носове да се задържа, при положение, че последния път е разбила от раз 10 коли

18

До:Масата

преди 5 години

Разбирам ви защо така говорите, но не сте прави да очаквате, че ще заключат някой ей така, защото можело нещо да се случи! И вас да ви заключат тогава, това, че пишете тука и го играете светци не означава, че не сте способни утре да блъснете някой с колата примерно...

17

Скънка

преди 5 години

Ех този вълшебен свят на белия прах. Абе кма елспертизи, има съдебна медицина. Как ще сравнил удар с врата пред удар с юмрук? Та на това и баба ми, Бог да я прости, не вярваше едно време.

16

Иван

преди 5 години

Магистратите са освободили ГабитУ, понеже Пачо ги снабдява с крадени коли на ниски цени най-вероятно.Няма такава държава.

15

Професор

преди 5 години

Колко ли е получил съдията за да бъде толкова МЕК към нея????

14

Анонимен

преди 5 години

Явно ще чакат да убие някого за да я заключат. Жалко, в България няма върховенство на закона.

13

Лакомастен

преди 5 години

Дълги години се занимавах с подобни харакери работейки във възпитателно училище в Смоленск, а след това и в Хелзинки.Проблема е изключително грешното възпитание или по-скоро липсата на такова.В детска възраст, ако се прекали с реверансите и компромисите тези пропуски се проявяват в по-късен етап.Най-честия симптом са точно този необоснован рев при наличие на абсолютна вина.Има и много други опорни точки, но не е тук мястото.Родители бъдете умерено толерантни към децатат си иначе лошо за тях

12

Анонимен

преди 5 години

Излизали момче и момиче от тоалетната... шмъркали са бело и тая се е почувствала бог и е резнала една песница на момичето, което е възможно да е правило забележка, че много време се бавят в тоалетната

11

Божееее

преди 5 години

Няма оправия в нашата "хубава" държавица. Утре ако убие някой/я друга песен ще пеете управляващи държавата господа.