46

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с това "българи" бе, чистокръвни ман'густи са тези, наследници на ши'баната и *** пълна с плъхове и маймуни Индия. нали това е етнос бе, защо да са българи ? Европа знае, че са ман'гали, а в България незнайно защо ги наричат "роми" ! В Испания "хитано" означава "ци'ганин", а не "ром" от кога тази крадлива, лъжлива и кирлясала раса са от Roma / Рим / бе ? И в Испания думата "хитано" / ци'ганин /не е цензурирана като в България, защото се отнася за етнос който няма нищо общо с Roma !

45

Анонимен

преди 5 години

Съдържанието е точно, но заглавието си търси съдебно разследване, при положение, че нищо не е доказано.. Докато сме в ЕС, не може да се вихрите, наследници на комунистически величия!

44

родител.

преди 5 години

Само за заплата ли се създават или откриват структури и длъжности за отделна категория хора кат АЗД.-агенция за закрила на детето .На някой правили впечатление защо детето прекъсва учението и не се появява сред съселени и съседи От тук може да проличи колко са загрижени хората от изпълнителната власт .

43

КуРупционен орган

преди 5 години

това е постановка на БСП, които искат да провалят европреЦедателството МУ :)

42

Анонимен

преди 5 години

От 88 коментара има само 42. Тая само трие коментари, които не и харесват. Къв е тоя сайт беее

41

Анонимен

преди 5 години

До BGДали са българи или не какво значение има?Това са деца.Някои домъкнати или продадени насила.Те каква вина имат за това?Ако нямаше мизерия в България,нямаше да ги продават.Рибата се вмирисва откъм главата.

40

BG

преди 5 години

На всеки му стана ясно че тези не са Българи. Това че имат БГ паспорт не ги прави Българи - нито говорят езика, нито споделят обичайте пък и доста тъмнеят и миришат.Не мерси за такива Българи

39

ист

преди 5 години

Кражба и проституция - професия на *** малолетни. Не разбирам спасяват ли ги или ги наказват. Те раждат на 12 години и това е тяхна традиция. След като ги "спасят", ще ги пуснат да продължат.

38

СЛАВА ЗА ДЕВОЙКИТЕ

преди 5 години

Внимателни проучвания на терени охранявани от такива девойки подават инфо за ВАЖНИ ЦЕЛЕБНИ МЕРОПРИЯТИЯ провеждани от девойки и привлечени важни мъже.НАй често там са били зверски убити десетки .. хиляди .Подаваната при целебните полови масажи информация укрепва рязко увредената биосфера.

37

Арести за престъпниц

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София след 1989 година увредиха тежко Българския народ.Милиони деца са тежко увреждани с камери ежедневно.МИлиони млади нямат доходи за оцеляване.Арести за наглите престъпници крайно ВРЕМЕ Е>>родените за човешки майки са държани принудително в училищата докато бъдат трайно увредени..Девойките работещи като лечителки вкл в Испания да са ЖИВИ И ЗДРАВИ.Чрез целебни полови масажи пазят огромни територии от опасни проникващи масови убиици.

36

Анонимен

преди 5 години

...Съмнявам се при тази толкова добре организирана и ръководена криминална структура, ромите да са нези които стоят на върха на престъпната пирамида....___ Ръководят ги ромските барони които се турчеят.Много си прав,отчитат се на онази "партия" която им защитава правата и слободията да живеят криминално и паразитно.

35

Пет

преди 5 години

Че изпълнителите са бг граждани е ясно.не е ясно само от Кой етн.ос са? А че големите мафи.оти и шефове също бг граждани са...но не се знае от кой етн.ос и на кой поли.тик плащат пари за покровителство? И коя партия са? Без големи Връзки на високо във властта. Няма да ги държат дълго да печелят. И не е непременно Г.ерб. другите по старите са по покрити...не защитавам никоя пар.тия! Израза- джебчия.бан.дит.мафи.от и най високото ниво е- поли.тик!

34

74

преди 5 години

Съмнявам се при тази толкова добре организирана и ръководена криминална структура, ромите да са нези които стоят на върха на престъпната пирамида.Ролята на ромите най-вероотнно е на потърпевши, на надзираващи и на преки извършители, но тези които са създали схемата и контролират процеса и финансовата печалба са етнически българи.

33

Анонимен

преди 5 години

Тези не са от моя род, за да пишете "родни"!!!! От моя род са другите, бедните и мачкани хора, тези които изнесоха на гърба си цялата свинщина от 600 години насам!

32

Анонимен

преди 5 години

НЕ СА БЪЛГАРИБЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА

31

Анонимен

преди 5 години

Етноса на българите споменава ли се?

30

Анонимен

преди 5 години

Нито са ни "родни"на нас българите,нито ни интересуват.Този етнос е известен в цял свят с жрици, крадли,просия,далавери и паразитиране.Испанските власти да му мислят защото у нас са под закрилата на ДПС и ромския хелзински комитет и институцийте си затварят очите което ще доведе неизбежно и единствено до ескалация на напрежение.

29

Анонимен

преди 5 години

Това е безумие! Тези хубавци се пишат българи само когато им трябва паспорт и когато се омажат до ушите! Хубаво ни представиха преди 20-25 години по северна Европа, сега и в Испания ще ни затворят всички врати! Някой замисля ли се защо навсякъде ни имат за долна ***? Някой щр каже ли истината поне веднъж?? С точните думи, без смешни завоалирани термини...

28

Хари

преди 5 години

и защо бях изтрит - защото не харесвам да гледам голотии на някакви индивиди и си изказвам мнениетo - да живее свободата на словото :DDDD - ако е до цензурата само, сменете снимката!!!

27

Malian

преди 5 години

Българските роби са български ***. Само те продават децата си.Само те ги карат да просят и крадат. Сега в България ще бъдат ли осъдени тези родители или всичко ще се потули по БЪЛГАРСКИ. Показаха преди месеци 13 годишното ***,което стана майка и всички бяха щастливи. Никой по късно не каза какви са последствията за родителите на тези деца, които позволиха тази"сватба".Сега свекървата сигурно гледа бебето, а снахата "работи" в чужбина.