69

Я па ти...

преди 5 години

До Муто 65 Ооо, за перспективата с Русия забрави. Тази попара сме я яли и не ни хареса. Постна е и не засища.

68

Armagedon

преди 5 години

Запада отдавна е изпуснал момента за "присъединяването" на Западните Балкани към ЕС. Това е трябвало да се случи още до като Тито управляваше бивша Югославия. Сега е много късно вече. Много държави,много проблеми. А и етническите проблеми в Западните Балкани ,"събудени" от западните стратези,след Тито в бивша Югославия, са вече горещ картоф в пазвата на ЕС. А и проблема" Пучедемон" в Испания все още не е затихнал. Въпросът за Западните Балкани вече не е кога , а на къде.

67

MIMI

преди 5 години

,,TE,,-NIKOGA NE DANI ISKALI V -,,EVROPA,, -TIJA VSI4KI,DETO ONJA DEN,JADOHA I PIHA V BALGARIJA I SI OTIDIHA V TEHNITE SKU4NI DARZAVI S PODIGRAVKI,OTNOSNO NAS. DA HODJAT,DA GO DUHAT,MRASNITE LIZEMERI.NIE NA BALKANITE,SHTE SE OPRAVIM MNOGO PO DOBRE BEZ TJAH.

66

Анонимен

преди 5 години

До анонимен ДО 69Прав си но проблема не е в ЕС. Големите си гледат икономическия интерес. Те никога , ама никога няма да допуснат да сме им равни. Проблема е у нас самите. Ние от деца в училище се прекланяме пред бабаита а не пред умния съученик. Избираме простотията.

65

анонимен

преди 5 години

Помня как навремето когато се натискахме за ЕС един гръцки студент ми казваше. Не ви трябва ние сме там не е добре. Вие българиите не можете да произведете по хубави телевизори от Сименс, но за това което можете да произведете по-добро ще имате квоти...ЕС не иска вие да сте добре, иска слуги. Не му вярвах...а колко прав се оказа човека. Преди 20 год. от голям привърженик на ЕС сега съм върл противник.

64

BG-exit

преди 5 години

ЕС нека си приема нови роби колкото иска.България трябва да излезе от този прогнил от корупция и нравствено деградирал съюз.

63

Анонимен

преди 5 години

Нашият "премиер" много на сериозно се е взел май

62

Anonimen

преди 5 години

Тези не знаят към какъв "гьол" са се запътили. Ако са умни ще бягат от ЕС като дявол от тамян.

61

Муто

преди 5 години

Чакащите за ЕС т.н Западни Балкани, трябва да са големи балъци, ако ще продължат да чакат! На срещата в София дипломатично им бе казано: Ще Ви приемем в ЕС, ама друг път! Едва ли Русия, или Китай също биха се затичали да ги кооптират! Просто няма за какво! На Русия, Сърбия им стига, за сега. Като ни изхвърли и нас Макрон от ЕС, дискриминирайки ни до пълно унижение и безправие, няма да имаме друга Перспектива освен Русия. Няма да ставаме пак Вилает на Турция(Мерси!)!

60

Анонимен

преди 5 години

Червеният и синият хоризонт всъщност се оказаха руски хоризонт и западен хоризонт.

59

Анонимен

преди 5 години

Гледа Иванчо как бият с пръчки комшиите му и колко им е хубаво ,та и той да се нареди ! Ние че сме извратеняци мазохисти да сме в ЕС не значи че и другите са такива

58

бай Петко

преди 5 години

Конунистите от Герб червен хоризонт и са

57

Анонимен

преди 5 години

Червеният хоризонт никога не си е отивал от татковината ни, винаги е бил в изпълнителната власт само сега бие вече на мораво от прекалено фалшивата демокрация, а син - има да мечтаем: за синьо чисто море , а не с ла..й..н..а , за синьо чисто небе , а не с каквито си искаш ,убиващи човека микрочастици , от Балкански ко..му..ни..сти..че..ски управленци ,признаващи само Златния телец акъл и хоризонти не искаме - искаме само човещина и истински права

56

прототипа

преди 5 години

Бащите на Европейската общност винаги са твърдели, че прототипа на ЕС е Югославия. Страна без граници, мултинационална, мултикултурна и мултирелигиозна. Но това не се хареса на западняците и те инициираха войната в Бивша Югославия, включително и Натовските варварски бомбардировки на сръбската част от Югославия. Главните виновници и подстрекатели бяха Х.Ф. Геншер и Йошка Фишер.

55

ззд

преди 5 години

Все едно Цветан Василев да ми каже "Стани като мен и ще те приема в моята компания!"

54

ХАХАХХААА

преди 5 години

ядене и пиене на корем---лапат ни паричките а ние гладуваме--този съюз е анахронизъм-пълен провал...!!!

53

Анонимен

преди 5 години

радвам се че никой няма да влиза. така ес ще се разпадне по бързо

52

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

ЕС е умираща ***, управлявана от палячовци, която се опитват да реанимират вкарвайки нови прасета в нея.Вижте какви смешници я управляват само !Бабичката любителка на бежанци Меркел.Двуполовият *** Макарон ...Полския фашист Туск ..Пияндето Юнкер ...Даже вечният им съюзник САЩ вече ги изоставя.

51

ЦВВД

преди 5 години

Ами,действайте!Декларацията трябва да се изпълни и затова е нужно да им се напомня многократно.Хората от Балканите трябва да имат самочувствие и увереност,ние също сме от Балканите и въпреки тежкото минало помежду ни е време да го надраснем, ,помирение,откритост и бъдеще което трябва да изградим.Няма лесно,но волята и посоката не трябва да се сменя.А колкото до Макрон,и както се опитва да играе, да не му се оставяме.

50

Стамат

преди 5 години

Много добре... за балканските държави!