39

zz

преди 5 години

do Andreshkoтой заради това си оттегля молбата си от съда за предсрочно освобождаване защото му е добре , то всеки ще оттегли , после ще му опростят повече време и ще се прибере по рано :) най много да лежи още година, сигурно и той го е разбрал , че в България е пълно с пътечки заобикалящи закона...

38

Andreshko

преди 5 години

Че той лежи ли в затвор? Спи в затворническо общежитие и ходи да работи в арт клуба. Това затвор ли е или пансион?

37

Анонимен

преди 5 години

Помня го тоя случай, 15на биячи дето са свикнали да мачкат хората се *** от тоя , а тои даже беше изчакал полицията. В нормална държава може да се защищаваш. Ама в България не.

36

Анонимен

преди 5 години

В България, ако някой те нападне, най-добре да стоиш и да търпиш, докато те пребива/ограбва и т.н.Ако решиш да се защитиш...тогава...жална ти майка.

35

Анонимен

преди 5 години

Пуснете го!11 години в затвор са страшно мъчение,каквото престъпление е направил си го е излежал.Да видим шофьора на автобуса в който починаха 6 души при катастрофа колко ще лежи.Ако е примерен и не го пускат,това може да е по политически причини,заради спора межу ЕС и Англия.Нека си върви!

34

Анонимен

преди 5 години

до 34 комуниста не обичат самонадеяните, да мисли индивидуално, да му е свободен духа и да е работлив. . Комуниста обича да си подтиснат духом, смазан и мързелив.Да му се мазниш и да го ласкаеш. Този дори и да не е виновен с поведението подтиква комуниста да го мрази.

33

Do 31

преди 5 години

До ля ляОт 25г. догановци, пеевски, корумпирани политици, черепи, генерали и други обират държавата, изградили са си мафия в прокуратура, съд и полиция...унищожиха природата и градовете...НООО...вие сте се насъскали срещу този от снимката.Чак смъртно наказание.Да не говорим, че случилото се е било при съмнителни доказателства. Сбиването, до голяма степен е било предизвикано от тези, които са нападнали Фрийман.Но...на вас отново проблема ви е някой чужденец....а не, това, което се случва тук

32

Таню

преди 5 години

Трябвало е на момента да се чупи от местопрестъплението. Прекалена самонадеяност, чувство за ред или западняшка арогантност и ей го сега... Факт е, че толкова години вече е зад решетките в тая скапана за него ситуация. Преди 10 годин идваха разни ози девойки да го утешават, дано този му "легендарен" статус още да сработва, че адски ме е яд за всички тези пропилени млади години. Плод на някой от по-горните фактори от негова страна и гнусната тотална морална поквара тъдява (виж и някои коментари)!

31

Един

преди 5 години

Така наречения студент беше отявлен расист и ултрас. Който в компанията на десетина други келешчета и мамини дечица са нападнали Полфройман.Но понеже тати е едикой си осъдиха чужденеца. Това е справедливостта в България. Често

30

ля ля

преди 5 години

колко неприятно че нямаме смъртно наказание или доживотно да го сложим този на площад в клетка примерно! за пример на други психари и грешници! само 1-2 примера им трябва за да се 0акат!

29

Питанка

преди 5 години

Въпросът въобще защо е в затвора при положение, че се е защитавал нападнат от група "добри" момчета? Да не би случайно, защото бащата на загиналото момче е от ДС? Превишена самоотбрана?

28

123

преди 5 години

Защо ли не иска да излезе. Защитавал роми, чернокожи, ала бала. Аз пък съм бял.

27

Анонимен

преди 5 години

Полфрийман лежи във комунистическо фашистки затвор осъден за самозащита от страна на синчето на комуниста фашист Монов !

26

Анонимен

преди 5 години

"...след спор с центъра на София".Нямам думи.

25

аз-ът

преди 5 години

До грантаджиите ...Дано ви плащат добре за антидържавната дейност,---Много добре им плащат, виж в сайта на Америка за България. Те пишат - кога и на кой са дали.

24

До грантаджиите

преди 5 години

Дано ви плащат добре за антидържавната дейност, защото вашата каста няма да е вечно на власт, и ще ви бъде търсена сметка за делата.Колкото за осъдения, така и не е доказана тезата му в съда, че е помагал на ром. Впрочем, първоначално е твърдял, че е защитавал чернокож.Спрете да разпространявате дезинформации!

23

Анонимен

преди 5 години

Колко жалко,че няма смъртно наказание в България.

22

.

преди 5 години

"Убиецът с австралийския паспорт Джок Полфрийман..."Какво трябва да значи това изречение? Златко, абе четеш ли си изобщо писанията?

21

Анонимен

преди 5 години

Истински човек на годината!

20

Анонимен

преди 5 години

А Роската невинен се самоуби. Може ли такова нещо ?