64

адолфина

преди 5 години

ползата беше за миризливото лили показа си чантите от истанбул и стана ясно на всички у нас колко пъти са я онаждали у задния двор

63

Анонимен

преди 5 години

Няма полза за България.................само за мафията има полза :)

62

10

преди 5 години

Категорично НЕ!

61

Анонимен

преди 5 години

Че от ЕС каква ни е ползата та, че и от еврошефството да имаме такава? Ползата е за големците.

60

Анонимен

преди 5 години

58- ЕХ КАКЪВ РАЙ БЕШЕ ПРЕДИ 30 Г- А СЕГА КАКЪВ КОФТАК Е, А? ПРАЗНИ МАГАЗИНИ, ФАЛИРАЛИ БАНКИ, ФАЛИРАЛИ ЗАВОДИ, КУПОНИ И ОГРОМНИ ОПАШКИ ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИШ, ВЪШЛЯСАЛИ ПОДАНИЦИ И ДОМАШНО ОПЛЕТЕНИ ПУЛОВЕРЧЕТА, А ПОСЛЕ КАТО ХВЪРЛИХА ПУЛОВЕРЧЕТАТА ЧЕ КАТО ИМ ХАРЕСА ДА СА КАПИТАЛИСТИ- ОВЛАДЯХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ И ФАЛИРАТ АКО НЕ ГЛАСУВА НАРОДА ПРАВИЛНО- ДА ДЕ АМА НАШИЯТ СОЦИАЛИСТ МАСОВО Е ЕДЪР КАПИТАЛИСТ МИЛИОНЕР ДО ЕДИН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ, НО ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА ИСТОРИЧЕСКИ.

59

Анонимен

преди 5 години

НИКАКВА

58

к

преди 5 години

До кмакар че, като се замисля, те шенгенците така ни разработиха халките за последните 30 години "демокрация", че веке не се налага да ни го начукват, сега просто ни го насипват отзад и ние кат добри овчици всичко поемаме, всичкото юнашко мляко си изгълтваме, че и за още питаме

57

к

преди 5 години

"Има ли полза за българина от еврошефството ни?"кяр и берекет се изсипа над раята, зурни и тюмбелеци огласят всенародните веселия по случай еврошефството ни !димукрация хайвелим !

56

до 43

преди 5 години

Дай пример какви възможности печелим! Конкретно! Без общи приказки и балалайки!

55

Анонимен

преди 5 години

До 46Пфу!Това някакво ученическо есе ли е?!

54

Анонимен

преди 5 години

Има ли полза от българина изобщо?

53

Да добавя

преди 5 години

До До 45 46 Приятелю , не са напъвай да обесняваш на 45 .Няма смисъл. Човека е с каскет, промишленик.

52

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 35 Още ли не си разбрар че икономиката и заводите са работа на бизнеса ,а не на държавата. Мъчно ти е за Кремиковци и Радомир ,но така е при капитализма.

51

Анонимен

преди 5 години

Каква полза има като сме на загуба .Похарчени милиони за ремонти , обзавеждане и гощавки , угоди . Пари , нужни за лечение на тежко болни и нищожни пенсии . При необходимост просим от хората за животоспасяващи операции , а там с лека ръка се хвърлят милиони . Лесно похарчени , когато не са лично твои .На гол тумбак , чифте пищови , както е казал преди нас народът .

50

Анонимен

преди 5 години

Абе хора, защото сте толкова долни и жалки .... Ще има ли полза ?! Бас давам, еп е имало 1000 бани, търговци и Ен знам си какви, който са предлагали на евродепутатите храни, килимчета, питали, иконки и прочие ....

49

Анонимен_777

преди 5 години

Ами то ние няма какво да предложиме за да искаме нещо...?! Освен да изпросим пореден заем... не виждам политическата класа да може повече или да е активна в други направления...?! Освен това без прозрачна съдебна система и реална ефективност на вътрешните органи, няма как да дойдат инвестиции !!!

48

Анонимен

преди 5 години

До 46От Еврошефството какви дивиденти извлякоха нашите политици за българския народ??? Нищо конкретно! Дори за по-човешки условия на труд за шофьорите ни в Европа и по-достойни заплати се опъват и отхвърлят нашите. За общата валута много сме далеч с тази корупция, липса на правосъдие и бедност. За инфраструктурата колкото и пари да ни наливат, те потъват някъде в нечии джобове и само една магистрала имаме до сега.

47

Анонимен

преди 5 години

За българският народ европредседателството на България е: Много шум за нищо.

46

До 45

преди 5 години

Като си необразован започвай да се образоваш! Щом страните от западните Балкани влязат в ЕС, ще можем да пътуваме бързо и удобно, ще важат еднакви стандарти, в перспектива обща валута и т.н., От икономическа гледна точка ползите ще са най-големи, общ пазар, оживена търговия, по-добра бизнес среда и т.н. Но не, няма да има пари на калпак, ползите ще бъдат в повече за онези които положат усилия възползат от открилите се възможности, а неграмотници и мързели ще смучат социални помощи.

45

Анонимен

преди 5 години

До 43Възможности - какви възможности. Това е една празна дума. Дай по-конкретно за по-необразованите....