26

wild horse

преди 5 години

Островните аборигени се чудят как да се измъкнат от тази бездарно скалъпена лъжа. Щеше да е много смешно,ако не беше така жалко,да гледаш как фъфлят европейските лидери.които вееха флага на звездички и гонеха дипломати.Просто не знаят с кого си имат работаи имат много нисък капацитет.

25

Анонимен

преди 5 години

Едва ли историята с новичока е скалъпена в МИ 6. Там хората са кадърни. По - скоро е скалъпена от зле информиран политик с някакви смешни познания по военно дело, шпионска дейност и химия. Борис е добър кандидат за автор, но и Тереза отговаря на описанието ;)))

24

Анонимен

преди 5 години

Руснаците вероятно знаят къде е семейство Скрипал. Но едва ли ги интересува особено. Вероятно биха се заинтересували да им напраят медицински изследвания, защото да преживееш химическа атака с вещество, което убива за секунди и количество, способно да убие 200 - 300 хиледи си е доста интригуващо. Вероятно имат някаква генетична особеност, която им е помогнала да оцелеят. Нещо като супер имун итет. ;)))

23

ПО Западна логика

преди 5 години

Сега трябва да чакаме филм за английския шпионин дето шефовете му го избраха за медийна звзда...

22

ognyanz

преди 5 години

До niki: И какво му пречи да се разприказва публично сега? Това, което е можел да каже, Скрипал го е казал отдавна. И в Русия, и във Великобритания. Тези, които го крият, са точно тези, които имат за какво да се притесняват от това, което той може да каже.

21

niki

преди 5 години

Ха сега, руснаците много им се иска да знаея къде са семейство Скрипал, за да си довършат работата, че разприказват ли се публично и Путев го чака 100 години излоация.

20

Анонимен

преди 5 години

Скрипал е изписан от болницата. Къде е?Маже дръжките на влатата на имперската в Кремъл с Новичок.

19

Анонимен

преди 5 години

Пууу 100 грама - тва е над две шепи, от най-страшното и смъртоносно съветско химическо оръжие и излиза от болницата жив...

18

Анонимен

преди 5 години

Ако този е бил агент,при това двоен,мислите ли че службите не си съдействат и ако е умрял е бил убит просто ей така,без консултация?Разбира се,че си съдействат службите.Не гледайте какъв театър ви предлагат в медиите,те си сътрудничат.Има хора,които бяха против Путин,а бяха обявени за "путинисти" и убити,защото уж били "путинисти" или "симпатизанти на Русия".Изобщо така не се убива агент.Ако е нормален човек,може и да го убият без проблем и без консултации между службите,но не и ако е агент.

17

Анонимен

преди 5 години

Те ако бяха живи,щеше да има поне интервю с тях на живо и да допуснат близките им да се срещнат с тях.

16

Анонимен

преди 5 години

Яяяяяяяяяяяя.............че тия откъде идват бе? От оня свят???? Нали тука един ***, който сам беше избягал в краварията и беше публикувал формулата на тоя "новичок", който съществува само в ингилизкото кино, нали той разправяше наляво-надясно, че това е най-смъртоносната отрова!!! И кво сега, КОЙ ЛЪЖЕ И МАЖЕ!!!???? ингилизите се оказват най-отвратителните хора на тоя свят, май само краварите са им конкуренция! Мое мнение!

15

Анонимен

преди 5 години

До Петърчо 14Какъв диктатор бе???? Ако беше диктатор, досега да е върнал всички долари в страната си и да е вкарал в затвора всички олигарси! А радио "Ехо Москва" и разни други жълти сми, които само това и правят да хулят и то не самото правителство и Путин, а целия руски народ, за което би трябвало веднага да ги изгонят от страната, и те още "съществуват"!!! Там има такива либерасти, каквито даже и тука няма! Слава Богу, че са само 2-3%! Но вдигат шум като за 300%, не-го-дни-ци!

14

Петърчо

преди 5 години

Страшно е когато ингилизите вече не се стараят да измислят малко по-правдоподобна историйка относно опита за убийство. Оставаше още да твърдят че лично Путин е сложил Новичока. Тук не става въпрос дали сте русофил или русофоб. Тук става въпрос за липса на логика и всеки който поне малко обича да мисли със собствения си мозък ще види колко зле скалъпена история е това. Че Путин управлява Русия като диктатор това е факт. Но и това че някой друг се е опитал да убие Скрипал също е факт. Наздраве.

13

Анонимен

преди 5 години

Изписан от болницата след отравяне с Новичок?! Това просто не може да бъде.

12

Анонимен

преди 5 години

Затова и съществуват програми от типа "Защита на свидетели".

11

Крие се

преди 5 години

От плешивата кремльовска БорджияДа не е луд да се покаже

10

Анонимен

преди 5 години

И с Немцов, и с десетките други избити от централната руска власт сигурно някой друг е виновен. На руската коака все някой им е виновен.

9

Анонимен

преди 5 години

Този път номера няма да мине :) Кажете ни къде е, ние в Русия знам как да го довършим :)

8

Анонимен

преди 5 години

Това с отравянето беше абсолютно измислена и зле скалъпена история на МИ-6 за да дискредитират Русия.Всеки нормален човек с непромит от зорошките медии мозък го е разбрал.

7

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да разбере къде е. В противен случай ще се даде възможност на руската кочиина да си довърши работата, така както го е правила десетки пъти в историята.