65

VAS

преди 5 години

КОЙ твърди,че хазарта е безобиден?Как не ви е срем бе!Пълна забрана за реклама на хазарт и показване на неудачници с фишове за "милиони"!

64

Хасан

преди 5 години

От тези билети за 3 години издоиха от най бедните, 3 милиарда за празни надежди. Но не им стига. Когато най после нашата заспала държава реши да се намеси, "Бизнеса булгарски" зарева на умряло.

63

Паткан

преди 5 години

Хазарта не е бизнес. Той не произвежда нищо, а ограбва най бедните хора, като дава 15% на държавата. От хазарта губи целия народ. Печели една частна компания, печелят медиите и 100-тина късметлии. Хазарта е болест. На нашите фалшиви бизнесмени е най лесно да грабят от най бедните.

62

Бай Онзи

преди 5 години

Да ги забранят тези Хазартни игри.Всеки ден няко(й)я си Случайно е спечелил(а) 50,000, 100,000 или 200,000лв. Моного Флаш и Пунта Мара...Всичко е ОБЛАК и МЪГЛА...Мамицата им на Черепа,Пеевски и всичките замесини в тази афера...

61

we

преди 5 години

Кой пък е този институт нечуван?!

60

Joko

преди 5 години

Хазартът е "сламката" за давещият се! Давещите се у нас са около 90% от населението !

59

Mda

преди 5 години

Аз ли нещо не съм разбрал. Нали никой не ги забранява игрите. Искат само да им ограничът рекламите. Какво мрънкат все едно,че ги затварят. Значи щом ги е страх,че с намаляването на рекламите ще им намалее и печалбата,то логически рекламите влияят върху психиката и пристрастяването на хората.А на хората от комисията им пожелавам всичките им деца да станат силно хазартнозависими и да им изцоцат всичките спестявания за хазартни игри.

58

Анонимен

преди 5 години

Значи ако си купуваш Билети държавата прибира 15% данък.Ако вместо Билет,със същите пари си купиш хранителни продукти,техника или кола, държавата ще прибере 20% ДДС и отделно 10% данък печалба . Ха ,сега кво стана.Май доклада ви е по фалшив от Билетите !И моля ви!!! "66% печалби на клиентите"! Вземете едно билетче,погледнете го отзад и ще видите 30-35% печалби!!!

57

Грую

преди 5 години

Финансисте, принципно си прав, само сметката е малко по-различна - 50 хиляди по 3лв.

56

Курти

преди 5 години

Божкееее, живи да ги ожалиш!

55

Анонимен

преди 5 години

Работата на държавата е да пази най-слабите си брънки, силните сами могат да се пазят. При нас държавата пази на лъва сянка и бута слабите сами да влизат в устата му. Всички дето са изпозагубили парите си по тези билетчета смятам, че е редно да заведат общо дело срещу комисията по хазарта, че е позволила масово зомбиране и психо манипулация на населението.

54

СС

преди 5 години

битката сега е тези пари да не ги вземе черепа а да ги вземе държавата и да изчезнат в джобовете на "нашите" фирми за общественни поръчки, лошото е че все ще ви одерат кожите дали едните държавата мафия или другата мафия все народа плаща...

53

Анонимен

преди 5 години

Какъв е този Институт за модерна политика и кой го е подписал този доклад с емпиричнте им изследвания върху хазарта ?!?

52

Николай

преди 5 години

""""средно 66 - изплащане на печалби на участници (при законово задължение за минимум 50); средно 9 търговска отстъпка за разпространители""""Моля! Значи 66% са печалбите на хората ?!?!?WTF .Как не ги срам да лъжат така .На всички билети шанса ти е от 1 към 3,5 до 1 към 4. Дори не е спазено това законово задължение от 50%!!Търговците не получават не 9% а 5 % .Ако искате да ви постна договора ми с тях!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Па много ясно, че държавата ще е доволна, особено щом прибира париците на хора, на които по принцип няма какво да им бземе

50

Анонимен

преди 5 години

Ако тези пари са изхарчени за каквото и да е друго, освен билетче, държавата прбира 20% ДДС. Така , че не знам къде и е ползата на държавата.

49

Професор

преди 5 години

Хахахааа , единствения , който печели е Черепа , а ДОКЛАДЧИКА е получил трохички за съчинението си!!!

48

Драйвър

преди 5 години

Повече от ясно е че борба ще има и то сериозна, докато се изкорени това зло наречено "надежда на народа" . Най-вече заради факта, че собствениците на тези игри са едни от най-влиятелните и богати люде в държавата. Божков, Пеевски, Кръстева и т.н. Още по-лошото в случая е че са собственици на 90% от медиите, което ще направи борбата още по-трудна. Пълнели хазната от данъци ?! Смях ! Щом са един от най-големите рекламодатели, задминавайки даже Nestle, какво още да коментираме ?!

47

Финансист

преди 5 години

Най-големия бич на Българина е ужасно лошата Финансова грамотност! Това е първопричината на всичките им беди! Седят и гледат оня Бахаров как им говори глупости ,без да се замислят ,че хората правят Милиарди на техен гръб!Някой да спечели 100 хил. лв. Значи че 200 хил. души за загубили по 3 лв!!!! После само да не съм ви чул да ми ревете,че живеете зле!!

46

Анонимен

преди 5 години

доклада, поръчан от черепа...